سلام دوستان شبکه لطف کنند بگن کدوم یکی از این modulation ها رو برای مودم اینترنتم بزارم بهتره !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان شبکه لطف کنند بگن کدوم یکی از این modulation ها رو برای مودم اینترنتم بزارم بهتره !؟
همشو بزار به غیر AnnexM :31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
اروری که گذاشتید تصویرش مشاهده نمیشه.
اینجا آپلود کنید عکستون رو
برای پرسیدن مقادیر vpi و vci میتونید زنگ بزنید شرکت ارائه اینترنتتونکد:www.up.--------.com
موفق باشید.
اینم از عکسنقل قول:
کد:http://up4.--------.com/images/5qjnenbp67d4hatk65jy.png
ببخشید من یک سوال دارم
وقتی به آدرس آیپی مورد نظر میرم ازم یوزرنیم پسوورد میخواد چی باید بزنم ؟ مودمم دفترچه نداره فقط یک سی دی داره من باید یوزرنیم پسوورد رو از کجا پیدا کنم ؟
مدل مودمتون ؟ :13:نقل قول:
معمولا admin admin هست
با سلامنقل قول:
اتصال به اینترنت امکان پذیر نیست و وصل نشده مودمتون هنوز.
شاید درست کانفیگ نشده مودمتون.
شما از پست اول همین تاپیک تنظیمات مودم رو انجام بدید و در حالت pppoe مودم رو تنظیم کنید.
موفق باشید.
سلام فراوان :)
من یه مودم sitecom WL-363 300n گرفتم ..... اشتراکم رو از سپنتا دارم ... می خواستم بدونم کلا این مودم در چه رده ای هستش ؟
خوبه ؟
با adsl سپنتا خوب جواب می ده ؟
ممنون می شوم از راهنمایی
سپاس
[QUOTE=Mohsen khan;2685163]سلام دوستان
به دليل اينكه بسياري از بحث هاي تالار اينترنت و شبكه در مورد اينترنت Adsl هست
و دوستان سوالات زيادي در مورد راه اندازي اوليه اون دارند
و همچنين خواهان راهنمايي در مورد خريد مودم هستند
و برخي اوقات با مودمشون دچار مشكل مي شن
لازم ديدم يك تاپيك جامع در موردش داشته باشيم
پس از اين پس ،اين جور مسايل را در اين تاپيك دنبال كنيد
1- تنظيم مودم در حالت كلي
کد:
2- تنظيم مودم براي استفاده از سرويس ADSL مخابرات
كليه تنظيمات لازم براي استفاده از سرويس ADSL مخابرات
1- ساختن كانكشن PPPOE و تنظيم مرورگر
توضيحات: چون سرويس مخابرات تماما نامحدود هستن طبيعا نوع كانكشن بايد PPPOE انتخاب شود و لزومي براي ساخت كانكشن Bridge نيست.
در لينك زير قسمت create pppoe config فايل PDF ساخت كانكشن PPPOE + تنظيم مرورگر و how to make pppoe on pc فيلم آموزشي ساخت كانكشن PPPOE هست.
2- كانفيگ كردن مودم
خوب حال كه كانكشن PPPOE ساخته شد و يوزرنيم و پسوردي كه مخابرات داده در كانكشن وارد كرديد نوبت به تنظيم مودم مي رسه. بخش how to make pppoe on modem مربوط به كانفيگ كردن مودم هست.
هر دو مورد رو مي تونين در اينجا دانلود كنيد:
کد:
توضيح: در قسمت فايل تنظيم مودم تمامي موارد اشاره شده اما براي تاكيد بايد بگم كه براي سرويس هاي مخابرات VPI=0 , VCI=35 و همچنين Encapsulation بايد LLC تنظيم شود.
