دانشجوی انصرافی (بدون مدرک فوق دیپلم) میتونه بدون کنکور بره دانشگاه؟؟؟؟؟؟
Printable View
دانشجوی انصرافی (بدون مدرک فوق دیپلم) میتونه بدون کنکور بره دانشگاه؟؟؟؟؟؟
اگر آدرس محل سکونت تغییر کنه میتونم ادرس جدید بدم تا کارت پایان خدمتمو به ادرس جدید بفرستن؟
عزیز ایشون اومده و افراد رو از لحاظ نوع خدمتی که انجام میدن طبقه بندی کرده که اصلا درست نیست!! ((مشکل اینجاست که بازه های زمانی رو در نظر نگرفته!!))نقل قول:
شاید خود شمادر طول خدمتی که انجام داده باشی تمامی این حالات رو تجربه کرده باشی! یه روز خوشحال بودی! یه روز میگفتی کی تموم میشه و ....
و توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! اما چند صفحه قبل هم که میگفتید اگر من خدمت برم دلم میخواد با همین دیپلم و ... همینطوری که خدمت کردم خدمت کنم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و جالب اینجاست که در صفحات قبل تر از اون خودتون میگفتین که که آموزش یگان تکاور هستم هیچ خبری نیست و ...الکی اینو اون رو نترسونید...و...
پس میشه نتیجه گرفت که تمامی حالاتی که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و نوشتند ممکنه برای تمامی افراد در حال خدمت پیش بیاد!! مثل خود شما... پس دلیلی نداره و بیایم از روی پست های افراد بیایم و اونها رو مورد روانسنجی قرار بدیم!! ... چون توی خدمت انواع اخوالات بر آدم حاکم میشه... مثل غم ؛ شادی ؛ دلتنگی ؛ بغض ؛ و...
و این نکته رو حداقل باید شمایی که 18 ماه خدمت کردی بدونی!! ...
بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم شاید اگر فکر کنی متوجه بشی که حالتی یکنواخت توی خدمت برای افراد وجو نداره...:n01:
در صورتی که هنوز پرونده شما به حوزه صدور کارت ارسال نشده باشه میتونید اطلاعاتتون رو ویرایش کنید.نقل قول:
اما در صورتی که اطلاعات شما ارسال شده باشه باید از طریق حوزه نظام وظیفه مشکلتون رو پیگیری کنید.
بله دوست عزیز من هم با صحبت های شما موافقم خدمت هم یه بخشی از زندگی هست فراز و نشیب زیاد داره شما خودتون تو اموزشی بهتون میگفتندنقل قول:
خدمت چه جوره خیلی بد میگفتید و می گفتید نیاید و فلان و بهمان اما ایا تو یگان هم همون طرز تفکر رو داشتید ؟؟ به هر حال همه تحت شرایطی عقایدشون عوض میشه
من یه زمانی به همه میگفتند نرید الان به همه میگن برید !! چون دیدم از خدمت فرق کرده و اون پست های که من گذاشتم اون روز ها واقعا تحت فشار بودم به قول معروف
ملاک حال فعلی افراد هست !!! اون دوستمون هم نظر خودش رو گفته
موفق باشید
سلامنقل قول:
من هنوز هم اسم آموزشی که میاد یاد سختی ها بدبختیهاش میفتم چون خدا شاهد هست که بدترین دوره زندگیم آموزشی توی به اصطلاح هتل احمدبن موسی بود!! ولی الان قضاوت رو بر عهده شخص مشمول میزارم که آیا میخواد بیاد خدمت یا خیر...
و توی اون دروه که برای من به این سختی بود یادمه که بسیاری از افراد میگفتن خیلی خوبه و...
راستی قابل توجه افرادی که نوزدهم این ماه اعزامند : کارت پایان خدمتتون رو هم همراتون ببرید :دی ((شوخی میکنم منظورم روحیه به اندازه کافی تا دریافت کارت بود :دی ))
سلام
من میخوام که دفترچه خدمت بگیرم برگ تکمیلی هم دارم واسه اینکه آموزشی نکنم (پارتی گرفتیم که بیفتیم سپاه)
ولی یه مشکل دارم اینکه که دیپلم نگرفتم یکی 2تا کتاب مانده واسه دیپلمم
حالا یه سوال در سپاه فرق بین دیپلم و سیکل زیاده؟اصلا فرقی بینشون هست ؟
تدتدددئئدئئودئئد
نه بابا چه خوبی؟ 20 فروردین روز ارتشه باید رژه بری، دهنتونو سرویس می کنن تا خوب رژه برین اون روز. مرخصی عید میدن اما همچین تحفه ای نیست. من خودم آموزشی 04 بیرجند بودم، اول تیراعزام شدم، 15 روز مرخصی بودیم.نقل قول:
من خودم در شهر گیلانغرب هستم که تا پادگان شهید ثابت خواه 10 کیلومتر فاصله داریم
یه سوال شاید ابتدایی باشه ولی خدمت در این مناطق چند ماه هست ؟21 ماهه یا کمتر؟
و یه مورد دیگه که یادم رفت بگم اینکه کسی میدونه پرندک برای اندازه کردن لباس مرخصی می دن یا نه ؟نقل قول:
خیر فرقی ندارد شما که پارتی دارید دیگه چه فرقی میکنهنقل قول:
dg عزیز . اگر آدرس محل سکونت تغییر کرده باشه میتونم اعلام کنم که کارتمو به آدرس جدید بفرستن. 18 روز دیگه بیشتر خدمت ندارم.
