پس اگه بخواهی دو تا کاراکتر داشته باشی برای دوئل باید حتما اون دو تا را با آی پی های متفاوت بازیشون بدی چون اگه بری به یکی همزمان در عرض 24 ساعت آتاک بدی اگه ریپورتت کنه زود هر دو تا بن می شهنقل قول:
Printable View
پس اگه بخواهی دو تا کاراکتر داشته باشی برای دوئل باید حتما اون دو تا را با آی پی های متفاوت بازیشون بدی چون اگه بری به یکی همزمان در عرض 24 ساعت آتاک بدی اگه ریپورتت کنه زود هر دو تا بن می شهنقل قول:
چاغال رنک 18 هست ؟ چاغال بیا منو بزن رنک یک بشی :دی ( فداکاری رو حال کنین !! )
حاجی ناراحت نباش :دینقل قول:
پس چاقال ركورد من رو هم شكست!!!
آره الان رنک دوئلش 18 هست:دی
بنده هم همين توصيه رو به همه دارم!!!نقل قول:
به تازه وارد ها پیشنهاد می دم اپرنس بهتر از تاکتیک است
نظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر درست كنيم براي مصارف عمومي!! روي يه اسكيل كار كنيم كه پول حسابي بده!! بعد هر كي پول كم اورد بياد دوئل كنه پول برداره!!!نقل قول:
من ورلد 10 اینا کارکتر های من هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
سرباز : سلاح سرد
کارگر
یکی کارکتر هم مثل چاقال
آره فکر اونجا رو هم کردم :دینقل قول:
پس اگه بخواهی دو تا کاراکتر داشته باشی برای دوئل باید حتما اون دو تا را با آی پی های متفاوت بازیشون بدی چون اگه بری به یکی همزمان در عرض 24 ساعت آتاک بدی اگه ریپورتت کنه زود هر دو تا بن می شه
الان 3-4 تا آی پی محتلف دارم:دی
نقل قول:زیاد طول نمی کشه بعد 25 روز با لول 62 می یام در عرض چند هفته رنک 1 یا 2 در دوئل می شم :21:نقل قول:
چون با اون سلاحی که قراره بیام و با اون لولی که می خواهم برگردم فکر نکنم از دست میدیل ها کاری بر آید :21:
پدرم میگه:نقل قول:
چاغال رنک 18 هست ؟ چاغال بیا منو بزن رنک یک بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فداکاری رو حال کنین !! )
وقتی یک اینکلیسی بهت یک کاسه پر کره میده و میگه یکم آب به من بده تو شک کن و بهش اطمینان نکن :دی
ممد مشکوک میزنی؟؟:دی
نظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر براي مصارف عمومي درست كنيم؟!!! روي اسكيلي كه حسابي پول ميده كار كنه بعد هر كي پول لازم داشت بياد دوئل كنه پول برداره!!!
البته با بالا رفتن لول دوئلت دیگه نمیتونی افراد زیادی رو بزنی و باید بشینی مگس بپرونی:دینقل قول:
زیاد طول نمی کشه بعد 25 روز با لول 62 می یام در عرض چند هفته رنک 1 یا 2 در دوئل می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون با اون سلاحی که قراره بیام و با اون لولی که می خواهم برگردم فکر نکنم از دست میدیل ها کاری بر آید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایندفعه که از شهر خارج بشی فقط یک هفته باید بیرون معطل بمونی !!! :27:نقل قول:
چاغال رنک یک بشه یعنی من رنک یک شدم :31:نقل قول:
من اون کارکتر کارگرم برای همین هست:دینقل قول:
نظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر براي مصارف عمومي درست كنيم؟!!! روي اسكيلي كه حسابي پول ميده كار كنه بعد هر كي پول لازم داشت بياد دوئل كنه پول برداره!!!
