بله ظاهرا همینطورهنقل قول:
Printable View
بله ظاهرا همینطورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون وزیر ارتباطات گفت: تمامی شرکتها و اپراتورهای اینترنتی ۵ درصد کم فروشی در حجم بستههای اینترنتی داشته اند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حسین فلاح جوشقانی گفت: بررسیهای رگولاتوری درباره کمفروشی اینترنت نشان میدهد در حوزه ارتباطات ثابت بین ۵ تا ۸ درصد اختلاف و مغایرت در ارائه حجم بستههای اینترنتی درخواستی مشترکان وجود دارد.
فلاح جوشقانی افزود: بر همین اساس تمامی شرکتها تا ۵ درصد و شرکت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شرکت پارس آنلاین در استانهای فارس، همدان، کردستان و کرمانشاه، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان کهگیلویه و بویراحمد، شرکت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شرکت دادهپردازی فنآوا در استان کهگیلویه و بویراحمد، شرکت انتقال دادههای آسیاتک در استان همدان تا ۸ درصد کمفروشی داشتهاند و باید فرایندهایشان را اصلاح و بهینهسازی نحوه محاسبه حجم ترافیک را انجام دهند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید کرد: شرکتها درباره ۵ درصد کمفروشی به ملاحظات فنی مانند سرباره ارسال و افت خط اشاره کردهاند که این دلایل ارتباطی به مشترکان نداشته و به منظور جلب رضایتمندی مشترکان و حفظ حقوق آنها اپراتورها ملزم هستند این میزان کسری خود را در حجم بستههای فروخته شده به مشترکان جبران کنند.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه موضوع کمفروشی به هر یک از اپراتورها تذکر داده شده است، افزود: رگولاتوری نیز بر اجرای این الزامات به طور دقیق نظارت میکند و مشترکان در صورت مشاهده تخلف در زمینه کمفروشی اینترنت میتوانند در تماس با سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ یا مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت خود را ثبت کنند.
delete delete delete
سلام ، دقیقا همینطوره ، یه نوع کلاهبرداریه .. در اصل به نظر میاد شما حجم زیادی رو خریدین ولی عملا داره برای ترافیک بین الملل 4 برابر از شما کم می کنه ، من اینو زنگ زدم و پرسیدم و اپراتور هم همینو گفت . توی پنل هایی هم که ارائه میده همینطوره مثلا نوشته داخلی 60 گیگ ترافیک بین الملل و 240 گیگ ترافیک داخلی ، یعنی به شما 240 گیگ میدن ولی اگه توی سایتهای خارجی سرچ کنید 4 برابر حجم از شما کم میشه ....نقل قول:
در اصل نوعی فریبِ کاربره ، شرکتای دیگه هم کم و بیش همینن ولی اونها یا دوبرابر کم می کنن یا سه برابر
سلام من همین الان طرح پس پرداخت رو ثبت نام کردم
حالا باید چی کار کنم ؟ چقدر طول میکشه ؟ خودشون زنگ میزنند؟
امروز برایم پیامک رمز و نام کاربری رو فرستادن اما هر چی میزنم وارد نمیشه میگه اشتباهه!!! خاک برسرشون با این سیستمشون
کسی نیست راهنمایی کنه؟
باید زنگ بزنید 2020 پیامک که کلا برای من از کار افتادهنقل قول:
این نیکو فایل و ... که زده دانلود ازش رایگانه، راسته؟ هیچ حجمی حساب نمیکنند؟ سرمون کلاه نذارن؟ از این مخابرات هر چی بگی برمیاد:n21:
رایگانه البته برای استان اصفهاننقل قول:
سلام دوستان
من طرحم رنگین نت سحر خیزه،یعنی ساعت 6 صبح تا 11 باید هر چی دانلود میکنم از حجم ویژه ام کم بشه،حالا من میبینم حجم ویژه ام هیچی ازش کم نمیشه و همش داره از ترافیک اصلیم کم میکنه!
ایا قبل و بعد از ورود به ساعت خاص باید مودم را خاموش و روشن کنم؟!
