داداش من تعویض کردم نامحدود گرفتم ماهی 80 هم میدم سرعت و کیفیت مزخرفه قربون همون 128 وایمکس که داشتم سرعتش یکیه با 128 :n30:نقل قول:
Printable View
داداش من تعویض کردم نامحدود گرفتم ماهی 80 هم میدم سرعت و کیفیت مزخرفه قربون همون 128 وایمکس که داشتم سرعتش یکیه با 128 :n30:نقل قول:
نامحدود 80 تومنی نداره TDنقل قول:
1مگابیت نامحدود ماهی 80 هزارتومن دارم شارژ میکنم لیست تعرفه رو ببیننقل قول:
نامحدود 1 مگ شده 20 تومننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش ممنون یه ماهی بود شارژ نکرده بودم چون زور داشت برا اون سرعت مزخرف 80 بدم :n16::n16:نقل قول:
هنوز طرح تعویض با td هست؟
نقل قول:
زنگ بزن 600 یا 707
سلام دوستان. ببخشید نمی دونستم کجا بپرسم.
من مودم TD-LTE مبین نت دارم. بنظرتون آیا راهی هست که ازین مودم با سیمکارت های ایرانسل استفاده کنم؟
اگر مدل مودم b612 هست بعضی از ورژنهاش انلاک میشن و شما میتونید از سیم کارت اپراتورهای دیگر استفاده کنید ولی سایر مودم ها و سایر فریموورها خیر.نقل قول:
سلام
مگه وایمکس ایرانسل جمع نشده ؟؟؟
چرا بعضی ها توی سایت دیوار ، آگهی فروش گذاشتند و ادعا میکنن که هنز اکانت دارند و در حال استفاده هستند ؟
هفت هشت سال پیش چه حرف خوبی من زدم .این پست خودمو بیارم بالا. تعویض مودم قدیم و جدید . بعد از این همه سال ، به حرف من رسیدند.نقل قول:
اون زمان یکی می گفت مگه ماشین فرسوده هست که تعویض بشه .:biggrin::biggrin: مردک نادان "Nova view"
عجب دوست بی عقل و نادانی داشتی اون زماننقل قول:
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره VO LTE ایرانسل رو چطور میشه فعال کرد؟ ظارهرا میگن که از 13 خرداد بسته فعالسازیشو و مشترکینی که تا به حال فعال نکردن دیگه نمیتونن فعال کنن.. ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
درود. ابتدا باید ببینید که سرویس دهنده که اینجا ایرانسل هست VO-LTE رو فعال کرده. سپس باید تو تنظیمات گوشی هم فعالش کنید.نقل قول:
الان تو سایت ایرانسل نگاه کردم ننوشته که باید بسته فعالسازی بگیرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
بنده عرضم خرید بسته فعالسازی نبود
مثل اینکه نگارش بنده شمارو به اشتباه انداخت.. منظورم بسته شدن فعال سازیه.. ینی دیگه فعال نمیکنه
رو سیم کارت دیگم فعاله و دارم استفاده میکنم ولی روی این سیم کارت هر دفه ی بهونه میارن.. آخرین بهونشونم این بود که گوشی های شیائومی تو لیست volte ما نیستند...(تنظیمات گوشیم اوکیه و فعال)
دوستان کسی به تازگی volte ایرانسل رو روی گوشی شیائومی فعال کرده؟
نقل قول:
volte به صورت خودکار برای سیم کارت هایی که تو گوشی هایی که ساپورت کنن باشه فعال میشه بعد از دو سه بار air plane کردن,اما بعضی موقع ها غیر فعال می کنن و به صورت خودکار فعال نمیشه
بله امروز صبح فعال شد خود به خود
یبار شبکه رو 3G کردم و دوباره 4G علامت VOLTE اومد
دوستان در مورد SIMCard avtivation که گوشی های شیائومی بعد از هر بار روشن و خاموش کردن میارن اطلاعاتی دارین؟
من از وقتی سیم کارتمو ترابرد کردم مینویسه Cant send activation code
مورد دیگه هم اینه که بعد از ترابرد از همراه اول به ایرانسل، هنوز پیامک های همراه اول میاد برام
کسی از دوستان تجربه ای داره تو این مورد؟؟
با توجه به گردآوري سرويس وايمکس اپراتورها/ف به نظرم اين تاپيک بايد بسته و بايگاني بشه و دوستان به تاپيک هاي LTE هدايت بشوند.
در حال حاضر ایرانسل اینترنت TD LTE ارائه میده و خیلی خوبه
جالب اینجاست - هنوز یک سری از مردم آگاهانه یا ناآگاهانه - در سایت دیوار مشغول فروووووش مودم وایمکس خودشون هستند
و در این بین هستند افرادی که اصرار دارند این مودم سرعت خوبی داره و الان در حال استفاده هستند و در جواب سوال که "مگه خیلی وقت نیست این سرویس جمع آوری شده ؟؟؟"
بلاک میکنند و بی جواب مکالمه رو می بندن