راهنماي نصب و راه اندازي مودم ها
با تشكر از زحمت دوست عزيزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی:
کد:
http://www.4shared.com/file/225816142/95f69a52/Asus_am602_Farsi.html
کد:
http://www.4shared.com/file/225816141/cffcbe8/Asus_am602_Farsi_Shatel.html
انگلیسی ها:
کد:
http://www.4shared.com/file/225816148/7523734c/ALFEX_wifi_2000_En.html
کد:
http://www.4shared.com/file/225816139/4d65d51d/Asus_wl604g_En.html
کد:
http://www.4shared.com/file/225816138/3a62e58b/Asus_WL_AM602_En.html
کد:
http://www.4shared.com/file/225816132/dab70c95/BroadBand_En.html
کد:
http://www.4shared.com/file/225816126/c4c1f9cd/Linksys_Wag_54G_En.html
کد:
http://www.4shared.com/file/225816135/44d39936/TPLink_TD8811_En.html
کد:
http://www.4shared.com/file/225816116/efecaa0e/TPLink_W8901g_En.html
موفق باشيد
محسن[/دوست عزیز میشه کانفیگ fiberhome an1020-01t آموزش بدی؟]
با سلامنقل قول:
بله مودم خوبیه.
البته مارک های معتبر تر و بهتری توی بازار با همین قیمت مشابه بود که اگه از اونا میگرفتید بهتر بود.
موفق باشید.
دقيقا، البته 2 تومن چونه رو حتما بزننقل قول:
درود
دوستان من يه مودم tplink 8101 دارم كه تنظيمش كردم روي حالت pppoe و بدون مشكل باهاش وصل ميشم به اينترنت..حالا اگه بخوام روي بريج تنظيمش كنم و كانكشن رو توي ويندوز بسازم حتما بايد مودم با كابل شبكه يه كامپيوترم وصل باشه ؟
احه در اين حالت كانكشني كه من ميسازم چطوري ميخواد با مودم ارتباط برقرار كنه؟
حتما که نه! میتونه با USB هم وصل شه.نقل قول:
اخه پورت usb نداره اصلا!نقل قول:
يعني بريج در حالت بي سيم جواب نميده؟
با سلامنقل قول:
بله همینطوره.
در حالت bridge وایرلس دستگاه غیر فعال هست.
و فقط در حالت اتوماتیک یا PPPoE این قابلیت فعال میشه.
موفق باشید.
سلام!
من مودمم TP link W8901 هست.و اینترنتم هم آسیاتک.
یه مشکلی دارم اونم اینه که تمام دستگاهایی که میخوان به اینترنت وصل بشن باید کانکشن داشته باشن.مثلا رایانه ام که با LAN وصل شده،یا لپ تاپم که با WLAN وصل میشه باید حتما توش کانکشن ساخته بشه بعد دکمه dial رو بزنم تا به اینترنت وصل شه.البته تو تنظیماتش PPPOE رو انتخاب کردم و یوزر و پسورد رو هم همون جا نوشتم و تیک Always on هم فعاله ولی بازم همیشه باید از طریق کانکشن وصل بشم.
مشکل اینجاست که وقتی به WLAN وصل میشی مینویسه no access point.
لطفا یکی کمک کنه.
بابا یکی کمک من کنه :19:نقل قول:
سلام به همه
هفته پیش از مخابرات اینترنت 256 گرفتم
مودم هم alfex هست که از یکی از دوستان گرفتم و خودم کانفیگ کردم
حالا بعد از رد کردن انواع و اقسام ارور ها :31: بالاخره وصل شدم ولی اسپید رو نوشته :100.0 mbps
و از اون ور هم سرعت اینترنت تفاوتی با دایل آپ نداره
از اون ور دیگه هم وقتی وصل میشم خط اشغال نیست!
رو مودم هم چراغهای power,adsl,lan,wlan روشن و سبز هستن ولی چراغ اینترنت قرمزه
حالا من موندم با این کانکشنی که ساختم خودمو دور زدم و باز دیال آپ وصل شدم؟!
اگه این طوره چرا خط آزاده؟
اگه دایل آپ نیست چرا سرعت پایینه؟
کمی خرتوخر شده:31: اگه یه نفر یکم توضیح بده ممنون میشم!
درود بر شما عزیزان
آقا به یه مشکل اساسی خوردم.من خودم تو یکی از شهرستان ها isp دارم.نماینده پیشگامان کویر یزد هستم.