نقل قول:
بله داداش شما برو کار گزینی یگانتون میتونه برات راهت تغییر بده
اما اگر ساکنین منزل قبلیتون اشنا هستند بهتره تعییر ندید چون احتمالا فرایند ارسال کارت بیشتر میشه هرچند که الان احتمالا کارت شما کاملا صادر شده
و در مرحله تایید از طرف یگان خدمتی وسپس ارسال هست
ادرسه قبلیم مازندرانه ولی الان تهرانم. بنظرت الان چیکار کنم. فرم 111 هم هنوز پر نکردم و عکس هم ندادم تا 25 هم مرخصیدارم.
شما هنوز عکس تحویل ندادید؟؟!!!نقل قول:
داداش شما چند ماه پیش باید عکس تحویل میدادید!!!
پس اقدام کن برای تغییر ادرس چون هنوز کارتت ارسال نشده،
احتمالا کارگزینی دیپورتت کنه به پلیس+10
اما شما سعی کن اصرار کنی تا خودشون انجام بدن
sent from my open source device
یعنی فردا برم اقدام کنم یا بعد از مرخصی برم اقدام کنم برایتحویل دادن عکس.
دیگه مرخصیت رو خراب نکن مدارکت رو کامل کن بعد از مرخصی همش رو ببرنقل قول:
من امروز کمیسیون داشتم ولی دیر رسیدم! {باید ساعت 8 صبح اونجا باشی}
3 تا دکتر هستند خیلی هم خشک هستند و زیاد اهل مدارا نیستند اگه دیدند هیچ مشکلی نداری در جا میگن برو سربازی :n28:
خداکنه چهارشنبه دیگه بیام اینجا خبر معافیم رو بدم :n19:
عزیز لباس های سپاه که سایز بندی داره!!نقل قول:
1 و 2 و 3
و شما هر سایزی باشی راحت لباس گیرت میاد!!
و حالا چه عجله ای هست که تا رفتین آموزشی دو سه روز هم بیاین خونه؟؟ خب الان تا نوزدهم حدود 6 روز وقته میتونید هر کاری دارید رو انجام بدین!! ...
سلام
دوستان من مدارکمو پست کردم چند روز طول میکشه برگه اعزامم بیاد در خونه؟
برگ سبزت حدودا ده روز دیگه میاد که توش تاریخ اعزام خورده البته همین فردا هم میتونید المثنی اون رو بگیریدنقل قول:
برگ سفید هم حدودا ده روز قبل اعزام
sent from my open source device
دوستان من دومین مرخصیم رو هم اومدم. دو هفته از آموزشی گذشت.
هفته ی اول از لحاظ روحی روانی فشار زیادی اومد هفته ی دوم از لحاظ جسمی! این هفته ما رسما تمرین های رژه و صف جم رو شروع کردیم. دو سه روز اول روزی حتی 5 ساعت قدم آهسته کار کردیم! تا دو روز پیش پاهام به شدت کوفته بود و درد میکرد. اما بعدش راه افتادیم و فشار کمتر شد. امروز هم توی صبحگاه یه خیلی خوب از طرف افسر میدان گرفتیم :n02: توی هفته ی گذشته یه جلسه تمرین شبیه ساز تیراندازی رفتیم. خوب بود حال داد. اسلحه ای که به ما میدن برخلاف بقیه گروهان ها ژ3 هست که خیلی سنگینه و بعضی وقتا اذیت میکنه وزنش. نکته ی دیگه ای که به ذهنم میرسه اینکه تمام بچه های گروهان (از دم) سرما خوردن! یعنی اگه توی فصل سرد دارین میرین آموزشی شک نکنین که سرما خواهید خورد!!!
حالا گفتی به شما خیلی خوب دادند به ما خیلی ریتمیک و کلاسیک با صدایه بلند گفت : حـــــیف نـــون :n02:نقل قول:
کلا اسلحه رژه ژ3 هست و واقعا هم سنگینه مخصوصا وقتی باید یک دستی بگیریش
با سلامنقل قول:
ما با کلاشینکف رژه میرفتیم البته کلا احمد بن موسی رژه با اسلحه نداره ها ولی شانس ما بود...
