[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
در قسمت DSL Status مودم.نقل قول:
یعنی بسته معیوب به دست مودم رسیده و مودم دوباره درخواست می ده برای اون اطلاعات.
من مودمم همچین چیزی نداره !نقل قول:
مدل مودمتون چیه؟نقل قول:
ارور CRC یا SUPER FRAME ERRORS توی کنسول مودم قابل مشاهده هست ...نقل قول:
Tp link W8960Nنقل قول:
device info/statisticsنقل قول:
نقل قول:مودم من اصلا اینارو ندارهنقل قول:
اینجوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HEC هم مثل همون هست. قطعی ندارید نگران این خطاها نباشید. اگر مثلا در یک دقیقه 200-300 تا بیشتر بزنه مشکل ایجاد می کنه در غیر این صورت طبیعیه.نقل قول:
فک نکنم HEC همون CRC باشه ولی...به احتمال زیاد SUPER FRAME ERRORS=CRC ERROR باشهنقل قول:
بلی درسته من هم گفتم مثل همون هست نه همون :biggrin:نقل قول:
کلا معنی نویز روی خط رو می ده که در دی اس ال با کیفیت سیم کشی های ما مقداریش غیر اجتناب هست.
سلام دوستان
یه مشکلی با پروتکل IKev2 رو اندروید 9 با wifi دارم ، وقتی گوشی صفحه اش خاموش میشه و میره تو حالت دیپ اسلیپ و بعد روشن میکنم که با گوشی کار کنم میبینم چیلترشکن به سرورش وصله ولی دیتایی رد و بدل نمیشه و باید دوباره کانکت بشم ،ولی این مشکل رو نت سیم کارت ندارم و اگه چند ساعت هم گوشی تو حالت دیپ اسلیپ باشه وقتی روشنش میکنم میبینم متصله و تلگرام یا مرورگر کار میکنه
و یه چیز جالب اینکه وقتی بین نت سیم کارت و نت wifi سوییچ میکنم ، وقتی رو نت wifi میرم میبینم باز دیتایی رد و بدل نمیشه و چیلترشکن باید دوباره ریکانکت کنم
این مشکل با پروتکل open vpn ندارم و عجیبه ، سایت های خارجیم که سرچ میزدم یک سری راه کار دادن ولی جواب نداده مثه تغییر MTU یا فعال کردن ALWAYS ON رو پروتکل IKev2
باید داخل مودم تغییراتی بدم؟
ikev2 اصلا برای من دیگ چند ماهی هست نورد و وایپر و ... کانکت نمیشهنقل قول:
فقط مجبورم با وایر گارد یا شدوو بیام بالا
Del..... ...نقل قول:
درمورد verf و pilot tone توی adsl اطلاعاتی داری ؟نقل قول:
آغاز عملیات اجرایی برگردان سرویسهای اینترنت پرسرعت در قم
همان طور که وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده دادند، این شرکت با همکاری شهرداری قم و شرکت مخابرات ایران عملیات برگردان سرویسهای اینترنت پرسرعت کاربران خود را در قم آغاز کرد. با اجرای این پروژه، به طور متوسط سرعت سرویس اینترنت ADSL در شهر قم بدون هیچ تغییری از سمت کاربران، چهار برابر خواهد شد. افزون بر این، کاربرانی که سرویس خود را به سرویسهای جدید VDSL2 شاتل تغییر دهند، میتوانند از سرعت دسترسی ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت برثانیه بهرهمند شوند که این سرعت در ایران بینظیر است.
گفتنیست شاتل از روز سهشنبه ۱۸ فروردین، ثبت نام سرویسها را در وب سایت خود آغاز خواهد کرد. امید است به همین ترتیب، با برنامهریزی انجام شده و در صورت همکاری سازمانهای یادشده، چنین حرکتی برای شهر تهران از هفته آینده آغاز گردد.
