مودم نگرفتم.نقل قول:
Printable View
مودم نگرفتم.نقل قول:
ترافیک اضافه بجای مودم بهت دادن؟نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
آقا این ترافیک اضافه رو کجا باید گرفت
من دو مگ حجم 96 گرفتم با ترافیک اضافه ولی تو ژنل همون 96 گیگ هست
چجوریه؟
نقل قول:نقل قول:بنابراین میشه نتیجه گرفت اطلاعات کاربر Mehr one صد در صد موثق نیست :n01:نقل قول:
من سرویس 5 مگ رو در جشنواره پاییزه گرفتم خودشون گفتن شب رایگان داره . توی پنل هم نوشته دانلودرایگان شبانه ..نقل قول:
ازاین به بعد5مگ هم شب رایگان داره اما 10 مگ رو رایگانش را بستن .
نه یکجا نگرفتم مث سابق هزینه اش روی قبض تلفن میاد . وهر ماه هم 6 گیگ شارژ میشه.نقل قول:
هیچ مدرکی هم نخواستن . بعد از این که سرویس قبلی که قرارداد یک ساله داشتم تموم شد رفتم مرکز مخابراتی گفتم سرویس جدید که اتوماتیک فعال کردید رو به 5مگ تغییر بدید
اونا هم 10 دقیقه ای تغییر دادند.
دان استریمم باید 5 مگ باشه که بتونم از حداکثر سرعت 5 مگ استفاده کنم؟؟؟؟
به من گفتن شبانه رایگان داره . توی پنل که رفتم نوشته بود -دانلود شبانه رایگان- امشب میزنم ببینم داره یا نه.نقل قول:
پس باید دان استریم من رو روی 5 مگ بزارن ؟؟؟ اگه 6 یا 7 بزارن سرعتم بالاتر میره ؟؟؟
بچه ها من زنگ بزنم 2020 یا برم مرکز مخابراتی بگم دان استریمم رو افزایش بدین. اونا دان استریم رو افزایش میدن یا بهونه میارن میگن نه نمیشه ؟؟؟؟
من هم همینطور. من که فردا میرم مخابرات ببینم چی به چیه. بعد همینجا میگم.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
ببینین توی سایت زده 1 ساله هم ترافیک اضافه داره و هم مودم
و اینکه هر کی سرویس گرفت بگه چند مگه و سرعتش چنده تو شب
نقل قول:بدیهی است که در صورت اتمام سرویس قبلی به هیچ وجه انتقال نخواهد یافت این موضوع در مورد اکثر ارائه دهندگان سرویس اینترنت در کشور صدق می کند .نقل قول:
تمدید سرویس های کمپین پاییزه فقط و فقط در پنل کاربری مشترکین امکان پذیر خواهد بود . این امکان به صورت حضوری امکان پذیر نمی باشد .
بله کاملا موافقم . البته بنده گفتم که به پاسخ سوالات کاملا دقت شود . لطفا برداشت اشتباه خود را تحمیل نفرمایید .نقل قول:
صحت مدارک شما از قبل تایید گردیده است .نقل قول:
لطفا اندکی صبر کنید . . .نقل قول:
شرمنده . . . :n27:
من 6 گیگ از ترافیکم مونده و حدود 42 روز هم تا پایان سرویسم مونده ولی میخوام 5 مگ پاییزه بگیرمنقل قول:
اگه از پنل نگیرم و برم شخصا از مرکز مخابراتی بگیرم اونوقت همهء 6 گیگ میره هوا؟:n13:
اره.چون یه سرویس جدید میخوای بگیری برای همین این سرویس حذف میشه
اگه مدت قرارداد شما تموم شده باشه و حجمی در پنل داشته باشید اون حجم به سرویس جدیدی که قرار داد می بندید انتقال پیدا می کنه.
برای من که انتقال دادن 700 مگ مونده بود حذفش نکردن.توی پنل در بخش سوابق هم مینویسن که انتقال حجم از سرویس قبلی.
من دیشب دانلود زدم همون سرعت روز توی ساعات رایگان هستش . سرعت دانلود حداکثر 380
سرویس 5مگ ماهی 3 گیگ + 3 گیگ ترافیک اضافه دارم.
امروز هم زنگ میزنم 2020 تا پهنای باندم رو افزایش بدن تا سرعتم بالاتر برود.
نتیجه اش رو اینجا اعلام می کنم.
آقایون مخابرات دانلود شبانه رایگان داره؟پارس داره ورمیداره شبانه رو میخوام بیام مخابرات!
5 مگ یا 10 مگ؟سرعتش چجوریه،چه روز چه شب؟اگه همون 5 مگ بده ینی باید شبی 400 kb دانلود داشته باشم!
خسته نباشید میشه بگید ایا ترافیکی که این ماه استفاده نکردم به دوره ی بعد انتقال پیدا میکنه یا نه ؟ میخواستم بدونم سرعت دانلود 2 مگ مخابرات چنده ؟
یک ساله دارم هر ماه 5 گیگ بهم میدن
عزیزان کسی هست در مورد این تنظیمات dns که 2020 میگه تو ویندوز 8 یه راهنمایی بکنه......؟
بچه ها بهتون پیشنهاد میکنم سرویس های سرعت بالاتر گرفتید دان استریم خودتون هم افزایش بدید:n02:
!!!! مگه میشه ؟؟؟ :n02:نقل قول:
رفتم مخابرات گفتن بالاتر از 2 نمیتونیم تو این مرکز مخابراتی به شما بدیم. 5 مگ یه ساله خیلی به صرفه تر از 2 مگه هیچ راهی نداره بشه 5 مگ گرفت؟ البته تو پنل 5 مگ هست ولی گفتن نهایت سرعتتون 2مگ میتونه باشه. کسی از دوستان منظورشه میفهمه چیه؟ من الان باید چه خاکی به سرم بریزم. لطفا به راهنمایی بکنید
پنج مگ حضوری گرفتی؟نقل قول:
چقدر هزینش شد؟
کدوم مرکز مخابراتی و کدوم شهر هستی؟
ماهی چند گیگ تو پنل اضافه میشه برات ؟
دوستان کسی نیست جواب بده:n30:نقل قول:
والا من دیروز از مرکز تلفن شهید بشتی بابل گرفتم ؛ طرح پاییزه تا 5 مگ هم میدادن ولی من 2 مگ گرفتم چون خانومه گفت واسه 5 مگ باید بیان خطتونو تست کنن که من گفتم همین 2 بسمه . راحت دادن حرفی هم نزدن.نقل قول:
من 2مگ یکساله دارم با 96 گیگ حدود 6 ماهی مونده ازش. سرعت روز و شب و ساعت رایگان و غیر رایگان بین 280 تا 305 متغیره. شبی بین 5 تا 6 گیگ هم رایگان دانلود دارم. راضیم و مطمعنن همینو تمدید میکنم. با پ ر و ک س ی هم مشکلی نداره و دانلود با قند شکن هم سرعتش همینه.:n02:
یه 20 روزی از سرویس فعلیم مونده. نمیشه کمپین الان جایگزینش کرد؟ رفتم گفتن نمیشه تو رزرو گذاشت زنگ زدم گفتن میشه تو رزرو گذاشت:n24::n24:
سلام دوستان ...
من پارس آنلاین دارم ... تا الان راضی بودم ... سرویس 2 مگ دارم و سرعتش چه تو روز و چه تو ساعات شبانه خوبه ...
ولی این سرویس مسخره جدیدی که از 10 آذر گذاشته باعث شده به فکر ISP جاگزین باشم ...
من کنار دانشکده فنی هستم ...
چه ISP ای تو محدوده من خوبه؟ سرعت خوب و دانلود شبانه رایگان داشته باشه ...
دوستان کسی ترافیک اضافه که تو پنل هست رو گرفته؟
من که چیزی ندیدم همون 96 گیگ برام شارژ شد !!!!
نقل قول:
منم شهر خودمون پارس دارم ولی چون اینجا دانشجو بودم و برام دانلود مهم بود مخابرات گرفتم . اگه واسه دانلود میخوای که همین مخابرات کمپین پاییزشو بگیر چون سرعتش دقیقا سرعتیه که بهت میدن و شب و روز فرق نمیکنه . من 2 روز پیش گرفتم 2 مگ رو و سرعتم تو روز 256 و شب هم 256 هست . شما 5 مگ بگیر که سرعتش به 640 هم میرسه . ولی باید بیان خطتو تست کنن .
ساری هستم 5 مگ گرفتم خطم رو 3 مگ بستن به کجا زنگ بزنم
به ۲۰۲۰ زنگ زدی؟نقل قول:
شب رایگانه؟
زنگ ردم میگه باید به ساری زنگ بزنینقل قول:
اره شبانه رایگان
شاید باید به اداره دیتا زنگ بزنم
دوستانی که مشکل سرعت در 5 مگ داشتند , مشکلشون حل شده ؟
الان نوشته سیم کارت همراه اول و ترافیک و مودم میدن کسی گرفته ؟؟؟
6 ماه 2 مگ گرفتم با ترافیک 48 گیگ. 18 گیگ هم هدیه داد کلا شد 66 گیگ (از طریق پنل) سرعتشم بین 180-250 هست. برای 5 مگ هم باید حضوری برید.
راستی موضوع سیمکارت و مودم رایگان چیه حتما باید حضوری رفت ؟؟نقل قول:
نقل قول:
بله . فقط حضوری .
هدیه ؟نقل قول:
جریانش چیه ؟ جدیدا هدیه میدن ؟
جالبه من یکساله دو مگ گرفتم 96 گیگ نوشته بود با ترافیک هدیه .لی همون 96 گیگ برام شارژ شد!!نقل قول:
شما کار حتصی کردی؟