مشکلم اینه که واسه هر کی میرم adsl وصل می کنم rate شو از همون اول (قبل اینکه اینترنتشو کانکت کنم) یه چی میزنه.تو بعضی خونه ها میزنه 256 بعضی جاها هم 1023 , و بدبختی اینجاس که دیگه هر سرعتی هم به طرف میدم سرعت rate تغییر نمیکنه ،یعنی 2m هم به طرف میدم بیشتر از 256 نمیکشه.اقا مودمو ریست کردم..هر کار فکنید کردم.درست نمیشه.راستی از اکانتینگ سیب استفاده میکنم.
سپاس از شما دوست عزیز
تا حالا کلمه ADSL به گوشتون خورده !! :27:نقل قول:
اگه قرار بود خط رو اشقال کنه که اسمشو این نمیزاشتن ! میزاشتن جفر علی :46:
سلام دوستان
امیدوارم اینجا جای مناسبی برای پرسیدن این سوال باشه.
میشه با یه خط تلفن و دو تا مودم، از یه آی اس پی دو تا سرویس ای دی اس ال گرفت؟ یعنی دو تا اکانت از یه شرکت واسه یه خط تلفن؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
:11:
با سلامنقل قول:
خیر دوسته من
امکان همچین ارتباطی نیست.
موفق باشید.
تمام نوشته هاي جناب joe_satriani تائيد ميشه، براي هر سرويس adsl يك خط تلفن لازمه و براي گرفتن 2 سرويس حتما بايد 2 خط تلفن مجزا داشته باشيدنقل قول:
دوستان من سه تا سوال در مورد مودم دارم پاسخ بدین
1-آیا نوع مودم درسرعت اینترنت تاثیر داره یانه؟
2-اگر جواب یک مثبت هست چه نوع مودمی سرعتش بهتره؟قیمتش چنده؟
3-یک مودم smc که دوسال کارکرده چند می ارزه؟
ممنونم
سلام.نقل قول:
1,2. نه .
3. نمیدونم.
با سلام
دوستان مودم من ایسوس n10 است . گاهی وقتها چراغ اینترنت مودم خاموشه اما اینترنت وصله . میخواسنم بدونم مشکل از مودمه یا خط ؟
البته مودم تازه خریدم ...... با سپاس
دوستان در اين زمينه راهنمايي فرمودند.نقل قول:
من در تكميل توضيحات دوستان اطلاعاتي رو بيان ميكنم.
شما ابتدا بايستي تشريح كنيد كه چه ميخواهيد؟
از يه خط براي دو تا مودم چنين چيزي صحيح نيست.
شما با اتصال مودم به سوئيچ يا خريد مودم 4 پورت ميتونيد با هر سيستم تحت شبكه و اينكه چند تا اكانت از شركت سرويس دهنده داشته باشيد ميتونيد به هر سيستم اينترنت جداگانه بديد.
يعني روي هر سيستم يه كانكشن بسازيد و به اينترنت دسترسي داشته باشيد.
شاد باشيد:40:
سلام
در حاضر قیمت مودم linksys 120 تو بازار چنده
نقل قول:
حدود 85 باید باشه ......
با عرض سلام
مودم بنده ASUS N10 مي باشد
1- هر بار كه مي خوام به اينترنت وصل بشم صفحه SITING برنامه مياد و بعد از كليك روي SAVE بعد از 1 دقيقه به اينترنت وصل مي شود (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه )
آيا مي توان جدا گونه كانكشن ساخت كه اتومايتك يا دادن پسو ( بدون برنامه مودم ) به اينترنت وصل شد؟(روش)
2-وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم صفحه LOG-OFF مي آيد كه بايد هر بار OK كنم تا صفحه دسكتاب بياد (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه ) چگونه مي توان اين صفحه رو حذف كرد؟
3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
4- بعضي مواقع سرعت لود شدن خيلي پايين ميايد حتي بالا نمياد ولي سرعت دانلود تغييري نمي كنه !!!!!!!!!!(من هر وقت از خود برنامه مودم متصل ميشه اين مشكلو !!!!!!!!
