نه نپرسیدم :n35:نقل قول:
ممنون باشه میپرسم ببینم چیکار کردن واسه خودشون
Printable View
نه نپرسیدم :n35:نقل قول:
ممنون باشه میپرسم ببینم چیکار کردن واسه خودشون
سلامنقل قول:
قطع کردن پیامک های تبلغاتی کفایت نمیکنه ، باید سرویسی اگر دارید رو هم غیر فعال کنید.
ستاره 800 ستاره 1 مربع (از راست به چپ) بزنید و اگر سرویس فعالی دارید اون رو لغو کنید.
البته تو برنامه ایرانسل من هم اگر سرویس فعالی داشته باشید نمایش میده
با توجه به سرعت اعلام شده باز هم تایید میکنم که مشکل ظرفیت لینک دارید و شبکه انتقال شما باید توسعه یافته و ظرفیت ایجاد شود.نقل قول:
4 شرکت هواوی، زد تی ای،اریکسون و نوکیا در کشور فعالیت دارند که همه ی انها وندور های جهانی هستند. کیفیت و ظرفیت تجهیزات بستگی به سفارش اپراتورها به این شرکت ها دارد.
دوستان این ماجرای قطع کردن بسته های نامحدود اپراتور ها شایعه بود یا قراره عملی بشه؟چنین چیزی تو شبکه ها تلگرام یه مدت دست به دست شد
بسته های نامحدود شبانه قراره حذف شننقل قول:
واقعیت داره
اگه بحث فرهنگی و نوجوانو اینا هست اون گیگ اضافی شبانه رو حذف کنن،بسته نامحدود شبانه که فقط برای دانلودراست،میخاد به کجای اسلام ضربه بزنه،فوقش مردم یه جور دیگه فایلاشونو میگیرن...نقل قول:
گویا ایرانسل به حرف شما گوش کردنقل قول:
بسته های جدید با همون قیمت بدون گیگ شبانه اضافه شد
بسته های با گیگ شبانه هم حذف میشه
جلل الخالق!شگفتا!نقل قول:
حالا حداقل قیمتارو میزاشت مثل قبلا مثلا بسته ۳ گیگ ۱۳تومن بود الان ۱۶.۵هست،ولی انصافا اینهمه ملت که میبینی به لطف بسته های نامحدود شبانه و ۶تا ۱۲هست که هنوز مشتری ان،ایرانسلم فعلا قیمت اینا رو بالاتبرده،فعلا،،،،وگرنه ایرانسل نمیصرفه اصلن
در مورد بسته های جدیدی که اوردن رفتم واز طریق پنل ایرانسل باشون حرف زدم مثل اینکه خبر ندارن یا اینکه خودشونو زدن به اون راه و جواب درست حسابی نداد،گفت که هنوز اطلاع رسانی نشده که چرا این بسته جدیدا اومدن ،گفتم که بسته ها ساعتی حذف نمیشن،گفت که فعلا خبری نداریم فقط بسته روزانه اضاف شده،،،،معلوم نیست میخان چه غلطی کنن
چند روز دیگه این شبانه دارا حذف میشن فقط همین
پشتیبان هن قد ب.. حالیش نیست! تصمیم بالاتر هاشونه نه اینا
امروز رفتم رایتل ترابرد کنم، نشد ، گویا پذیرا نیستن، رفتم همراه اول
خاک بر سر ایرانسل، اصلا ثبات نداره
دو سه سال پیش که نسل جدید رو راه انداختن، اینا قیمتا رو بالا بردن، ملت تحریم کردن ، مجبور شدن بیارن پایین، اما مشکل اینه که ما چیزی گرون میشه جای نخریدن، میریم یک سال ذخیره میکنیم مبادا گرون تر شه
شخصا هم TD رو نمیخرم، (۳ روز دیگه تموم میشه) هم اینترنت موبایل رو !
کافیه ۲۰٪ مردم همکاری کنن، اون ۸۰٪ ...
سر ماه مجبورن بیارن پایین یا بازم گرون کنن، که بازم افراد بیشتری نمیخرن , اخرش مجبور میشن درستش کنن