دیشب که واقعاً سرعت افتضاح بود و 900 مگابیت بیشتر نتونستم بگیرم !!!
Printable View
دیشب که واقعاً سرعت افتضاح بود و 900 مگابیت بیشتر نتونستم بگیرم !!!
به نظر میاد که دل دوستان از شرکت ها خیلی خون هستش. یعنی یه شرکت درست و حسابی نیست؟نقل قول:
مخابرات هم که نامحدود هارو ورداشت و آخرین امید ما رو گرفت.
خوب حساب دو دوتا چهارتاست .نقل قول:
پهنای باند کشور ثابت و در حد یه آب باریکه و تعداد یوزرها همین طور داره بیشتر میشه .
مخابرات هم به شرکت های خصوصی اجازه خرید از خارج رو نمیده و میلیاردی پول از شرکت ها می گیره
صورت حساب های شاتل رو هم که دیدین . این شرکت ها هم پولشون رو از مردم میگیرن == سرعت کم قیمت بالا
تا انحصار طلبی مخابرات تو این بخش باشه همینی که هست و روز به روز بدتر میشه .
از شاتل رفتم مخابرات گرفتم
3 ماهه 6 گیگ 29 تومن
سرعت دانلود 140 تا 160
پینگ هم کمی از شاتل خوبه
با این شرایطی که بهش اشاره کردین یه شرکت که حالا همین آب باریکه رو بده و اذیت نکنه نیست؟نقل قول:
شما خودت چی پیشنهاد میدی؟ من یه 256 با حجم 10-20 گیگ 3 ماهه می خوام.
ممنون
سلام دوستان من یه چند ماهی استانبول ترکیه بودم واقعا سرعت اینترنت را در آنجا فهمیدم
آنجا به کاربران خانگی سرعت 2 مگ را بدون فیلتر به قیمت 2 لیر ماهی یعنی 1400 تومن بله 14000 ریال میدادن
واقعا باید شاتل و بقیه شرکتهای اینترنتی خجالت بکشند
این مطلب را گفتم که یه وقت نگید من طرفداره این شرکت شاتل لعنتیم.
کسی خبر نداره سرویس های 1مگ و 2مگ رو دوباره راه میندازن یا نه؟
دوستان چرا من تو بیشتر سایتا نمیتونم برم سرعتم افتضاح پایینه از سایتای اهنگم که اصلا دانلود نمیکنه!!!!
من پرسیدم گفتن همین بالای 512 هایی که تا حالا دادن هم پشیمونن و می خوان 1 مگ 2 مگ ها رو جمش کنن.نقل قول:
امروز شاتل بهم زنگ زد میگه از این که در ساعات رایگان قطع هستید شرمنده ایم و میگه داریم پیگیری میکنیم
مشکل ما کاربران رو حل کنید دشمنون شرمنده باشه گفت که ما پهنای باند کم اوردیم و یوزر ها هم زیاد شدند گفت که توی اهواز بیش از حد توان یوزر گرفتیم