اسیاتک نابود شده 2 روز خوبه 1 ماه خراب خیلی رو مخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اسیاتک نابود شده 2 روز خوبه 1 ماه خراب خیلی رو مخه
از دیروز عصر پینگ پایین اومده ولی پکت لاست زیاد شده! تک کانکشن هم افتضاحتر از هر روز..
بله دقیقانقل قول:
فرمایشات شما کاملا درسته و شکی درش نیست!
مسیر هم اول ترکیه بعد فرانسه پروایدر هم seabone
با این اوصاف کلا اینترنت ایران شانسی و شد و نشد داره شاید اینجا بالفرض مخابرات خوب باشه تهران نه یا اونجا شاتل خوب باشه ولی تبریز ماکس نت و........
نمیشه 100% گفت که فلان pap کیفیتش عالیه!
در خصوص TTL بله دوتا برداشت میشه ازش داشت یکی که شما فرمودین یه مورد دیگه ای هم هست اینکه اگر مسیر خوب باشه و TTL زیاد باشه نه بیش از حد زیاد خوب میزان پک لاست کمتر شده و دیتا به مقصد میرسه!
ممنون از شما دوست عزیز
شما هم همینطور
دوستان من برای رسیدگی به نویز روی خطم باید چیکار کنم دقیقا؟
شب ساعت 5 سرعت تک کانکشن 5000 کیلوبیت ولی بعد از ظهر ساعت 5 سرعت 50 کیلوبیت آسیاتک دیگه تموم شد برای من تخلیه میکنم مودم سفارش دادم از دیجی کالا
ایرانسل ؟نقل قول:
فکر کنم خیلی بهتره
از دیروز تا همین الان سرعت دانلود از سرور های خارج از ایران ثابت روی 40 کیلوبایت هست . جالبه که سرورهای داخلی موردی ندارن و سرعت دانلود ازشون همون سرعت قدیمم هست (1.1 مگابایت) .
زنگ زدم پشتیبانی همون چرت و پرت های همیشه رو تحویل داده : خط نویز داره برو مودم بزن سر خط :n34::n34: . هر چی بهش میگم آخه چه ربطی به خط داره میگفت نه شما این کار رو بکن !!
فقط نمیدونم 195 شکایت ثبت بکنم یا نه ؟ پیگیری میکن آیا ؟
من پینگم در بهترین حالت زیر 150 نمیاد تازه اونم ساعت 2 شب بعد و اوایل صبح
زنگم زدم آسیاتک میگه چون شبا برق روشن هست نویز میندازه رو تلفونت سیم از درب حیاط بگیر!! در کل فکر کنم چرت میگه
ولی راهی هست پینگ بیارم پایین
..
در ضمن نرم افزار dns jumper نصب کنید تو یک دقیقه میتونید کلی dns باهاش تست کنید و ببینید بهترین برای شما کدومه
8.8.8.8 همرو آسیاتک همش نویز داره 4.2.2.4 بهتره
dnsjumper رو امتحان کردم 90 دصدشون حتی dns گوگل ارور داد موقع تستنقل قول:
اونی که ارور میده یعنی تایم اوت داشتی
شایدم turbo برنامه رو روشن کردی