الان می گه بیا بزن وقتی اومد بزنتش زود می ره می خوابه :31:نقل قول:
ضمنا چاقال از این به بعد باید حتما روی شوتینگش و ایمش کار کنه چون نمی تونه خوب بزنه و با بالا رفتن لول میدیل ها حتما زیادتر می تونند بزنند
كارگر پول درست حسابي نمي ده!! ليدرشيپ كار كني پولش بيشتره(به گمونم!!)نقل قول:
من اون کارکتر کارگرم برای همین هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من این کارگر ها را وقتی از خودم تموم کردم دقیقا همین کار را می کنم اولین نفرم که پول بهش واریز می کنم دراکولا خواهد بود بهتون بگم الان خودم یه 8000 $ لازم دارم :31:نقل قول:
:دینقل قول:
ایندفعه که از شهر خارج بشی فقط یک هفته باید بیرون معطل بمونی !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب !!!نقل قول:
چاغال رنک یک بشه یعنی من رنک یک شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ولی شاید از ترس بره از شهر بیرون:دینقل قول:
الان می گه بیا بزن وقتی اومد بزنتش زود می ره می خوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا چاقال از این به بعد باید حتما روی شوتینگش و ایمش کار کنه چون نمی تونه خوب بزنه و با بالا رفتن لول میدیل ها حتما زیادتر می تونند بزنند
دزدی توی روز روشن؟؟:دینقل قول:
الان من این کارگر ها را وقتی از خودم تموم کردم دقیقا همین کار را می کنم اولین نفرم که پول بهش واریز می کنم دراکولا خواهد بود بهتون بگم الان خودم یه 8000 $ لازم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باید بشینم 1 هفته معطل بشم هنوز مدت زمان ورود به شهر برام 26 ساعتهنقل قول:
الان می خواهم اون سلاح فورتی که 8800$ قیمتش هست را بخرم
البته کارگرا پول داشتند ولی برای اینکه اون شهری که ویتامین توش هست بانکش را بسازم مجبور شدم هر دو را بدم زود زود بسازه چون پول ویتامین مونده بود رو هوا می ترسیدم یکی بیاد بزنه پولا بره :31:
الان خیار اصلا پول نداره چون همش را ریختم به بانک شهر تا مشنگ بسازه
به همه یکی یکی پول واریز می کنم مطمئن باشین اولش هم باخبرتون می کنم که در شهر باشین وقتی بهتون واریز کردم زود بزارین به بانک تا ازتون دزدی نکنند پول از هوا اومده رو :31:نقل قول:
الان این خیار هز روز می تونه تا 800 تا 1000 $ کسب کنه :31:
مشنگ نمی تونه چون اسکیلش همش روی ساخت هست الان بانک اون شهر تموم بشه برای اونم بر می گردونم تا مثل خیار بشه :31:
اینم پیام بازرگانی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش برنده ی یک دستگاه کاپ اسپم طلایی شد
دست دست:دینقل قول:
آرش برنده ی یک دستگاه کاپ اسپم طلایی شد
همیشه من هر بار یک عکس پیام بازرگانی میزارم تاپیک همون جا میمونه :دی
آخه همه مشغول ریپورت دادن میشن و وقت نمیکنن که پست بدن :دینقل قول:
نقل قول:نقل قول:مگه این عکس چشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
این فرمایش خوده امام خمینی هست نه کم نه زیاد فقط یکم به تاپیکش ربط نداره :31:
کم کم دارم از این کلمه ریپورت بدم می یاد :13::19:
==================
دوستان هر کی می خواهد از دوئل دست بکشه و فقط بشینه کار کنه و از اـآک در امان باشه به ویتامین تلگرام بده اینوایتش کنم
دوستان دوباره سلام :دی ..... من از بازی خیلی خوشم اومده ولی 1% هم از بازی نمیفهمم :دی ..... اصلا باید چه کار کرد ؟ :دی ..... اون آموزش پست اول رو هم خوندم ولی چیزی نفهمیدم :دی ..... اگه یه مقدار در مورد چگونه بازی کردن توضیح بدید ممنون میشم :) .......