یه تماس با 2020 بگیرید و بگید براتون چک کنننقل قول:
یکبار هم مودم را در اون بازه زمانی خاموش روشن و دانلود کنین و دوباره خاموش روشن سر ساعت 11
تست کنین که مطمئن بشید
سلام دوستان
من زمان طرحم تموم نشده و حجمش تموم شده و میخوام تغییر طرح بدم برام یه چیزی به نام
مبلغ ترافیک اضافه مصرف
رافاکتور میکنه که حدود 50 تومن هم براش قرار میده،منظور از این چیه؟!
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من زمان طرحم تموم نشده و حجمش تموم شده و میخوام تغییر طرح بدم برام یه چیزی به نام
مبلغ ترافیک اضافه مصرف
رافاکتور میکنه که حدود 50 تومن هم براش قرار میده،منظور از این چیه؟!
جریمه اس که چرا زودتر از موعد حجمتون رو تموم کردیننقل قول:
یعنی چی برای چی جریمه شده چون زودتر از موعد ترافیک تموم کرده خب پول اون ترافیک اضافه که قبلا گرفتن اگر حرف شما درست باشه باید گل بگیرند در مخابرات با این قوانینشنقل قول:
من میخواستم برم مخابرات ولی اگر اینطوری باشه اصلا سمتش نمیرم مگه شکنجه گاه زدننقل قول:
اصلا منطقی نیست خب طرف رفته ترافیک اضافه پول داده خریده مگه مفتی مصرف کردهنقل قول:
ترافیک اضافه نخریده !نقل قول:
مبلغ ترافیک اضافه مصرف
یعنی مخابرات میگه مثلا 60 روز این پکیج و شما باید روزی مثلا 4 گیگ بیشتر مصرف نکنی از حجم کلیت ! وگرنه اضافه مصرف کنی کل حجمت تموم میشه و آخرش فقط تایم میمونه
که باید فقط حجم اضافه بخری اگر بخوای طرح تغییر بدی باید اون تایمی که از پکیج قبلیت مونده رو جریمه بدی که چرا زودتر تمومش کردی :biggrin: خلاصه یه وضع مسخره ایه
پس با این اوصاف دزدخونه هست به اون چه ربطی داره که حجمش رو تموم کرده ، اینا پول حجم رو میگیرن نه مدت رو ، مخابرات داره کاربراش رو میخوره ، هیچ شرکتی چنین قانونی ندیده بودم ، من میخواستم برم مخابرات ولی وقتی اینطوریه عمرا برم سمتش ، از لیستم خط خوردنقل قول:
تا زمانی که همچین قوانین چرتی هست به هیچ وجه سمت مخابرات نرید، من بخاطر همین چیزا تخلیه کردمنقل قول:
تازگیها اکثر مواقع روز سرعت سرویس 16 مگ شده این ... بقیه دوستان مشکل افت سرعت ندارند ؟
گاهی هم خوب میشه ولی چند هفته ای هست زیر ۲ مگ شده سرعت ... snr خط هم بالای 12 هست
و مشکلی بابت نویز ندارم
اینم چند ساعت بعد ...
من هم مثل شما همین طور شدهنقل قول:
و همچنان سرعت اینه ... کسی دیگه غیر از دوستمون این مشکل افت سرعت را نداره ؟
البته گاهی سرعت به 11 مگابیت میرسه ولی خیلی کم پیش میاد ...
بالاخره پاها شونو از روی سیم برداشتن
یکم دیر دارم به پستت جواب میدم ولی برای من هم چند وقتیه سرعت همینطوره. حتی پینگم هم به شدت نوسان داره چند ماهیه.
تست سرویس ADSL هشت مگ مخابرات اصفهان
تست سرویس ADSL هشت مگ مخابرات اصفهان به صورت تک کانکشن با سرور آمریکا که واقعا افتضاحه ....
سلام .
برای منم از بعد قطعی و وصل مجدد سرعتم روی 2مگ محدود شده و اینو توی مودم میبینم در صورتی که همونجا هم میبینم خطم تا 11 مگابیت اوکیه .