یه روشی یادت میدم تا زیاد بهت فشار نیاد.
وقتی که میخوای حالت بدست فنگ بگیری و آماده بشی برای رژه سعی کن خشاب اسلحه روی دست چپت بزاری (بالاتر از ساعد پشت آرنج اسمشو نمیدونم همونجا که دست تا میشه) و قسمت تحتانی اسلحه رو با دست راست نگه داری و یا اینکه خشاب اسلحه رو داخل پیراهنت بزار .تا زیاد بهت فشار نیاد.:n01:
[حذف شد]
ممنون از جوابتون .نقل قول:
البته من ارتش افتادم اونجام لباساش اینجوریه ؟
در رابطه با این سوالی که پرسیدم هم خودم از دیروز تا حالا یه مقدار پرس و جو کردم و به یه نتایجی رسیدم که گفتم جوابهاش رو بزارم شاید بدرد دوستان خوردنقل قول:
من افتادم رباط کریم - پرندک - مرکز آموزش گروه 33
نیروی زمینی ارتش
1 - کسی میدونه چه جور جاییه ؟
2 - این قضیه گروه 33 چیه ؟
3 - تاریخ اعزامم 19 دی هست ساعت 6 صبح . مستقیم باید برم اونجا یا از میدون سپاه می فرستن ؟
4 - کسی میدونه از تهران چه طور میشه رفت به همین پادگان ؟
1 - تا اونجایی که پرسیدم خیلی جای جالبی نیست و بعضی ها هم رده پادگانهایی مثل عجب شیر قرارش می دن . :n04:
2 - تا اونجایی که فهمیدم پرندک 3 تا گروه آموزشی داره : گروه 23 تکاور - گروه 33 توپخانه - گروه 99 پدافند هوایی
3 - خودم باید برم .
4 - با قطار پرند اگر اشتباه نکنم میشه رفت . امشب دارم میرم راه اهن یه آمار بگیرم .
باز اگر دوستان اطلاعی دارن یا اگر اشتباه گفتم خوشحال میشم که اطلاع بدن .
سلامنقل قول:
دوست گرامی شما روی مرخصی حساب باز نکن اما امکان داره که مرخصی بدن
ولی به نظر خود شما حالا رفتین آموزشی دو روز هم بهتون مرخصی دادن گفتن برید لباساتونو درست و راست کنید ؛ فکر میکنید این دو روز چه دردی رو دوا میکنه؟چون باز شما باید برگردید و 54 روز دیگه حضور بزنید.(منهای مرخصی ها)
به ما که مرخصی ندادن اما به دوره بعد از ما دو یا سه روز مرخصی دادن ... اما توی سپاه که میگن لباساتونو دست نزنید ؛ تنگ نکنید و..
فقط یه چیزی که ممکنه بدرد سربازان عزیز و بی حوصله :دی بخوره کش هست برای پوتین ؛یه کش هایی هست دقیقا مثل بند پوتین هست که میتونید از نظامی فروشیها تهیه کنید. و از زیر باز و بستن بند پوتین که خودش زیاد وقت میگیره در برید .:n01:
خوبه ، تقریبا آموزشی ما هم 06 همینطوری بود پوستمون رو 2 هفته اول حسابی کندن !نقل قول:
این " خیلی خوب " گفتن فرمانده میدان داستانای جالبی داشت ! روزای آخر تو جواب سپاس جناب چه چیزا که نمیگفتیم !!!
ژ3 اسلحه ای به شدت تهاجمی و وحشی هست ، رفتی میدون تیر اولین تیری که باهاش شلیک شد مغزت سوت کشید میفهمی ، تو میدون تیر فقط باید مراقب لگد این اسلحه بود بعدش عاشقش میشی !