اسم من Omid Cheater هست دوستان ..... هوامو داشته باشید :دی
امید یوزرت خیلی آشنا هست .... جایی ندیدمت ؟ قبلا کاربر حرفه ای بودی ؟
در پست اول این لینک زیر بود چند ماهی هم همون جا بود حالا نمی دونم چرا برداشتندنقل قول:
اینجا هم کاملتر توضیح داده اول اینجا را هم بخون اگه نفهمیدی هر جاش را بگی برات دوستان و خودم توضیح می دهیمکد:http://forum.roogozar.com/index.php?PHPSESSID=113r76fsa3fb4s6urinl2qrni7&board=7.0
قبلا هم بودم ( بن شدم ) :دی ........ ولی کاربر حرفه ای نبودم ...نقل قول:
ممنون .... دارم کم کم یاد میگیرم :دینقل قول:
در پست اول این لینک زیر بود چند ماهی هم همون جا بود حالا نمی دونم چرا برداشتند
مشكلي داشتي بپرس جوابت ميديم!!نقل قول:
اين آق ويتامينو مي بيني!! اينم مثل خودت هيچ از بازي نمي دونست من راهنماييش كردم الان رو دست منم زده!!!
اون یک امید دیگه بود که مدیر انجمن بازی هم بود :دینقل قول:
دوستان بیایین کمک
کد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?t=337782
دوستان اکانت به چه دردی میخوره ؟ ...... من در شهری باشم خوبه یا نه ؟
اگه در شهری باشی خوبه
1 ) می تونی پول ندی و در هتل شهر بخوابی هر وسیله ای که می خواهی از یک شه بخری اگه عضو اون شهر باشی به قیمت خودش می خری ولی اگر عضو اون شهر نباشی باید 4 برابر برای اون وسیله مورد علاقت پرداخت کنی
در مورد اکانت هم الان بهت زوده
:10::11::10:نقل قول:
البته من خودم خیلی کار کردم روی این بازی خیلی اطلاعات خوندم کل هلپ انگلیسی بازی را خوندم حتی خیلی از تاپیک های مفید وست را هم بررسی کردم
روی هر آیتم انالیز کردم :31:
تو و چاغال و بقیه دوستان به عنوان فتیله برام بودین که مبانی را بهم گفتین بعد خودم تلاش کردم تا خیلی چیزا هم دستگیرم شد
شما ها نبودین من دنبال این بازی نمی رفتم :31: فقط چراغ را برام نشون دادین منم رفتم دنبال چراغ و به جای چراغ فانوس پیدا کردم :21::31:
:10::11:
سلام علیکم : دی
داشتم دنبال پروفایل امید مدیر بازنشسته میگشتم به این تاپیک که باهاش کلی خاطره دارم رسیدم !!!
بله! بيشترش كار خودت بود!! من كاره اي نبودم فقط در مورد شهر و چيز هاي خيلي كلي راهنمايي كردم!! بيشتر از اينا هم حاليم نبود كه بگم!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من خودم خیلی کار کردم روی این بازی خیلی اطلاعات خوندم کل هلپ انگلیسی بازی را خوندم حتی خیلی از تاپیک های مفید وست را هم بررسی کردم
روی هر آیتم انالیز کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو و چاغال و بقیه دوستان به عنوان فتیله برام بودین که مبانی را بهم گفتین بعد خودم تلاش کردم تا خیلی چیزا هم دستگیرم شد
شما ها نبودین من دنبال این بازی نمی رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط چراغ را برام نشون دادین منم رفتم دنبال چراغ و به جای چراغ فانوس پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چراغ را روشن نمی کردین نمی تونستم برم جلو :11::10:نقل قول:
سلام به همگی
یه روز نیومدم چه خبر شده اینجا!
دیگه از امروز به بعد کم میام تو تاپیک(لعنت به کنکور!)اما خب یه سرکی هم میزنم!
بچه ها خبر خاصی نیست...کسی پس اوت نیست؟فورتی رو نباید بگیریم؟
زدم بره با ارش دوئل کنه ببینم اوزاش چه طوره
البته من اسلحه ام 7-17 هست :دی
اگه ببازم فک کنم کلی خوش به حال ارش بشه
اون اوزاش که نوشتم یعنی اوضاعش
نتیجه جنگ هم باحال بود
Total health points
- 42 HP
Total health points
- 66 HP
کلا فکر کنم به جای دوئل با هم روبوسی کردیم :دی
جالبیش اینه که ارش یه بار هم به سر من شلیک کرده اما خوب من بردمش
wins the duel, gains 140 experience points and steals $16 from jojok.مهرداد