شروع شد
سرعت اپلود
نه نشنیدمنقل قول:
توام ریسرچ زدی مارو در جریان بذار
ممنوننقل قول:
اخه اپن وی پی ان برای من سرعتش کامل نیست و IKev2عالیه ،منتظم که شرکت چیلترشکن وایرگارد عرضه کن که ما هم فیض ببریم:laughing:
وایرگارد کلودفلر استفاده میکنی؟
هم کلود هم نورد ترکیهنقل قول:
بی صبرانه منتظر دیدن قیمت و حجم سرویس ها هستیم :rolleye:نقل قول:
مشکلی تو ریت اپلودت نداری؟نقل قول:
snr اپلود من اومده 7.2 شده
1 مگ رو بزور اپ کرده ریت دالنودمم اومده 10 مگ
snr 8 هست
بدون دستکاری
میگم این وایرگارد هم مثه ikev2 فیلتر کردنش راحته یا نه؟نقل قول:
PPTP رو بستن ؟
میشه آموزش وصل شدن به wireguard نورد بگذارید ؟نقل قول:
دوستان این حرکتی که وزیر ارتباطات گفته که میخان سرعت رو ۴ برابر کنن بدون اینکه تجهیزات از سمت مشترک تغییر کنه چه جوریه؟ مثلا کسی که ۸ مگ داره چهار برابرش میشه ۳۲ مگ و مودم adsl هم که حداکثرش ۲۴ مگه پس چه جوری امکان پذیره؟
الان که نه ولی دو سه هفته پیش مشکل زیاد بود. همینجا هم بودن چند نفری که مشکل داشتند. من به شدت خطا داشتم رو مودم و پکت لاس اما الان خیلی بهتر از قبل شده.نقل قول:
مودم vdsl می خواد و اگر هم نداری کیفیت خط و سرعتش تا همونی که گفتی می ره بالا تا هر چی مودمت بکشهنقل قول:
معمولا سیستم vdsl اینطوریه که از adsl هم پشتیبانی میکنه. حالا من نمیدونم اینا میخوان چیکار بکنن و از چه تجهیزاتی استفاده بکنننقل قول:
ولی اگه مثل باقی جاهای دنیا باشه میتونی از همون مودم adsl ات استفاده کنی. چون کافوی نوری میاد نزدیکت اون موقع کشش خطت میره بالای 20 مگ. حداکثرشم که طرفای 24 مگ هست
مودم vdsl هم بخری هم از adsl پشتیبانی میکنه هم vdsl
حالا همه اینا در حد حرفه، مرداد پارسال جهرمی گفت تا آخر سال 2 میلیون مشترک vdsl میگیریم ولی فقط یه عده محدود گرفتن. هم تجهیزات باید نصب کنن هم پهنای باند مملکت باید چندین برابر یشه
اگه عملی بشه احتمالا میخوان 40 مگ رو به 16 مگ ها بدن. بقیه روهم 4 برابر کنن. برای سرعت بیشتر پول بیشتر بخوان
اکثر خطوط مردم هم کشش کمی داره. خود جهرمی یبار گفته بود خیلی از خطوط ما 2 مگابیت بزور میکشه
احتمالا 4 برابر رو این مدلی حساب کرده گفته
نه تو چین فیلتر هنوز نشده :biggrin:اینجام نشودهنقل قول:
خیلی وقته ولی نه همرونقل قول:
ikev2 وصل نمیشه
رو لینوکس و ios نسخه هاش wireguard دارننقل قول:
اگ برا بقیه اشون میخوای پی ام بده پشتیبان کانفیگ پرایوت کیتو بده بهت:cool:
منبعی در این مورد هست؟ صحبتی در مورد قیمت احتمالی هم شده؟نقل قول:
تعرفه های vdsl احتمالا همون تعرفه های تانوما هست چون توی برگه های تانومای مخابرات هم vdsl داره
نه متاسفانهنقل قول:
قراره که تعرفعه هارو دست نزنن
جاش ترافیک داخلی بفروشنن خارجی رو منهدم کنن
