معمولاً تو مودمها شما فقط میتونی MTU رو تنظیم کنی. خود MSS کلاً 40 بایت کمتر از MTU میشه که این 40 بایت مربوط به هدر TCP و هدر IP میشه. MSS حداکثر مقدار اطلاعات واقعی هر بسته ارسالی TCP رو مشخص میکنه.نقل قول:
Printable View
معمولاً تو مودمها شما فقط میتونی MTU رو تنظیم کنی. خود MSS کلاً 40 بایت کمتر از MTU میشه که این 40 بایت مربوط به هدر TCP و هدر IP میشه. MSS حداکثر مقدار اطلاعات واقعی هر بسته ارسالی TCP رو مشخص میکنه.نقل قول:
به نظرتون زنگ بزنم بهرش میتونن بکنن ؟
سرویس 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاق جالبی که برای من افتاده اینه که مشکل زیکزاکی دانلود شدن ( صفر شدن ) بر طرف شده و ثابت دانلود میکنه ولی به جاش لینکایی هم که روی سرعت بالا میشد دانلود کرد روی سرعت پایین ثابت شده :n28:
هزینه ماه اول سرویس یه مگ یه ماهـه 4 گیگ یه چیزی حدود 37 تومان دراومد . هزینه رانژه چیزی حدود 17 تومان شد . منطقی ـه دوستان ؟! :n18:
نقل قول:
بله دوستان میشه ، کلاه برداری که صنف نداره! داره؟؟؟؟؟؟؟
یعنی حاضرم پینگم بره روی 2000 و سرعتم بیاد زیر 100 , اما این مشکل کم شدن سرعت دانلود تا 5 کیلوبایت رو نداشته باشم :n21: دیوونه کنندست, سرعت در عرض 10 ثانیه از 300 میاد روی 5 کیلوبایت و بالا نمیره
برای چندمین شب متوالی سرعت شبانه افتضاحه دیشب کلا زیر 40 بود
سرعتم امروز اینقدر پایین اومده که صفحه اول speedtest رو هم نمیتونم باز کنم !
این شرکتای خدمات دهنده اینترنت تو ایران همشون دزدن هر چیم شرکت عوض کنید فایده نداره چون انحصار اینترنت تو ایران دست سپاه و دولت و به اسم شرکتای خصوصی مختلف از قبیل شاتل(بزرگترین دزد) وایمکس مبین نت( دزد دوم) پارس انلاین صبا نت پیشگامان و های وب و وایمکس ایرانسلو غیره مشغول خالی کردن جیب مردم هستن من اول از وایمکس مبین نت استفاده میکردم که مثلا شبا از ساعت یک تا 8 اینرتنت رایگان بود بعد کردش 2 تا 7 الانم شده 3 تا هفت با سرعت باورنکردنی 15 کیلو بایت در ثانیه!! بعد رفتم سراغ ایرانسل که نسبت به شرکتای دیگه خوبه حداقل سرعت دانلود شبانه وروزانه فرقی نداره برای 512 سرعت دانلود 50 تا 60 کیلو بایته بعد رفتم سراغ شاتل دزد که 8 مگ خریدم بعد فهمیدم شاتل چه 128 بخری چه 8 سرعت دانلود بسته به مرکز مخابراتی بین 400 کیلو بایت تا یک مگ که برا من 512 کیلو بایت بود واول خیلی ازش راضی بودم ولی بعد دوشب دانلود مثلا رایگا سرعتو به ناگهان رسوندن به 10 کیلو بایت که عملا نتونی چیزی دانلود کنی بعد رفتم سراغ پارس انلاین دزد بعدی که بعد کلی اتمام حجت و تضمینی که کارشناس فروش داد و قولو قسم که سرعت ما رو 9 مگ بسته میشه و هرچقدرم دانلود کنی شبا سرعت از 128 کیلو بایت کمتر نمیشه منم خر شدم و خریدم الن دو روزه که خط وصل شده سرعتشون برا یک مگ که خریدم از 80 نود کیلو بایت بالاتر نرفته واقعا من دیگه حرفی ندارم فقط گول اینارو نخورید بچه ها من امروز با پشتیبانی پارس آنلاین تماس گرفتم خانمه خخ :n10: راهنماییم کرد مودمو دوباره تنظیم کردم بعد گفت الن خط شما رو نه مگ بسته شد سرعت دانلودم فعلا که عالی شده قبلا به زور به 128 کیلو بایت میرسید الان بالای یک مگ شده خواستم بگم من اشتباه کردم راجب پارس آنلاین از همینجا از طریق همین تریبون فعلا معذرت میخوام از پارس انلاین تا ببینم روزاو شبای دیگم سرعتم همینقدر خوب میمونه یا نه :n16::n27:
منکه دارم دیونه میشم بعد جوری احساس حماقت میکنم واقعا خریته آدم تو ایران ازین دزدا خدمات اینترنت بخره :grrr: