نقل قول:
salam
man rastesh nemidonam shoma chi fekr mikonid(dar morede iran)
bahse jahane sevomi ha maslan rabti bi in bahse nadare....ma moshkel toye modiriat darim va on baese one.....Javid aziz man avalan khodaesh migam be man barnakhord aslan chera bayad bar bokhore?man az in bahs ha ham dosta ram....dar morede neveshtan farsi ino ghablan ham be ma ngoftam ma ndar morede CD
bayad begam man 1 laptop daram ke az iran avordam va az on estefade mikonam va CD windows ham nadaram....be hamin dalil nemtonam....
Rasti dar morede God of war ham be man etemad konid...shoma mage Demoye bazi ro nakardin...toye demo hamash mitonid bebinid dige ya 2-3 hafte sabr konid va bad bebinid
ta badb bedrod
خوب خدا رو شكر كه بهتون بر نخورد شما كه ايران نيستيد فكر كنم سرعت اينترنت مناسبي هم داشته باشيد يه ويندوز از اينترنت دانلود كنيد يا يه فارسي ساز بگرديد پيدا كنيد تو نت! به همين سادگي به همين راحتي ! گاد آف وار دمو يي هم كه من بازي كردم اولش كه دمو نداشت بازي يه دفعه شروع مي شد بدون اينكه داستاني طرح كنه ! و به همين صورتم يه دفعه تموم مي شد ! حالا از داستان مطرح نشده چجوري مي شه نتيجه گرفت بازي به ايران توهين مي كنه من نمي دونم ! در هر حال همونطور كه بالاترم اشاره كردم نسخه 1 و 2 بازي براي پلي استيشن 2 چنين موردي نداشت بايد صبر كرد ديد كه نسخه psp چنين چيزي داره يا نه ! گرچه داشته باشه هم براي من مهم نيست يعني اعتبار ايران باستان ( به قول خودتون ) اينقدر پايينه كه با يه بازي بخواد خراب بشه اگه جواب مثبته خوب همون بهتر كه خراب بشه ! منم ديگه اين بحثو مي بندم واقعا !