دوستان پینگ واسه شما هم اینطور شده یا نه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان پینگ واسه شما هم اینطور شده یا نه؟؟
نه اقا فقط برای بازاریاب هاش اونجوریه !!!نقل قول:
پس چرا من ساعت 7:24 مودم را قطع کردمنقل قول:
اینترنتم رایگان حساب شده:13:
اینم بگم که ساعت 6:50 PC را خاموش کردم
ماله من که همش رایگان بوده:27:
ولی عوضش سرعت افتضاح بود:2:
من تماس گرفتم گفت امروز چند نفر زنگ زدن اسممو نوشت تازه گفتش تا فردا اضافه میشه اگه اضافه نشد زنگ بزن پیگیری کن :2:نقل قول:
خدا کنه اضافه شه کلاً 4 گیگ داشتم 1 گیگشو خوردن نا مردا :2:
منم زنگ زدم نامردا 1 گیگم رو خوردن الان فقط 3 گیگ ترافیک دارم واسه 2ماه .:19:
شما ها هم حتما زنگ بزنید
این 2 - 3 شب اخیر خیلی خوب بود هر شب 4 گیگ میگرفتم تا این که :41:....
دیشب هم فقط 2 گیگ گرفتم
پس ترافیکی که از دوره قبل هنوز مونده و به این دوره وارد شده و با اتمام مدت زمان دوره جدید باز هم ترافیک هدیه دوره قبل تموم نشده به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه و نمیسوزهنقل قول:
اینطور باشه خیلی خوبه چون الکی الکی ترافیک واسه چی مصرف کنیم و هروقت نیازه آدم مصرف میکنه
الان من حدود 2 گیگ زیاد آوردم فکر کنم که در این صورت میره به دوره بعد
من که صبح 6:59 دیسی کردم مشکلی نداشته...
خوشبحالتوننقل قول:
من همیشه 6.55 قطع میکردم ترافیک رایگان بود
زمان قطع و خاموش با idm رو 6.50 هست
ولی امروز ساعت 7.34 مودم رو قطع کردم ببین چی شد:
البته شانس اوردم سرعت دانلود پائین بود
کامپیوتر ساعت 6.50 خاموش میشه...
پس دانلودی نیست
از 6 تا 6:50 دانلود داشتی ؟نقل قول:
فقط ترافیک هدیه و یا خریداری شده انتقال پیدا میکنه.حالا چه 1 ماه چه 5 ماه فرقی نمیکنه.کامل انتقال پیدا میکنه :46:نقل قول:
از منم کم کرده اند نامردا با وجود اینکه 6:59 دی سی شدم 130 مگ کم کرده :2:
اینم سرعت الآنم خاک دو عالم تو سرشون سرویس 1 مگ
سرعت دانلود شبانه که افتضاحه بین 20 تا 30 می گرده جالبه که هیچکس صداش در نمیاد.یعنی همه راضین؟؟؟ :19:
این باگ نرم افزاری پارس آنلاین که هم حال ادمو به هم میزنه من 1 بامداد دانلود می کنم هرشب همش حجم میندازه
این چه وضعیتیه؟؟؟:2:
راضي ؟ الان اينجا همه ناراضين. صدامونم در اومده ولي به جايي نرسيده. ناسلامتي اينجا ايرانه ها.نقل قول:
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
پارس انلاین سرویس یک مگ تهران به زور یک گیگ دانلود می کنم.
دان استریمم از 900 تا 1500 متغیره. snr هم از 5.5 تا 6.5 متغیره .
فقط یه هفته اول چهارگیگ دانلود میشد . گول نخورین.
