الان ارزونترین سرویس مبین نت چقدره ؟ یادم قبلا مودم USB داشت سابی 100 تومن - الانم داره؟
Printable View
الان ارزونترین سرویس مبین نت چقدره ؟ یادم قبلا مودم USB داشت سابی 100 تومن - الانم داره؟
تو کنترل حساب" دریافت فایل اکسل " بزن احتمالا اونجا نشون میده:31:نقل قول:
داش نکن این کارو با خودت ... :sq_25:نقل قول:
وقتى ازت کم ميکنه که ديگه دير شده :D
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
برادر من سیگنال کمترین تاثیر رو توی سرعت داره .. یادمه یه زمانی rssi من 87 بود و یه چراغ روشن ! اما پینگم 200 و سرعتم دانم از 135 جا به جا نمی شد ! حالا جا مودم رو تغییر دادم rssi برسه به 84 83 و دو چراغ روشن پینگم اکثرا روی 400 500 هست .. سرعتم هم به زور به 100 میرسه توی روزانه با سرویس 1 مگ شبانه هم کلا بیخیالم مگه اینکه یه قسمت سریال 200 300 مگ بخوام دان کنم .. از حداکثر بگذره اجازه ی پهنای باند بیشتر نمیده ؟! یعین در این حد که من برای سند کردن یه ایمیل باید متوسل شم به دیال آپ ؟!نقل قول:
دقیقا یجوری شده دقت کردم حدود دو هفته تو ماه من نتم درسته دو هفته خراب میشه .. نمی دونم چه سریه !
سلام
دوستان من الان 24 ساعته که هزینه اشتراکم را واریز کردم حتی 2000 تومان بیشتر ولی هنوز فعال نشده توی سایت نوشته مبلغ تو حسابم اعمال شده ولی طرح فعال نشد ماه های قبل راحت فعال میشد!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
تو ecare قدیمی فعال شده منم همینطوری شدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خبری شده؟ توی این چند روز اخیر یه گیگ ازم کم شده. دانلود شبانه سرجاشه؟؟؟
برای من که هر شب ثابت روی 80 تا 100نقل قول:
خوبهنقل قول:
واسه من که مثلا 2مگ دارم.سرعت شبانه ام20تا بزور میرسه
اینجا کسی هست با این صفحه برخورد کرده باشه؟
من از خابرات مشهد گرفتم و با این صفحه مواجه میشم:
سلام من 512 نا محدود 4به1 گرفتم ولی سرعت دان بالای 50kb نمیره سیگنال مودم هم خوبه با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن باید 128kb باشه- بهشون گفتم نیست گفتن همینه دیگه دوستان کسی این طرح را گرفته که این مشکل را داشته باشه
مربوط به آنتی ویروس شماست .نقل قول:
غیرفعالش کنید .
ولی مخابرات چه ربطی به مبین نت داره ؟؟
در هر ساعت ۵،۶ بار قطع میشه چه وضعشه
۵۱۲ دارم ولی واسه کارای مهم مثل انتخاب واحد و خرید اینترنتی از ترس قطع شدن وسط کار، نمیتونم استفاده کنم
بچه ها من شهرری هستم حدود ۱ هفته س کلا مبین نت برا من قطع شده یعنی مودم همش داره دنبال سیگنال میگرده ولی چیزی پیدا نمیکنه
جای مودم رو هم تغییر ندادم نمیدونم چرا اینجوری شده
از یکی از دوستام که اونم شهرری هست و مبین داره سوال کردم ولی اون گفت برا اون درسته
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
به احنمال قوی تنظیمات درونی مودم به هم ریخته ،نقل قول:
می دونم مخابرات ربطی به مبین نت نداره، فقط می خواستم ببینم مشکل از سرویس دهنده ماست یا مشکل کلیهنقل قول:
دوما این مشکل مال آنتی ویروس نیست، مشکل از سرویس دهندست
امروز خیلی وضع خرابه همش قطع میشه
راستی چرا روی سرویس 1 ماه متوسط خط کشیده شده؟
میگم نمیشه یه پیج فیسبوک درست کنیم از مبین نت حمایت کنیم برا "اونجوری شدن"؟؟ والا، من به شدت نیاز دارم :sq_2:
منم خیلی نیاز دارم "اونجوری بشه" ولی لامصب یه ماهی هست که خبری نیست!! :(
منظورتون اونجوری که گاهی خیرات می کنه؟:sq_1:
من طی ۲ شب ۱۴/۵ گیگ دانلود کردم.. تقریبا بیشتر از اینا هم میتونستم دانلود کنم حدوداً ۱۶ ۱۵ گیگ میانگین شبی ۷ ۸ گیگ با ۲ مگبایت میشه دانلود کرد
میخام از طریق سایت طرح را عوض کنم ولی نمیشه اصلا مکان داره طرح رو تغییر بدی این ارور رو میده
مشترک گرامی: وضعیت طرح اشتراکی شما در حال انتظار است، امکان تغییر طرح اشتراکی برای شما امکانپذیر نمی باشد.