بهرحال دیگ کرونا داره سایه اش میره و قراره نور بتابه جاش
یعنی چی ترافیک خارجی رو منهدم کنند؟ کجا خوندین در این مورد؟ من چیزی پیدا نکردم.:n13:نقل قول:
والا سایه کرونا حالا حالا ها نمیره خیالتون راحت :wac:
نمونه خوبش ایرانسل هست سرور خارجی اصن کانکت نمیشه برقیه ای دی اس ال ها هم سرعتای خارجیش کمتره ولی امیداورم این این طور نشهنقل قول:
من جایی نمیوخونم منبع صبحتاش برسیای خودمهنقل قول:
خارجی مونهدم میشه منطظورم نت بین الملل ترافیک تا خشتک پر میکنن که اصلا اینترانت میفروشن جا اینترنت
شما برید ظرفیت اصلا سایت زیرساخت های ایران رو ببنید
تهران رو 4 برابرش کنن ثابت رو شدید ترافیک میافته رو سیستم هاشون میترکه اینا صد گیگ با این وضعیت فعلی رو نمیتونن هندل کنن
انتظار اینو دارید اون موقع خارجی منهدم نشه؟ اونم وقتی یکی 8 مگ داره بخواد 32 مگ بگیره یا برعکس 16 64 مگ بگیره؟ البته شاتل زیاد گنده زوزی کرده 80 100 رو وعده داده :laughing:شیشه هم بهشون این قدرت توهم رو نمیده اینا صاب جنسشون رو باید دعا ربنا کرد
اون موقع ک صد گیگ رو دادن مردم چقد داشتن مصرف میکردن پیکش یه ترا صد گیگابیت تو تهران بگو در ثانیه بوده 4 برابرش کنن4.4 تراس
:cool:البته این فقط برای شبکه داخلیه 8 ترابایت
خارجی چطور؟؟
سرنخ منبع رو من برات اینجا میذارم خودت دیگ بقیه اشو بری
یکسال پیش همین ماهای اخر سال 97 مارچ خودمون دو ترا پهنای داخل داشتیم تو یه سال 6 ترا افزایش؟:weird: اونم فقط تو تهران ؟
قبل ترشو خودتون برید 1 ترا سال قبلش کلا افزایش بودهکد:https://web.archive.org/web/20190329102508/https://tehran-ix.ir/
قبل تررر از اون پهنای بین الملل مشخص بوده اصلا یه عددی بین630 اینا تو سال 95 بوده با دلار دولتی 3.600 ای
الان دلار 4 برابر اون تایمه ! چطور میخواد با این تومن اینترنت پیشرفت کونه ؟
سایه کرونا منظورم شیوع کند شدنش هست بخاطر گرما:weird:کد:https://rouhanimeter.com/fa/promises/internet-bandwidth.html
اینا بیشترین ترسوشن الان اینه که سری قبل نت رو قطع کردن زیر فشار و زجر بودن هم خارجی هم داخلی همم ضرر های اقتصادی به خودشون منبع درامدشون مردمه ن جای دیگ با این روش حل کنن و تست کننش:goatee:
چون بی کفایتی و بی مسولیتشون در قبال جون مردم مطمعنا اعتراضاتی دارن
همینطور اینکه الان بی برنامگیشون کاملا مشخصه
:n03:نقل قول:
آره دقیقا من هم به همین مورد پهنای باند فکر می کنم چون موقعی که صد گیگ رو دادن حتی سایت های داخلی هم غیر قابل استفاده بود (حداقل برای من, از سافت 98 هم نمی شد دانلود کرد)نقل قول:
دیگه هر چی هم بگیم مصرف داخلی زیاد بود از آبان که زیادتر نبود. اونوقت با این زیرساخت یهو پهنای باند مشترکین چهاربرابر بشه که نمیشه اصلا.
