دوستان یه سوال دارم:خط من فیبر نوری هست،می خواستم ببینم که اگه من اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم روی خط فیبر پینگش خیلی پایین میاد و بهتر می شه؟،چون من برای گیم می خواستم پینگ هم برام مهمه ،اگر نه شما یه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
Printable View
دوستان یه سوال دارم:خط من فیبر نوری هست،می خواستم ببینم که اگه من اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم روی خط فیبر پینگش خیلی پایین میاد و بهتر می شه؟،چون من برای گیم می خواستم پینگ هم برام مهمه ،اگر نه شما یه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
بستگی به مرکزتون دارهنقل قول:
شرکت که فکر نکنم ولی آسیا تک رو چند استان فیبر نوری میده ولی تهران رو فکر نکنم ، انحصاری مال مخابرات :n14:
اگه ساختمون قدیمی ساز باشه . سیم کشی تلفن روکار باشه چطوری میشه از سوکت مخصوص تلفن استفاده کرد .نقل قول:
وقتی از طرف مخابرات سیم های منطقه رو تعویش کردن ما برای سیم کشی داخل ساختمان کابل روکار گرفتیم بعد از الکتریکی سوال کردیم پریز برای تلفن میش از اینها که سوکت مخصوص تلفن و مودم بهش وصله بگیریم گفت نه از همین پریز و دوشاخه های معمولی بگیرین مشکلی نیست
الان وقتی مودم روشنه و اینترنت وصله گوشی تلفن رو که برمیداریم صدایی شبیه وقتی که با خارج از کشور صحبت می کنی میاد . این نرماله باید همینجوری باشه یا میشه این رو برطرف کرد ؟ ( تلفن هم نو هست . پاناسونیکه ، از این منشی دارها )
درمورد چراغ های مودم ، چراغ ADSL ثابت روشنه و فقط چراغ اینترنت و پورتی که به کامپیوتر متصله بطور مرتب فلش می زنه . این هم نرماله ؟
مگه قرار بوده که مخابرات اینترنت نامحدود رو حذف کنه ؟نقل قول:
مگه اینترنتی که روی فیبر نوری میدن نباید پینگ عالی داشه باشه؟نقل قول:
adsl رو فیبر نوری کیفیتش عالی درمیاد فقط هنوز تو ایران خوب جا نیفتاده وقتی همه شرکتا تونستن رو فیبر ADSL ببندن اونوقت مشخص میشه
پینگ پایین میخوای از شاتل بگیر شنیدم تا 150 پایین میادنقل قول:
پینگ من که نامحدوده تا حالا از 250 پایین تر نیومده ولی با v.p.n سیسکو تا 180 پایین میاد که برای یوتوب مناسبه ولی برای گیم نه
خب مخابرات روی فیبر نوری اینترنت میده باید پینگش خوب باشه.نقل قول:
من الان پارس آنلاین دارم پینگش معمولا 140 هست و بعضی وقتا هم 110 ولی خطم نویز داره،بر طرف کردن نویز خط هم چون توی آپارتمانم سخته ولی یه خط دیگه هم دارم که فیبر نوری هست می خواستم روی این بگیرم که هم بتونم سرعت 5 مگ بگیرم که نویز نداشته باشه و هم پینگش پایین باشه
اقا درسته فیبر نوری باید پینگ خوب باشه که توی تمام دنیا هم همینجوریه .اما به هر حال اینجا ایرانه هر چیزی امکان داره.نقل قول:
من اگه بخوام سرعت 5 مگ بگیرم باید چی کار کنم،چون توی سایت 2020 همچین سرعتی رو نداره؟
خیلی درگیری داره ، کلی مدرک میخواد فقط هم حضوری میشه:n16:نقل قول:
خیلی خوبهنقل قول:
بدون vpn؟
نامحدود 2 مگ چی اونم سخته یا نه آنلاین می شه ثبت نام کرد؟چه قدر طول می کشه وصل کنن؟نقل قول:
تلفنی هم میشه ثبت نام کرد
بدون مدرک 2 مگ نامحدود میدن؟نقل قول:
من می خوام روی خط فیبر بگیرم،پینگش باید خوب باشه روی فیبر، زیر 140 هست؟به نظر شما
بدون مدرک میدن بلهنقل قول:
ولی پینگ خارجی زیر 140 نیست
یعنی امکان نداره؟چون کاربر isbn پینگش 120 هستنقل قول:
بعد مگه روی فیبر نوری نمی دن؟!!روی فیبر باید پینگ خوب باشه
بیا این پینگ خط مخابرات مننقل قول:
منم تا حالا ندیدم توی حالت نرمال پینگ مخابرات زیر 180 بیاد. روی شبکه های که همه زیر ساختش بر اساس فیبر باشه نه شبکه ای که راتباط شما تا کافو و مرکز مخابراتی همون سیم مسی قدیمی هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه روی وقتی می گن این خط فیبر نوری هست یعنی دیگه کابل مسی نباید باشه.نه؟نقل قول:
شما بگو برات پینگت رو درست کنن
به گفتن نیست عزیز من مخابرات وقتی می ترکه همینه داستانش...نقل قول:
خیر خطی که میاد در خونه شما مسی هست نه فیبر نوری :n01:
اون تجهیزاتی که در مرکز MDF مخابرات هست PCM هست نه اینکه خط تا در خونه شما فیبر باشه این خیلی فرق داره...
شما مخابرات نیستی با پشتیبانی زیاد آشنا نیستی...
یعنی به نظر شما نگیرم؟الان من اینترنت پارس آنلاین دارم،خیلی بد شده پینگش اصلا ثابت نیست،به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم که پینگ خوبی داشته باشه؟بعد خیلی ها میگن مخابرات از لحاظ پینگ خوبه!نقل قول:
از پارس که اوضاش بهتره... پینگ نرمال مخابرات هم این بود که گفتم.نقل قول:
اگر پینگ 180 برای شما مناسبه خوب بگیرید! ولی اگر دانلود براتون مهم نیست می تونید از شرکتهایی مثل شاتل هم سرویس بگیرید
بله دو روز بود پینگ روی 300-400 بود الان دوباره برگشت به حال قبلنقل قول:
پینگگم با 4.2.2.4 140-150 هست
مخابرات همیشه کیفیت و پینگش این بوده واسه من ولی بعضی اوقات دست کاری هایی میکنن اون پشت که کند میشه کلا نت ولی بیشتر بدون مشکل هست
مشکل اینکه روی خطی که پارس دارم چون نویز شدید داره نمی تونم بگیرم،باید روی اون خطی که فیبر نوری داره بگیرم،دارم به خاطر نویز نتم رو عوض می کنم،می گم شاید اونی که فیبر نوری هست به اصطلاح نویز نداشته باشهنقل قول:
شما 2 مگ نامحدود دارید؟خطتون فیبر بود؟پینگتون همیشه روی 140 یا 150 هست؟شده تا حالا کمتر از این بشه؟نقل قول:
واقعا معضرت می خوام اینقدر سوال کردم چون من با پارس آنلان مشکل دارم می خوام مخابرات بگیرم،
سلام بله نامحدود هست در باره خط اطلاعی ندارم بالا گفتم بیشتر اوقات همنه که میبینید بعضی وقتا مثل همین دو روز افتضاح شده بود که دوباره اوکی شد این حالت رو داره همیشه توی 1 ماه چند روزی بهم میریزه یه زمانی که مسیر آذر بایجان بود پینگ 86 هم روی فرانکفورت تجربه کردم که متاسفانه دیگه تکرار نشدنقل قول:
توی اتریم آنلاین یا دانلود از طریق گوشی ها آپدیت و .... که تک کانکشن هستن معمولا فول 245 کیلوبایت سرعت میده
به نظر شما برای گیم هم جواب میده؟منظور شما از تک کانکشن چیه؟قبلا سرویس از شرکت دیگه ای هم داشتید؟نقل قول:
من bf4 بازی میکنم خودم بله توی این بازی حداقلش جواب میده البته توی انتخاب سرورای پینگ پایین یکم محدودیت دارین بستگی به مسیری داره که به نت شما بدن ! :n16:نقل قول:
سلام
يه سوال
ايا از طريق اينترنت مخابرات ميشه به appstore وصل شد و ارور 1009 رو رد كرد؟
ممنون
تا پینک 1 ثانیه فقط یه یا علی فاصله دارم
براداران مخابرات همت کنید
ترکید دوباره :n01:
باز رفت رو 700 :(((((((((((((
ربطی به مخابرات نداره ارور 1009 از طرف اپل اعمال میشه گه ارور داد vpn روشن کن چند ثانیه بعد دانلود نگه دار vpn خاموش کن دانلود ادامه بدهنقل قول:
سلام دوستان ، من از مشهد هستم اما این مشکل پینگ بالا هم اینجا هست ، الان تقریبا 2 روزه که پینگ رفته رو 400-600 و اصلا پایین نمیاد ( قبلا اینطوری میشد اما بعد از یکی دو ساعت باز پایین میومد )
این هم وضعیت الان هست. چیکار می کنن واقعا ؟
باید از پنل کاربری اعلام خرابی ثبت کرد
میگن مخابرات دیگه نامحدود نمیده این خبر صحت داره ؟؟؟
متاسفانه همچین گزینه ای برای پنل کاربری مشهد نذاشتن ، پنل ما در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.نقل قول:
اما به هرصورت به نظر مشکل سراسری هست .
مخابرات تهران نامحدود میده؟
کسی از مرکز چمران سرویس میگیره؟! وضعیتش چطوریه؟
دیگه نمیتونم شاتل رو تحمل کنم :(
افتضاح شده سرویس 1 مگ به 40 هم نمیرسه