مگه من نگفتم با .. پی ان مثل بنز میاد؟!!!نقل قول:
زدم به در پر رویی وقتی بهشون زنگ زدم اینم بهشون گفتم...راستی یادمه اون سه شب بدون .. پی ان گوگل نمیومد
ولی گوگل پلاس (SSL) میومد...مطمئنا منتظر خبرای خوبی نباید باشیم:41:
Printable View
مگه من نگفتم با .. پی ان مثل بنز میاد؟!!!نقل قول:
زدم به در پر رویی وقتی بهشون زنگ زدم اینم بهشون گفتم...راستی یادمه اون سه شب بدون .. پی ان گوگل نمیومد
ولی گوگل پلاس (SSL) میومد...مطمئنا منتظر خبرای خوبی نباید باشیم:41:
سلام،ممنون بابت پاسختون.نقل قول:
به نظر شما بهترین سرویس اینترنت در شهر قم برای من که یه سرعت مناسب مثل 256 هم برام کفایت می کنه چی هستش؟محدودیت حجم هم حالا مثلا 20 گیگ، کدوم شرکت بهتر هست توی قم؟
ممنون
سلام
یادتونه گفتم بودم اینجا (بندرعباس) پهنای باند من مجانی حساب نمیشه از یک شب به بعد ؟
بعد از پرسجوی فروان اعلام شد نماینده ی محترم ! شاتل در بندرعباس سرویس ART را برداشته و در نتیجه دیگه شب ها رایگان نداریم !!!!!!!
من در سرویس eco اندازه سرویس 512 سرعت داشتم
با این اوصاف باید برم سراغ سرویس های art که من سرویسی لازم دارم که سرعت 512 رو حداقل بهم بده !
که اینجا بهم گفتند 128 بیشتر نمیدند
اگر به پشتبانی زنگ بزنیم میتونن پینگ ـو پایین تر بیارن ؟ الان واسه آنلاین زدن وضعیت ـم خیلی بده ... :|
راستی کسی اون قسمت تغییر سرویس رفته به صورت نت ـی سرویسشو عوض کنه ؟ من رو اون قسمت که مایل به تغییر سرویس به X هستم هرچقدر کلیک میکنم گزینه ها نمیان ... اگر کار کنه خیلی خوبه .
درود ...
بچه ها کسی می دونه چطوری میشه تو مودم V.P.N ست کرد ؟؟؟ مدل مودم هم بگید ممنون میشم
بله همین طوره که میگفتید اینها مشکل بهنای باند ندارند اگر یادتون باشه 2 مگ برای یکی دو هفته به همه دادند معلوم نیست این بار چه کار می خواهند بکنند تا الان این کار ها رو انجام دادند:نقل قول:
1 - اگر دانلود کنی محدود میشی
2 - سرویس محدود به اسم نامحدود میدیم
3 - حالا که نمی تونیم جلوتون رو بگیریم می زنیم تو سرتون
4 - هر کی هم اعتراض کن قطع میکنیم
5 - انصراف هم بدبد اذیتتون میکینم
:2::2::2::2::2::2::2:
خیلی دوست دارم جوابو بدونمنقل قول:
از دیروز عصر تا امروز صبح که من پای کامپیوتر بودم سرعت دانلود من 60 بود (ارت 1) ولی الان طبق معمول افتضاح است.
من اکو 128 هستم،
از ديروز "دان استريم" من از 600 به 160 کاهش يافته، واسه شما تغيير نکرده؟ (يکي از دوستام 512 داره (آرت 6 ) هنوز روي 1024 ست هست.
الانم که تو ساعت رايگان هستيم، هم سرعت وبگردي افتضاحه هم سرعت دانلود حداکثر 9-10 ميشه !!!
ديروز غروب به پشتيباني ميگفتم چرا دان استريم رو کم کردين ميگفت اون پروموشن بوده و کلاً 10 دقيقه طول ميکشيد جوابمو بده (شايد حقوق اونا رو هم همينطوري کم کرده باشن!!! که طرف حال نداشته!)
یک خبر بگم بتون در مورد صورتحساب دوره فروردین و اردیبهشت 90 شاتل
یک میلیارد و دویست و هشتاد میلیون تومان هزینه پهنای باند مخابراتیش شده و فاکتور صادر شده تا اول مرداد 90 شده شش میلیارد و چهارصد و نود میلیون تومان