به عنوان مثال سايت انتخاب باز مي شه ولي بعضي ا سايت هاي كه از سايت گوگل باز ميكنم هم باز نمي شه حتي ارسال نوشته در اين سايت (forum.p30world.com ) مشكله !!!!!!!!!!!!!!! آيا ايراد ارز سرويس يا از خود ويندوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5- معمولا از چه سايت يا سروري براي دانلود استفاده مي كنيد ؟؟؟؟؟و كدام سرور از نظر تعداد فايل و از نظر سرعت و .... بهترين است و كدام يك سرور هاي emule و torrent بهتر است
6- در سايت پارس آنلاين نمي تونم گزارش مصرف ببينم(لود نميشه )
راستي
سايت SPEEDTST.NET
بنده يه مشكلي دارم اين كه نتايج بررسي روي كامل نمي كنه و در زماني كه مي خواد UPLOAD رو چك كنه بعد از چند دقيقه ارور مي ده يا خيلي طولاني مي شه كه باعث شده يك بار 150 مگ ازم كم بشه
انقل قول:
اگر توسرعت تاثیر نداره پس
اختلاف قیمت ها ی مودم ها
واینکه دوستان توانجمن برای خرید مودم مشورت می کنند دلیلش چیه؟
همه چیز که سرعت نیس.نقل قول:
کیفیت و جنس محصول هم مهمه دیگه.
مثلا شما شلوار میخوای بخری، فقط دنبال این نیستی که یه چیزی بپوشی! باید خوشگل باشه، جنسش خوب باشه، مارکش خوب باشه و طبق نیاز تو ارزون ترین باشه...
یه سوال این مودم tp link TD-W8101G که تک پورت هست میشه همزمان با pc و با وایرلس گوشی بهش وصل شد ؟ جهت اطلاعات عمومی میپرسم.
سلام.نقل قول:
بله میشه.
با سلام من الان یه مودم w810g دارم میخوام یه دلیل اینکه سرعت دانلود از طریق وایرلس پایینه مودم رو عوض کنم حالا تا 100 هزار تومن چی پیشنهاد میدین سرعت دانلود من با کابل لن حدود 300k هست اما با وایرلس به زور به 50 k میرسه حالا یه پیشنهاد بدین لطفا
دوستان
چطور از طریق وای فای به مودم Linksys WAG120N وصل بشم با گوشی ؟
یک تاپیک هم زده ام که ظاهرا کسی جواب نداده
بندده از طريق برنامه مودم به اينترنت وصل مي شم
چگونه مي توتم از طريق كانكشن خود ويندوز به اينترنت وصل بشم ؟
سلام.من مودم tp-link مدل8950دارم.تا دیروز صبح راحت به صورت وایرلس وصل میشدم.ولی الان دیگه فقط با کابل میتونم وصل بشم.اگه میشه راهنماییم کنین.خیلی برام مهمه.ممنون
با سلام
مدل linksis wag54g2 با firmware v1.00.19
من چند روز هست که یک دفعه اینترنتم down میشه و حتی کلا برای چند دقیقه dsl قطع میشه
زنگ زدم شرکت پارس انلاین میگه در این مواقع نویزه خط خیلی میره بالا و dsl شما قطع میشه
گفت داخل مودم قسمتی هست به نام snr که میزان نویز روی خط را میگه
باید چه کار کنم که noise margin من از 20 بالاتر بره و attenuation من از 31 کمتر بشه
یک کابل تلفن مستقیم از ورودی مخابرات جداگانه کشیده شده و حتی با برداشتن تلفن از روی خط این اعداد تغییر نکرد
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بحال به هیچ عنوان از وایرلس مودمتون استفاده نکردید؟
حتما باید مودم در حالت pppoe تنظیم کنید تا وایرلس فعال بشه.
از طریق پست اول همین تاپیک میتونید انجام بدید.
سپس در قسمت wlan مودم امکان وایرلس مودم رو enable کنید.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
تنظیمات مودم رو دست کاری کردید تازگی که این مشکل پیش اومده؟
موفق باشید.