از طرفی قبلا سرعت دانلودم بین 700 کیلوبایت تا 1.1 مگ بود که الان شده 200-250 کیلوبایت ...
نمیدونم باید چه کنم ؟ پشتیبانی هم جواب درستی نمیده ...
درودنقل قول:
اگه سرویسی که خریداری کردید بالاتر از 2 مگ هست و خطتون تا 11 مگ جواب میده
حداقل براتون باید 8 مگ ببندن . پیشتبانی زمانی اینکارو میکنه که سرویسی که خریدید بیشتر از 2 مگ باشه ...
الان پیامک اومد از تاریخ 25 بهمن اینترنت مخابرات منطقه اصفهان به مدت 48 ساعت دچار اختلال میشه
این 48 ساعت الان شده 6 روز و نه پاسخی نه چیزی انگار نه انگار از یه دوستی شنیدم تا شنبه همینهنقل قول:
دوستان این دوتا مشکل مخابرات حل شده؟
یکی کم کردن بیش از حد حجم یا همون حجم دزدی
یکی هم جلوگیری از تغییر طرحی که حجمش تموم شده به طوری که تنها راه، خرید حجم ازاد بود
هیچی عوض که نشده باید دعا کنیم اوضاع بدتر نشهنقل قول:
اخه من بخاطر همین مشکلاتی که گفتم از مخابرات تخلیه کردم گفتم اگه حل شده دوباره ازشون سرویس بگیرم که هیچی...نقل قول:
سلام دوستان
من درخواست جمع آوری از توی پنل زدم.
جون حجمم تموم شده نمیزاره زنگ بزنم 2020 که پیگیری کنم با شماره دیگه ام زنگ میزنم میگن که دسترسی به خط من ندارند باید با خط خودم زنگ بزنم
راه دیگه ای هست برای جمع آوری؟ کسی این مشکل رو داشته؟
محض احتیاط و محکم کاری یک شکایت هم داخل سایت 195 ثبت کن.نقل قول:
حتمی سریع انجام میدن.
دوستان این ۱۰۰ گیگی که قراره به همه داده بشه رو مخابرات برای سرویسهای شما اعمال کرده؟ من کمپین ماندگار دارم ولی چیزی اضافه نشده
توی صفحه تلگرامشون یه عکس درمورد ۱۰۰ گیگ اینترنت برای همه مشترکین زده بود.
من که هیچی:sad: به امید 100 گیگ کلی ترافیک مصرف کردم حالا اگر این حرفشون هم مثل وعده های قبلی شون باشه کلی ضرر کردمنقل قول:
این خبریه که به من رسیده:
نقل قول:
������ راهنمای دریافت بسته 100 گیگابایت اینترنت داخلی
✅مشترکین آسیاتک میتونید با مراجعه به پرتال خود بسته ۱۰۰ گیگ اینترنت خودشونو فعال کنن.
✅ مشترکین پارس آنلاین هم بصورت خودکار براشون فعال شده و نیازی به فعال سازی نیست.
✅ مشترکین مخابرات هم بعضی شهرها فعال شده اونایی که فعال نشده از فردا بصورت اتوماتیک براشون فعال میشه.
✅ 100گیگابایت اینترنت از فردا بطور اتوماتیک برای سرویس هایTdLte ایرانسل فعال میگردد
✅ نحوه فعال سازی 100 گیگ نت برای مشترکین شاتل : برای فعالسازی بستهی ترافیک رایگان ۱۰۰ گیگابایتی ابتدا به صفحهی «کد تخفیف» در پورتال مایشاتل مراجعه کنید. کد تخفیف را در پایین صفحه دریافت و کپی و در بالای صفحه اعمال کنید. بستهی ترافیک روی سرویس شما فعال میشود.
100 گیگ من فعال شد 12 روزه.... البته زده 400 گیگ که ترافیک داخلی فکر کنم:thumbsup:
به نظرم خوشحالی نداره اصلا ... سرعت بین الملل شما خوبه ؟ بخصوص با فی لشکن ؟نقل قول:
این سرویسو روش 1000 گیگم بدن ارزشی نداره چون عملا تعطیله
یوتیوب برای شما راحت باز میشه ؟