تست میکنم ولی به احتمال99%شبانه ندارهنقل قول:
Printable View
تست میکنم ولی به احتمال99%شبانه ندارهنقل قول:
فرشاد میگم شماره تلفن داخلی از فروش نداری به غیر 2020 ؟ تلفن خونه بوق نداره باید با موبایل زنگ بزنم به فروش برا تخلیهنقل قول:
پخ شد.حالا کجا میخوای ثبت نام کنی؟نقل قول:
2مگ-بدون شبانه:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش دیدی من چقدر بد شانسم بازم مثل دفعه قبل شد:n27:
مردم 10مگ میگیرن شبی 10گیگ دارن دانلود میکنن من حتی 100مگابایت هم نمیتونم دانلود کنم
کسی از پیشگامان نت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پیشگامان نمایندگیش همون بدر رایانه میگن خیلی خوبهنقل قول:
isp که نامحدود با قیمت خوب بده سراغ نداری اهواز؟؟؟نقل قول:
وایرلس راصد adsl خوب که نامحدوداش خوب باشه اصلا تو اهواز پیدا نمیکنینقل قول:
وقتی شبانه نداره گیت وی 9 و 89 میخوام چیکار:n27:
سلام تست کردی ؟ زنگ بزن پشتیبانی ببین چی میگه بگو به من گفتن شبانه داره که گرفتمنقل قول:
اول موند نمیدونست چی بگه بعدش گفت کار مخابراته من کاری از دستم بر نمیاد:n27:نقل قول:
ساعت 2 یه چند دقیقه اینترنت قطع شد ولی الان داره کنتور میندازه
تازه میگه ماه بعد تمدید کن شاید اضافه شد :n21:شبانشون شانسیه فقط به بعضی از کاربرا شانسی تو ibs شبانه اضافه میکنن سرویس قبلیم که 1مگ بود شبانه داشت کاشکی همونو تمدید میکردم
اونی که تو مخابرات فرمون ibs رو گرفته دستش اصل کاریه
ار کجا میدونی که 1مگ میگرفتی شبانه داشت اینا میگن 100% 1 و 2 دارن این از 2 مگ 1 مگ هم شانسیه مثل همیننقل قول:
نمیدونم ولی احتمالش بیشتر بود که شبانه بمونه واسمنقل قول:
میگه یوزر و پاس اشتباس!نقل قول:
اندیمشک بدک نیس
دیشب 6.5گیگ دانلود کردم امشب بیشتر دانلود میکنم و حالشو میبرم چون میدونم بزودی شبانش حذف میشه!:n01:نقل قول:
متاسفانه روی کافو نوری ارائه نمیدن
یعنی وارد ibs نمیشی:n13:نقل قول:
پس چطور ما وارد میشیم!
اصلا نمیدونم چرا اینجوریه بعضی وقتا هیچ سایتی باز نمیشه 1مگ قبلیم خیلی خوب بود اشتباه کردم عوضش کردم دیشب چند دقیقه وصل میشد چند دقیقه قطع با موبایل هم اصلا هیچ سایتی باز نمیکنه از اکانتینگ اینجورش کردن شبانه ای هم که در کار نیست:n21:
چند وقت دیگه صبر کن شرکتای زیادی قراره رو فیبر adsl بدننقل قول:
راستی چرا نمیری بدر رایان رو فیبر هم adsl میبنده خیلی هم عالیه میگن خیلی بهتر از مخابراته قطعی هم نداره
امروز صبح میل فرستادم برای تخلیه گفت سیستم قطع وصل شد پرینت میگیرم میدم برای تخلیه :n06:
من با اینکه اکانت فعلیم 23 این ماه تموم میشد اومدم یه 5 مگ 1 ماهه دیگه خریدم.الان تو سیستم حجمم دوباره شده 8 گیگ در صورتیکه قبل تمدید 5.6 گیگ بود ولی تاریخ پایان رو زده 22 همین ماه.این یعنی سرویس قبلی پریده یا هست؟
منتظر باش تا تخلیه بشه :n09:نقل قول:
مخابرات رزرو نداشته تا حالا... وضعیت رو هم زده فعال. احتمالا سرویس قبلی فاتحه اش خونده اس :n28:نقل قول:
نوشته بود که از تاریخ که سرویس فعلی تموم بشه فعال میشه.35 پرید یعنی؟
