سلامنقل قول:
در مورد سرعت 256 اطلاعی ندارم
واسه من الان 4 برابر 256 شبی 15 گیگ میگیرم البته باز بستگی به منطقه و تعداد کاربرا هم داره
مشهدی مهدی
Printable View
سلامنقل قول:
در مورد سرعت 256 اطلاعی ندارم
واسه من الان 4 برابر 256 شبی 15 گیگ میگیرم البته باز بستگی به منطقه و تعداد کاربرا هم داره
مشهدی مهدی
بعضی ها شانس دارند، سرویس 8 مگم بیش از 6مگ نمیده، رایگان شبها فوقش 2.5 گیگ با حدکثر 140 کیلوبایت
الان گوش کنین،
اسیاتک پریروز خودسرانه سرعتم را و 4مگ بستند با 17db نویز!! زنگ زدم اونها گفتند خطم با 4000kbs و 17db مطلوبه و بازهم به 6000kbs با 12db بر نیگردند!!!
سالهاست من با 6000 و 12db بدون مشکل از همین اسیتک خط دارم، الان یه پسر بچه پشت خط میگه نمیشه، بلاخره با حضار خواهش و تحدیده شکایت همون پشت خط سه سوت خطم رو 6000 با 12db گذاشت!!!
نمیدونم اگر این کارمندان پشت خط از رییس دستور دارند مشتری رو خر کنند، یا خودشون شخصا میخوان عضیت کنند
بعضی ها شانس دارند، سرویس 8 مگم بیش از 6مگ نمیده، رایگان شبها فوقش 2.5 گیگ با حدکثر 140 کیلوبایت
الان گوش کنین،
اسیاتک پریروز خودسرانه سرعتم را و 4مگ بستند با 17db نویز!! زنگ زدم اونها گفتند خطم با 4000kbs و 17db مطلوبه و بازهم به 6000kbs با 12db بر نیگردند!!!
سالهاست من با 6000 و 12db بدون مشکل از همین اسیتک خط دارم، الان یه پسر بچه پشت خط میگه نمیشه، بلاخره با حضار خواهش و تحدیده شکایت همون پشت خط سه سوت خطم رو 6000 با 12db گذاشت!!!
نمیدونم اگر این کارمندان پشت خط از رییس دستور دارند مشتری رو خر کنند، یا خودشون شخصا میخوان عضیت کنند
نقل قول:
سلام
هر شرکتی که باشه حداقل آسیاتک نیست
من که به شخصه دیگه خسته شدم
طی دو ماه قبل هم 2 بار شکایت کردم
اما هردوبار هم تقصیر رو انداختن گردن مخابرات و پرونده بسته شد
این بار دیگه تمدید نمیکنم...
کلا مشکلات دو دسته هستند اول نبود پهنای باند کافی در ساعات شلوغ و روز های تعطیل و دوم کیفیت خط مخابراتی که فقط با بوق تحویل میدهند نه با تست دیتا.
شهاب 2 تا 8 صبح رایگان دارم 4 گیگ در ماه
سرعت بین 850کیلو تا 1مگ میگیره فیکس چه روز چه شبانش پینگشم حدود 150
تایم اوت قبلا زیاد بود الان خیلی بهتره
همین الان در حال بازی کردن تایم اون اینقدر زیاد شد که وسط بازی مشکل کانکشن پیش اومد.نقل قول:
خداروشکر اینترنت عالیه کسی هم مشکلی نداره.
پینگ خارج 168 تا خوبه؟