نزدیک پایان دومین هفته آموزشی، اولین مرخصی سراسری به سربازان مالک اشتر اراک داده شد
هوا در برخی روزها به شدت سرد، مه آلود و برفی بود (رکورد -10 درجه سانتیگراد هم داشتیم)
وضع کلی پادگان رضایت بخش بود و از چیزی که من انتظار داشتم کمی قابل قبول تر بود
ظاهرا تنبیه دسته جمعی خلاف آیین نامه است ولی گروهان ما 2 بار تنبیه دسته جمعی شد
1- یکبار فرمانده گروهان دستور داد اول صبح تمام تشکها و پتوها و ... رو بیاریم توی محوطه :n28:
2- دفعه بعد هم معاون فرمانده از ساعت 7 تا 8 شب تو سرما بهمون دستور داد خبردار بایستیم و 8 تا 9 توی آسایشگاه :n30:
(من در قدس-جهاد هستم)
اکثر گروهان ما بچه های خوزستانی و بعد هم بچه های استان مرکزی هستن
دلیل این مرخصی هم گفته میشه به دلیل بیماری گسترده در پادگان بوده..... از هر 10 نفر، 7 نفر مریض شدن
سلام دوستان سرباز یا سربازی رفته
من بچه کرمانشاهم,لیسانس دارم,تک پسرم و اینکه یک اسفند اعزامم
به نظرتون کجا میفتم بچه هایی که اطلاع دارن ؟
تک پسر دیگه جزو قانون نیست. اگه تک فرزندی یه چیزینقل قول:
برای آموزشی میفتی مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی ناجا
بعد از آموزشی هم به احتما 70 درصد مرز
هنوز هم جز قانــــــــون هست.
من دو هفته اموزشیم تو گذشته. و از روز اول برگه ی شرایط خاص رو که دادن توش تک فرزند ذکور هم بود
این هفته هم مدارکاشون رو گرفتن. چند بار دیگه هم بهمون گفتن تک فرزند پسر اگه هستید مدارکتون رو بیارید
به طور کل وظیفه پادگان های آموزشی تامین نیروی مورد نیاز یگان های حفاظت هست.نقل قول:
حالا ممکنه که پادگانی که در شهر شما وجود داره نیرو بخواد ممکن هم هست برای مدتی نیرو لازم نداشته باشه. حتی بدون داشتن شرایط خاص اولویت با شما هست که در شهر خودتون خدمت کنید تا فردی که اهل شهر دیگه ای هست. در صورتی که شرایط خاص رو داشته باشید احتمال این که در شهر خودتون خدمت کنید بالاتر میره. نه این که 100 درصد در شهر خودتون خدمت میکنید.
به عنوان مثال اکثر سربازای آموزشی احمدبن موسی از بچه های جنوب هستن و بعد از آموزشی هم معمولا توی شهر خودشون خدمت میکنن چون احمد بن موسی نیروی دریایی هست و اکثر پادگان های نیروی دریایی در جنوب کشور واقع هستن!( این طور هم به نفع سرباز هست و هم به نفع پادگان)
ممیونه سرباز هایی که از شهر های جنوب نیستن ... اکثر اونایی که دارای شرایط خاص هستن در شهر خودشون خدمت میکنن مثل افرادی که تحت پوشش کمیته امداد هستن ؛ تک پسر ها و... اما بازم از اونجایی که پادگان های نیروی دریایی در همه شهر های ایران وجود ندارن ممکنه افراد دارای شرایط خاص شهر خودشون نیفتن!! که اون هم طبیعی هست مثلا فردی که اهل شهرستان های نزدیک شیراز باشه و شرایط خاص داشته باشه در صورتی که شهر خودش پادگان نیروی دریایی نداشته باشه احتمال اینکه بیفته شیراز خیلی بیشتره تا اینکه بفرستنش جنوب .
تک فرزند ذکور به هیچ عنوان مرز نمیفته خاطرتون جمع ...حتی اگه آموزشی رو هم مرزبانی باشید با تک فرزند ذکور بودن ، متاهل بودن و فرزند نظامی بودن میفتید نیروی انتظامی استان خودتون:n09:
نقل قول:
داداش مرفوک مرکز استان اونم یک نفر باشی به هیچ وجه خوب نیست....هم 110 ای باشی هم ثبت پرونده هم بیسیم چی هم ایمیل هم اپراتور هم ثبت وقعه هم خروج پرونده هم صورت جلسه کار یه نفر باشه شما بگو می ارزه؟؟:n10:
تازه بازداشتگاه هم رفتم 48 ساعت ...توش زدن بی انظباطی :n09:
دیروزم بهم گفتن شدم مسئول پرونده دادسرا...خلاص وشدم:n20:
اگه یه نفر باشی اون هم برای مرکز که فاجعه هستنقل قول:
تو یگان ما دو نفر مرفوک بودند همیشه شلوار کردی پاشون بود:n02:
میخوردن و میخوابیدن یک روز درمیون هم با هم تقسیم کردن بودن میرفتن خونه
نه تو امار بودن نه توصبحگاه بودن اصلا انگار جز یگان ما نبودند:n09:
شهاب خودتی؟نقل قول:
کجا افتادی؟
با چه مدرکی رفتی؟
بچه قانون کفالت واسه تک پسر الان سن پدر در قانون جدید باید چند باشه؟
اراک که الان مضخرف سرده...نقل قول:
من شنیدم تقسیمای مالک اشتر بیشتر لب مرزه...
مشخص شد یگان کجا افتادی خبر بد