طرح جدید در حال تغییره ،شما یکبار مودم رو ریست کن بعد از 15دقیقه فعال میشه.ممکنه موجودی کافی نباشه،چک کنید که مبلغ کافی در حسابتون باشه.نقل قول:
من چند روز پیش 42هزار تومان واریز کردم برای طرح 512 نامحدود حالا میخام تغییر بدم 1024-8گیگ این کار شدنی هست
البته که شدنیه!! فقط شما ضرر میکنید.یه قول خودتون 42 تومن دادید حالا باز یه 40 تومن دیگه هم بدید.بهتره یک مقدار صبر کنید.8 گیگ هم اگر دانلود زیاد دارید نمیصرفه، من داشتم بعد از چند روز عوض کردم.حالا اگر اصرار دارید انجام بدید ولی حیفه استفاده کنید.نقل قول:
امروز درست شدنقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
نقل قول:
یعنی اگه بخوام طرح را تغییر بدم بازم باید پول واریز کنم میشه واضع تر توضیح بدی رفیق با تشکر
به هیچ وجه مبلغ بر نمیگرده
خواهش میکنمنقل قول:
دوست عزیز شما اگه اقدام به تغییر طرح اشتراکیتون کنید وضعیت طرح قبلیتون (اون پولی که قبلا دادید) کاملا ابطال میشه و شما باید پول طرح جدید رو کامل پرداخت کنید حتی اگر 5 دقیقه از طرح 512 تون استفاده کرده باشید برای تغییر به 1 مگ باید کل پول طرح جدید رو بدید یعنی یه 42 تومن + یه 40 تومن دیگه!!! برا اینه که میگم شما ضرر میکنید.مبین نت فکر همه جاش رو کرده و آسون کردن تغییر طرح رو به همین جهت تو سایتش ممکن کرده که سود بیشتری کنه،چون همیشه وسوسه برای تغییر طرح وجود داره و اینجا تنها کسی که ضرر میکنه مشترکه نه شرکت!!!
شرمنده اینقدر سوال می کنم؟؟؟
سلام من 512 نا محدود 4به1 گرفتم ولی سرعت دان بالای 50kb نمیره سیگنال مودم هم خوبه با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن باید 128kb باشه- بهشون گفتم نیست گفتن همینه دیگه دوستان کسی این طرح را گرفته که این مشکل را داشته باشه
متوجه شدم سرعتتون پایینه.چند تا دلیل ممکنه داشته باشه.یکی به منطقه و مشترکینی که باهاشون در پهنای باند سهیمید و دوم اینکه ممکنه سروری که ازش دانلود میکنید سرعت مناسبی نداشته باشه .128 به نظرم نمیتونه باشه.128 که من داشتم بیشتر از 30 نمی داد،512 نامحدود 4 به 1 باید حداقل 64 و حداکثر بین 110 تا 90 سرعت داشته باشه.همینطور که میدونید و توی تاپیک خوندید 512 نسبت به قیمتش سرعت خوبی داره.مودم رو یکبار ریست کن و از سایت دیگه دانلود کن ببین فرقی میکنه یا نه!!نقل قول:
امیدوارم مشکلت حل شه و پول اضافه ندی!!!
سلام این سرعت 512 بیت هست اول تقسیم بر 8 بکنید میشه 64 کیلوبایت بعد اینو تازه اگر تقسیم بر 4 کنی میشه 16 کیلوبایت یعنی اینها اینجوری حساب میکنن حالا اینها تو سایت نوشتن بیت و کسی هم دقت نمیکنه یعنی اگر سرعتتون 16 کیلوبایت هم باشه کاملا درسته و نمیتونید اعتراضی کنیدنقل قول:
من خودم 2 مگ دارم سرعتم از 100 هست تا 200 اصلا ثابت نیست ...
سرویس 2 مگ یک ماهه:
با سلام
دوستان من قست خرید وایمکس مبین نت را دارم و سرعت آپلود برای من بسیار مهم است
در شهر انزلی زندگی میکنم و از دوستانی که در این باره اطلاعات دارند خواستار راهنمایی ام
دوستان واسه تمدید اشتراک ماهانه همین که مبلغ رو اینترنتی واریز کنم و حسابم رو شارژ کنم کافیه ؟خودش از اعتبار حساب کم میکنه؟یا باید تماس بگیرم:question:
سلام.نقل قول:
اگه دسترسی به ADSL دارید وایمکس رو برا سرعت آپلود فراموش کنید چون خیلی پایینه و نسبت به سرعت دانلود ناچیزه.در بهترین حالت زیر 0.50mb/s است با توجه به نیازتون خیلی جوایگو نیست!!!مثلا اگه شما با سرعت 400 مگا بیت بر ثانیه دانلود میکنید سرعت آپلود شما میشه چیزی نزدیک 512!!!
با سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما حسابتو ب اندازه مبلغ مورد نظر شارج کن بعد مودمو خوموش کن یه ساعت برو یه دوری بزن بیا طرحت عوض شده.به تماس نیازی نیست.
البته مالیات بر ارزش افزودشم بریز حتما.
اقایون میگم بشینیم یه فکری کنیم راهو چاره پیدا کنیم که از حساب کم نکنه سرویس کرد بس که ترافیک ۱۲ تومنی خریدیم
والا :|
ترافیک ۱ گیگ برا بقیه سرویس دهندهها چنده ؟
برا ۲ مگابایت