دوست عزیز مشکل اینجاست که دقیقا" معلوم نیست که مشکل از مودم هستشنقل قول:
وگرنه جهنم و ضرر یه مودم دیگه میگیرم ولی بحث اینه مودم جدید هم خریده شد و بازم همین مشکل بود من میمونم و 4 تا مودم
Printable View
دوست عزیز مشکل اینجاست که دقیقا" معلوم نیست که مشکل از مودم هستشنقل قول:
وگرنه جهنم و ضرر یه مودم دیگه میگیرم ولی بحث اینه مودم جدید هم خریده شد و بازم همین مشکل بود من میمونم و 4 تا مودم
اگه چند تا مودم امتحان کردید که هیچنقل قول:
از این رو این حرفو زدم که فامیلمون هم چنین مشکلی داشت و مودم zyxel و tp link رو امتحان کردیم جواب نداد ولی وقتی با مودم خودم تست کردیم نه تنها قطعی نداشت بلکه سرعتش هم بالا رفت
فعلا" که از طرف سامانه 195 دارن پیگیری میکنننقل قول:
خود شرکت پارس آنلاین که فقط مارو سر کار میگذاشت امیدوارم اینا با این پیگیریشون جواب درستی به ما بدم
اگه مشکل از مودم بود حتما" تعویض میکنم
شما یه امتحان کن تمام تلفن ها و دستگاه فکس یا هر چیزی که به خط تلفنت وصله رو جدا کن و مودمت رو تست کن .....نقل قول:
یا اگه تونستی مودم رو ببر دم در تست کن به این صورت که سیم ورودی تلفن رو کلا جدا کن تا تلفن خونه قطع بشه و اونو به مودمت وصل کن
امکانش هست که سیم تلفنت یا یکی از دستگاه هایی که بش وصل هست روی خطت اختلال ایجاد میکنه یا مثلا سیم تلفن از کنار سیم برق یا مثلا از کنار پمپ رد میشه و وقتی پمپ کار میفته اینترنتت قطع میشه .... ( تجربه شخصی )
mtu و mss رو تغییر داد، از سیستم خودش هم یه کارایی کردنقل قول:
این سرعت اینترنت الانمه (کیلوبایته)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال قبله :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 8.8.8.8 هم 370 بود الان 180ــه
ممنون از توجهتون عزیزنقل قول:
این کارو ها رو هم خودم انجام دادم هم 3 بار پشتیبانی خود پارس آنلاین انجام داده بشم مشکل داره
از تو اکانتینگشون سرعتتو برده بالاترنقل قول:
این mss چیه دیگه؟نقل قول:
لطفا یه عکس از صفحه ش بذار
و مقادیر قبلی این 2 تا چقدر بود و الان چنده؟
الان عکس نمیتونم بزارمنقل قول:
TCP MSS : 1240
TCP MTU : 1280
ولی اصل کارو تو سیتم خودش انجام داد :n02:
اینا فقط پینگو بهتر میکنننقل قول:
اینکه چقدر سرعت دانلودت باشه مربوط میشه به اکانتینگشون و اینکه چقدر عدد دانلودو ببره بالا واست
راستی با تیم ویور نمیشه وقتی وارد سیستمت شدن بری تو سیستمشون سرعت دانلودو ببری بالا؟:n19: