512 سرعت شبانش خیلی پایینه حدود 60 کیلوبایت ولی 1 مگ حدود 260-280 کیلو هستنقل قول:
Printable View
512 سرعت شبانش خیلی پایینه حدود 60 کیلوبایت ولی 1 مگ حدود 260-280 کیلو هستنقل قول:
واسه من الان پشت هم داره قطع و وصل ميشه معلوم نيست چه خبره !
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
من توی اسفند بعد از حدود 6 سال تصمیم گرفتم از شاتل جدا بشم و های وب بگیرم
البته شاتل رو با تمدید اکو128 یه ساله نگه داشتم
های وب در یک کلام تا اینجا فوق العاده بوده
سرعت مناسب 8 مگ با کمترین نوسان، قیمت عادلانه (30 گیگ در ماه با 22 هزار تومن)
پشتیبانی مناسب
بسته های ترافیکی با قیمت مناسب (40 گیگ یک ماه 30 هزار تومن)
در کل برای کسی که مصرفش بالاست، های وب به شدت توصیه میشه
های وب سرویس 1 ساله تند باد ثبت نام کردم که تو مشخصاتش نوشته سرعت اتصال 8 مگ
مدارک رو اپلود کردم و خط تلفون هم تا 12 مگ جواب میده
نت که وصل شد سرعتم رو 190 کیلوبایته. قضیه چیه؟
سلام یه عکس از صفحه استاتوس مودم بزارید.نقل قول:
جناب بردیا همه اعداد اشتباه نوشتین 3 گیگ در ماه 21 تومان ترافیک هم 20 گیگ 56 هزار تومان ارزانترین مخابرات هست که قیمتش بازم از این قیمت ها گفتید بیشترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بسته طوفان 12 ماهه رو خریداری کردننقل قول:
که قیمتش 252 هزار تومان هست که ماهی 21 تومان میشه
شامل 12 تا فشفشه 30 گیگ 30 روز هست این بسته
منظوره ایشون فشفشه بود که 40 گیگ 30 روزه 30 تومنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام داداش
من از مخابرات که داشتم سرعت روی 8 مگ بود و کیفیت خوبی هم داشت
ولی های وب انگار سرعت رو محدود کرده
سلامنقل قول:
خط شما روی 2 مگابیت بسته شده
حداکثر سرعتی که میتونین با این ریت بگیرین بین 230 تا 256 کیلوبایت هست
با های وب تماس بگیرین اگه خطتون بالاتر از 2 مگ بکشه براتون میبندن
ADSL Mode الان روی GDMT هست یا ADSL2+ ؟؟؟
روی auto هستنقل قول:
از 195 براشون شکایت مینویسم فکر کنم بهتره. ممنون
اگر سرویستون 8 هست با یک تماس خط شما در بالاترین حالت ممکن از لحاظ کشش خط بسته میشه و نیاز به شکایت و ... نیست.نقل قول:
شما پنل مدیریت دارید؟ دسترسی دارید؟:n09:نقل قول:
جناب معصومی از دوستان گل روزگار هستن!
نقل قول:
سلام دوست عزیز این adsl mode چی هس ؟میشه یه اطلاعات مختصری بدید برا من نوشته G992.5
در مقابل ADSL Mode استاندارد ADSL ای که شما از اون استفاده میکنین رو نوشته ، حداکثر ریت دانلود و آپلود استاندارهای مختلف متفاوتهنقل قول:
G992.5 همون ADSL2+ هست
دوستان من میخوام ثبت نام کنم منتهی خط تلفن به اسم برادرم هست میتونم خودم برم واسه ثبت نام یا حتما صاحب خط باید باشه؟ چون برادرم دسترسی بش سخته. مدارک به اسم صاحب خط باید باشه یا خودم؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
مالک خط اهمیتی ندارد و شما می توانید به نام خودتان ثبت نام کنید.نقل قول:
دوستان جریان این چیه یعتی تا 31/3/95 فقط طرح فشفشه اراائه میشه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول پس های وب یه فکری برای خودش کرد...نقل قول:
اگه کیفیتش خوب شد سریعا صبا رو جمع میکنم میام های وب
ویرایش:این تاریخ بازه زمانی تاییدیه ست:|
sent from my LG G3-d855
هر شرکت ارائه کننده خدمات اینترنت باید برای تعرفه ها و طرح هایی که ارائه می کنه از سازمان تنظیم تاییدیه دریافت کند . های وب هم برای طرح های فعلی خودش تاییدیه داره که اعتبارش تا آخر خرداد هست.نقل قول:
البته اصلا این جای نگرانی نداره ، چون که پس از این تاریخ مجددا می تونه تاییدیه مجدد بگیره برای بازه زمانی بعدی یا اینکه طرح های دیگری ارائه کند .قطعا فشفشه هیچ وقت حذف نخواهد شد مگر اینکه طرح بهتری جایگزینش بشه.
دوستان من دیشب اینترنتی ثبت نام کردم و مدارک رو هم بجز قبض تلفن بقیه رو آپلود کردم. تا چه زمانی باید منتظر رانژه و وصل شدن باشم؟
از امروز که روز کاری هست ، بسته به مرکز تلفن شما یک تا 5 روز کاری . معمولا 3 روز کاری انجام میشه رانژهنقل قول:
بله اطلاع دارم ولی ممکنه تنظیم مقررات به این طرح دوباره تاییده نده؟نقل قول:
تغییر آی پی استاتیک و یا تبدیل مجدد اون به آی پی دینامیک چه طور امکان پذیره؟
(آی پی استاتیک خریدم پینگ تایم یه کم بهتر شده ولی تایم اوت هم بیشتر شده میخوام دوباره مثل قبل آی پی دینامیک باشه ولی ظاهرا از تو پنل کاربری امکان پذیر نیست)
خیر با شرایط فعلینقل قول:
فشفشه 40 گیگ دیگه داخل پنل من نیست ماجرا چیه نکنه حذفش کردن؟:n34:
دوستان نت های وب چطوره ؟ مثلا سرویس 512 ب بالا ! حجمی
سرعت دانلود دقیق با IDM میخواام ؛ ( تهران )
همینطور کیفیتش چطوره !؟ از لحاظ قطعی و اینجور چیزا .. اگه قطعی داره سمتش نرم!
سرعتش خوب باشه و قطعی نداشته باشه میخوام ثبت نام کنم
ممنونم
سایت aparat.com از دیروز برای من باز نمیشه برای شما هم همینطوره؟
سرعت دانلود با idm خوبه اما تک کانکشن خیر.نقل قول:
قطعی هم داره البته منم مثل شما تهرانم کلا تهران تراکم و کاربرربیشتره و کیفیت پایین تر
اسم قطعی میاد اعصابم خورده میشه ! :| ینی نگیرم؟ چقدره قطعیش ؟ هرروز یا ..؟نقل قول:
رفیقم داتک داره تو یک ساعت 3 بار قطع میشه! حال بهم زن ی جورایی میشه گفت
خودم همیشه آسیاتک داشتم هیچوقت قطعی نداشت فقط قیمتاشو گرونه و های وب فشفشه داره نسبت ب بقیه برا همین خواستم بیام سمتش
سرعت دانلود چقدره منظورتون از خوب چیه ؟ من 512 حجمی داشتم سرعت دانلودم 1.5 مگ بود ، همیشه سرعتم چون خوب بوده دیگه تحمل سرعت پایینو ندارم راستش :))
همین الان که این پست میدم قطعه با رایتل اومدم. جالبه منم این سه تا isp داشتم داتک قطعی داشت اما یک بار اونم ساعت3-4 اسیاتک نداشت ولی های وب زیاد قطعی داره. ممکنه بزارید واسه دانلود بیایید ببینید قطع شده ، اسیاتک که بودم بندرت وقتی قطع میشد سیستم اتومات میگفت مشکل زیر ساخت اما های وب میدونه مشکل خودشه اینطوری باید هر روز بزاره رو اتومات، الان مخابرات همین مرکز وصله بدون مشکل اما های وب قطع.نقل قول:
sent from my xperia
سلام خدمت عزیزان!
سرعت شبانه اتون دقیق رو چیه سرعتی هستش؟!
ممنون
والا من اول میخواستم پارس آنلاین بگیرم ولی زنگ زدم گفتن منطقه شما فعلا ثبت نام نداریم ! شاید منظورش همون کمبود پورت خالی بود ! مرکز مخابرات نبوت .. سمت نارمکنقل قول:
بعدم گفت معلوم نیست کی بتونیم سرویس بدیم بهتون منم چون عجله دارم بیخیال شدم خواستم های وب بگیرم ک ماشالا اینجور ک معلومه بیشتر قطعه گاهیم وصل میشه ! :|
نت مخابراتم ک سرعتش داغونه ! پس باید همون آسیاتک خودمو بگیرم انگار ..شاتل گرون سرویساشم کمه مثل من 10 گیگ درماه میخوام نداره ! بقیه مثل صبانت و .. هم ک معروفن گرونن نمی ارزه ..\
پ.ن : الان دیدم ایمیل دادن بهم گفتن پورت خالی هست اونجا ولی کمبود پهنای باند هست اگر سرویس بدیم ب شما کیفیت بقیه ب خطر میافته ! فعلا معذوریم :|
سلام
دوستان امکان گفتگوی انلاین از ربات تلگرام های وب برداشته شده ؟
سلام
من سرویس 256 دارم و خطم روی 4مگ بسته شده. با پشتیبانی تماس بگیرم روی 8مگ میبندن؟
نه سرویس های تا 1 مگ رو بیشتر از 4 نمیبندن !نقل قول:
یه سوال این سرویس طوفانه تندباده چیه که سه ماه با سه فسفشه 30 گیگ 99تومن. میشه در ظولش باز فشفشه خرید یا فقط اون سه تاست؟
کسی اطلاع نداره ؟نقل قول:
سلام
اینجا کسی هست که در اصفهان زندگی کنه و از های وب سرویس داشته باشه؟
میخواستم بدونم که از چه سرویسی استفاده میکنید و سرعت دانلودتون و کیفیت اینترنتنون چطوره؟ راضی هستید از های وب؟آیا از مخابرات بهتره؟
و یک سوال دیگه. به نظرتون به صرفه ترین سرویس برای استفاده از فشفشه کدومه؟(قیمت و سرعت دانلودش رو بگید لطفا)
خیلی ممنون