البته من خودم با 2 دوره متوالی تست نکردمنقل قول:
سلام داداشنقل قول:
شما که شاتل بودی و حالا اومدی پارس آنلاین انگار وضعیتت بیریخت تر شده یا موقتیه؟؟؟؟:18:
ما که نفهمیدیم کدوم شرکت خراب شده ای بدرد میخوره:27:
این 134 مگ برای قبل از ساعت 1 هست که کم کرده . 451 دقیقه کانکت بودی یعنی بیش از 7 ساعت . یعنی از قبل 11:59 کانکت بودی .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:8::8::8::8::21::21:
نقل قول:
اره از یه خراب شده به یه خراب شده ی دیگه منتقل شدم
از شانس بد ما اینم سرعت شبانش داغونه باز تو شاتل با پشتیبانی چت می کردی خودتو تخلیه می کردی ولی تو پارس آفلاین باید برای اشکالاتت با تلفنشون صحبت کنی که خروار خروار آدم منتظرن تا نوبتشون بشه در ضمن پنل کاربری شاتل قشنگ و ردیفه کاملا می تونی ریز به ریز ببینی چی مصرف کردی ولی این خراب شده پنل کاربریش گیج کننده و داغونه در ضمن باگ هم داره.خلاصه هیچی تو این مملکت درست نیست
قبلش که کاری نمیکردم وبگردی چقدر مگه نرافیک میگیرهنقل قول:
درسته حداکثر مقداری که هدیه گرفتید و استفاده نکردید انتقال پیدا میکنه و پایین صفحه مدیریت مصرف بعد از شارژ مجدد به این صورت نمایش داده میشه :نقل قول:
داداش با این وضعیتی که داری نمیدونم بخندم یا گریه کنم:31::45: البته دیسیپلین شاتل خوبه ولی خودت میدونی چه بلاهایی سر ملت در میاره اگر این ک .ر .م هارو نمیریخت که ما مشکلی باهاش نداشتیم:27:نقل قول:
حالا بعدا که با پارس بیشتر آشنا شدی بدیها و خوبیاش دستت میاد . تا حالا گنداش رو فهمیدی:21:
پارس کلاً زیاد میندازه . احتمالاً پیج های سنگین هم بازی کردی :31:نقل قول:
از تو هر چقدر کم کنه حقته:31:نقل قول:
داری هر شب 4.5 گیگ میگیری باز غر غر میکنی:31:(یکی باید این حرفو بزنه که بزور 2 گیگ میگیره)
:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6:59 دی سی شدی؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز فیری پارس تا 5:59 هستش نه 6:59 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضنا به قول این دوستمون من باید ناراحت باشم که شبی 1.5 گیگم نمیگیرم
راسی اسم سرویست چیه؟
آره عزیز از ساعت 1 تا 6:50 دانلود داشتم:8:نقل قول:
وقتی سرویس رو از 256 به 512 یا بالاتر ارتقا بدیم آیا گیگهای اضافی که شارژ کردیم به سرویس بالاتر انتقال پیدا میکنه؟
از کجا میفهمن که ترافیک هدیه مصرف شده یا ترافیک خود دوره ؟نقل قول:
اول ترافیک خود دوره مصرف میشه و بعد ترافیک هدیه وخریداری شده ؟ هرچی باقی موند میشه هدیه و خریداری شده ؟
فهمیدن نمیخواد همیشه هر چی حجم دورس تموم شد بقیه اش که هدیه و ترافیک اضافیست میره دوره بعدنقل قول:
سرعت ما به یک چهارم کاهش یافت! الکی به حرف شما گوش کردم و 256 گرفتم! 220 شد 60 کاملا هم معلومه محدود کردن رو 60
سرویست قبلا 1mb بود؟نقل قول:
حالا اینی که میگی از 220 شده 60 تو روز منظورته یا شب؟
من خودم الان 3 ماه هست 1 گیگ هدیه رو با خودم همراه دارم وقتی تمدید هم میکنم:31:نقل قول:
اول حجم ثابت محاسبه میشه بعدش حجم هدیه و یا خریداری شده :20:
روز چه اهمیتی داره وقتی حجم کم میشه اتفاقا خودم سرعتو محدود میکنمنقل قول:
روز = 190
شب = 60
با 256
پس چرا بعد از 6:50 که دی سی نکردی از 6 تا 6:50 رو ازت کم نکرده ؟ :21::31:نقل قول:
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
پست اول همین تاپیک رو بخون :31:نقل قول:
من از وقتی از 128 رفتم روی 256 سرعت شبانم خیلی بهتر شده دیشب هر چی لینک گذاشته بودم گرفت فکر کنم بیشتر از این هم بگیره
اینم سرعت روزانم
منم مشکلم همینه دیگه !!!نقل قول:
دوستان میگن حتما باید قبل 7 دی سی کنی تا ازت کم نکنه
ولی من ساعت 7:30 دی سی می کنم همش رایگان حساب میشه:19:
این ..... ا :31: که بازم حجم رو برنگردوندن.:41:
دوستانی که ازشون بیخود کم کرده بود حجمشون به حسابشون برگشت خورده؟؟؟؟
شب ها از 12:30 تا 1 سرعت روی 190 هست و همچنین از 6 تا 7 صبحنقل قول:
پارس انلاين توي كرمانشاه نمايندگي داره !
وايمكس هم داره ؟؟
ميشه منو راهنمايي كنيد ؟؟
نه . من امروز دوباره زنگ زدم گفتش که داریم بر رسی می کنیم :19:نقل قول:
یعنی واسه حجمی که خودشون کم کردن هم باید منتظر باشیم بررسی کنند :2:
مثلاً بررسی شون تموم شه و به این نتیجه برسن که حجمی بر نمی گرده ما چی کار می تونیم بکنیم ؟ :2: