سلام .... مرسی بابت پاسخ ...
کراتومتری رو نمیدونم چیه ولی من توپوگرافی و اورب اسکن کردم و تشخیص هم از روی همون داده شده و چشم راستم شدیده و چشم چپ خفیف و الانم بیماری متوقف شده. من دو سال پیش عمل کراس انجام دادم روی چشم راست برای توقف روند ولی به هر حال عملم دیربود و تشخیص دکتر اینه که چشم راست 20% دید داره!!! و چشم چپ خفیفه. قوز قرنیه هم درمانی جز پیوند قرنیه نداره که اونم معافیت کامل داره تا اونجا که میدونم. عمل کراس هم یه عمل جدید هست که فقط پیشرفت بیماری رو متوقف میکنه منم میتونم بگم عمل نکردم اگر حساسیت ایجاد میکنه چون به هر حال این بیماری یه جایی متوقف میشه... تا الان همهی اونایی که مشکل قوز قرنیه دارن رو شنیدم معاف شدن بلاشک حتی اونایی که خفیف بوده (در حالی که برای من شدیده روی چشم راست). تنها موردی که شنیدم معاف نشد همین یدونه بود که مدرکش ارشد بود!! :n27:
یک سوال که الان پیش میاد وضعیت جدید آزمون دکتری هست. دکتری یکبار اسفند امسال و یکبار هم آبان سال بعد برگزار میشه. من شهریور سال بعد قاعدتا فارغ التحصیل میشم. به نظرتون از نظر قانونی فرصت شرکت تو آزمون آبان ماه رو دارم؟ یعنی بعد از معافیت تحصیلیم تو شهریور 95، چقدر فرصت دارم برای اعزام به خدمت ؟ چون اگر اون موقع درخواست بدم برای معافیت و احیانا رد بشه باید پاشم برم سربازی دیگه :n02:
میشه دکترهایی که نظر تخصصی رو ارسال میکنن به اون کمیته یا شورا برای معافیت رو پیدا کرد و ازشون در مورد اینکه شامل کدوم میشه پرسید؟ من شنیدم شهرستان بهتر از تهرانه، شما نظرتون چیه در این مورد ؟
کلا من یکم در مورد قوانین نظام وظیفه بوقم!! مرسی از راهنماییت واقعا ...