اما موردی که یک خورده امید (البته احتمال زیاد الکی و واهی) به من می ده این هست که در بخش فیبر نوری در همون زمان صد گیگ که اوج مشکلات رو داشتم یکی از دوستان گفته بود گفت مشکل پهنای باند و سرعت دانلود نداره و پینگش هم اوکی هست.
کی می دونه شاید هم واقعا مشکل پهنای باند نداشته باشند و مشکل از تجهیزات قدیمی شون باشه که با VDSL حل بشه (که بعید میدونم:biggrin:)
دیگه چه میشه کرد فعلا که همینه که هست :mellow:
در مورد کرونا هم جهت اطلاعات کلی می دونید که با گرما از بین نمی ره و متاسفانه تنها راهش همون قرنطینه تمام و کمال هست که چین انجام داد تا داروش بیاد (من همینجا بحث کرونا رو تموم می کنم که تاپیک رو منحرف نکرده باشم)
نه بازم منظورمو نگرفتیدنقل قول:
گرما جلوی شیوع و همینطور کندیش رو میگیره ! ویروس رو درسته از بین نمیبره ولی شیوعش رو کند میکنه (سایت جان هاپ رو ببنید عربستان موردش خیلی کمتره!) یا کشورایی ک رو خط استوا ان
حالا هم اصن کند نکنه و نگیره پوینت حرف من در مورد بعد از کروناس که کلا یه تایمی بره و شاید اعت ارضا تی داشته باشه:cool:اون موقع اس که اینترنت ...
نه واقعا سرعت کندی ربطی نداره به قدیمی بودن تجهیزاتشون
من شاتل اومد مرکز ما جز اولین ها بودم ازش گرفتم سه سال پیش بعد یه عمری تو مرکزمون فک نکنم تا الان بیشتر از 4 5 تا مشتری جذب کرده باشه حتی تو سایتش شماره پیش مارو میزنی نمیاره:tongue:
دیگ ببین چی بود که اون 25 اسفند نت کلا قطع شده بود
اینا تجهزات قدیمی و چیزی به اسم این حرفا انتن نمیده وقتی سایتی داخلیه سرعتشو میترکونن پینگ همه میترکه فکر نکنم چیزی اصلا به اسم تجهیزات فرسوده داشته باشنی حتی بعدش اومدن gateway رو تغیر دادن مسیر جدید گذاشتن تو 27 26 اون تایم
این مورد رو من داخل همین انجمن و فکر کنم همین تاپیک بود که دیدم و فقط بازگو کردم من هیچ اطلاعی در این موارد ندارم.نقل قول:
اما چیزی که هست واقعا وضعیت خجالت آوری هست. شخصی رو میشناسم در سنگال اینترنت فیبر نوری با سرعت 50 مگ داره با ماهیانه سی دلار بدون محدودیت حجمی. کار آموزی میره ماهی 150 دلار بهش میدن :mellow:.
اما بالاخره هر چی هست امیدواریم اوضاع بهتر بشه (که نمیشه :laughing:)
ظاهرا vdsl رو شاتل داره بصورت جدی راه میندازه تو تهران
سرعتش از داخل تست گرفتن حدود 56 مگابیته اپلود 44 مگابیت
خارج 19 مگابیت اپلود 42 مگابیت
با idm از شاتلند دانلود کرده حدود 8 مگابایت
سرعت خوبیه:rolleye:
پینگ از داخل 4 3 میلی خارجی 84 میلی از 1.1.1.1
بنده خدا بلد نبود پنلشو بیاره والا از خطتشم میگوفتم براتون
قیمت مودم هم بهش 700 گفته بودن سته و
مرکز رو هم پرسیدم ج نداد
اپدیت
این اقا که ظاهرا سرپرست مخابرات هست تو مازندران تویت کرده که
یه سوال مگ نسخه اسپید تست legacy ایش از کار نیافتاده ؟
شاتل هم گوفته که از سه شنبه 18 فروردین فرمشو راه میندازه
اما سه شنبه 19 فرروردین هست
و 18 فروردین امروز:tongue: باید دید