برو تو IBS ببین شبانه داری یا نه ؟نقل قول:
بچه ها این سیترا کلا قاطی کرده من امشب ساعت 12 شب سرویسم تمام میشه الان رفتم توی سیترا برام اینو زده برگشته به روزی که تازه اومدم مخابرات :n02: ممکنه مال این باشه که درخواست تخلیه دادم ؟
هت.توی ibsn تاریخ پایان زده 31 همین ماه.من با پشتیبانی فنی صحبت کردم گفتن که بعد از اینکه سرویست تموم شد خودش خودکار فعال میشه.توی سیترا هم بعد از پرداخت همین رو نوشته
خوب پس دوشواری نداره... فیض ببر :n02:
من قبل تمدید سرویس(2 روز پیش) با پشتیبانی فنی صحبت کرد.چه خریتی کردم اصلا.اهههههههه
زنگ زدم گفتن سیستم داره بروز رسانی میشه و ایراد داره و اطلاعات کاربرا بعضیهاش ناقصه.گفتن براتون درست میشه و 1 ماه بهتون اضافه میشه بعدا.صداش هم محض اطمینان رکورد کردم.ما که شانس نداریم دیدی پولمون پرید
" روزای روشَن خُداحافِظ؛ اینتِرنِت مَن، خُداحافِظ؛ نامَحدودِ من خـُــداحــــافِظ! " :n28:
+
چند سوال:
این پروفایلی که الان واسم فعال هست رو نمیشه تمدید کرد؟
کسی هست از "اکسین" سرویس داشته باشه؟ اوضاعش چجوریاس الان؟ تعرفه های جدید اکسین رو از کجا میشه دید؟
الان قیمت و سرویسی که همهی نمایندگی ها ارائه میدن مثل همه یا با هم متفاوته؟!
بعد یه چیز دیگه... تو این مدت من هیچوقت نتونستم وارد پنل سیترا یا این جدیده، پرتک بشم، فقط ibs واسم فعال بود! ؛ عادیه یه جای کار میلنگه؟:n13:
هر وقت میرم ibs این nofree رو میبینم حالم بهم میخوره من نمیتونم 1ماه این سرویسو تحمل کنم:n21:
برا تو نوشته withfree یا استاندارد؟نقل قول:
دوباره زنگ زدم پشتیبانی.گفت اشتباه خودت بود و رزرو رو زدی درصورتی که من اصلا رزرو رو نزدم.هرچی هم گفتم زیر بار نرفت.گفت پولت پریده دیگه.واقعا مسخرست.اشتباه خودم بود.الکی 35 رفت تو حولقومشون.حرومشون باشه
چند دقیقه پیش مودم رو خاموش روشن کردم ولی الان میبینم که چراغ مودم فقط چشمک میزنه و ثابت نمیشه !! مشکل نویز هم ندارم چون snr روی 32 بوده.
تلفن گذاشتم روی خط و مشکلی نبود. نمیدونم مشکلش چیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
وقتی این سرویست تموم شد اتوماتیک اون یکی تمدید میشه ولی اگه تا اون موقع شبانه حذف بشه سرویس جدیدت بدون شبانه تمدید میشه اگه از تو سیترا تمدید کردی اگه از پرتک تمدید کردی که نمیدونم چی میشه یا اگه الان از سیترا تمدید کردی و بعدا به پرتک منتقل شدی اونموقع معلوم نیست چی میشهنقل قول:
توی ibs تاریخ انقضا زده 31-5-93 و توی سیترا هم زده آخرین تمدید برای 1-5 هست .پشتیبانی میگه اشتباه از خودت بوده و راهی نداره و سرویس قبلیت حذف شده(الان 8 گیگ حجم دارم توی سیترا و ibs در صورتیکه قبل از تمدید 5 گیگ بود) و سرویست تا آخر برج 5 هست
خودشون میگن استانداردا همشون باید شبانه داشته باشن پس چرا برا من شبانه نداره؟:n21:
نه تنها برا من برا خیلی ها حتی 512و1مگ هم nofree اومده شاید تواین سیستم جدید شبانه کلا حذف شده باشه شایدم شانسی باشه!
پورتت از همون روز اول مشکل داشتنقل قول: