تهران کپی خورش 260 هزار تومان هستش حالا چه رسد به مشهد !!!نقل قول:
تهران کپی خورش 260 هزار تومان هستش حالا چه رسد به مشهد !!!نقل قول:
پس چرا تو تاپیک قیمتها زده 200-220 تومن؟نقل قول:
پست اول ان تاپیک آپدیت نیست.نقل قول:
شما همیشه برای دیدن آخرین فیمت ها چند صفحه آخذ تاپیک قیمت ها را ببین.
الان قیمت psp خیلی بیشتر هست.
مثلا قیمت های اصقهان به صورت زیر هست (ممکنه تهران 10-20 تومن یا کمتر باشه)
نقل قول:
مدل 1000 (استوک)-کپی خور دائم-250 تا 300 تومان
مدل 2000-کپی خور دائم-360 تا 380 تومان
مدل 2000-کپی خور موقت-280 تا 300 تومان
مدل 3000-کپی خور موقت-290 تا 320 تومان
مدل go-کپی خور نمیشه-230 تا 280 تومان
مدل هایی از 2000 و 3000 هم هستند که کپی خور نمیشوند قیمت آنها بین 180 تا 200 هست.
می شه آموزشاین کار رو یکم توضیح بدین و لینک دانلود رو بدین؟نقل قول:
دوست عزیزاگه بازی رو از دی وی دی های دنیای بازی تهیه کردید بدون که اون بازی از ریشه خرابه و هیچ جوره پچ نمیشهنقل قول:
ولی اگه دانلود کردی یا از جای دیگه تهیه کردی :
[آموزش] اجرای بازیهای جدید PSP که نیاز به فیرم ویر 6.20 دارند با برنامه Prometheus
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410137
اگه گیج کننده بود یه روش راحت تری هم هست که اونرو توضیح میدم
سلام کسی میدونه بازی resident evill برا psp اومده یا نه؟ تا جایی که من اطلاع داشتم قرار بود 2010 بیاد.
سلام دوستان!
من دوباره اومدم!
یه مدت نبودم!
دوستان جدید کرک پی اس پی چی اومده!3000
متشکرم
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز هنوز نیومده.game spot هم تاریخ انتشار این بازی را زده TBA 2010
هنوز معلوم نیست دقیقا کی میاد.
درود بر استاتید محترم
چند سوال
اول اینکه من 3000 دارم، به جز فریمور 5.03 mhu می تونم کاستم فریموری غیر از این روی دستگاهم داشته باشم؟ یا این جدیدترین است؟
دوم اینکه این برنامه irshell برای پی اس پی با مشخصات فوق اومده؟
و سوم اینکه با توجه به اینکه پی اس پی گو umd نمی خوره، اجرای باز ها باز هم نیاز به کپی خور شدن داره؟
ممنون
دستگاهای کپی خور موقت در چه صورت کپی خورشون میره؟
من قیمت کردم 1000 با کپی دایم میدن 260
2000 با موقت میدن 220
اگه احتمال پریدن کپی خورش کم باشه به نظرم از همه نظر 220 بهتره چون دوتا از دوستام که یکیش فت داره یکیش اسلیم فرقی تو اینکه اسلیمه نتونه بازییرو اجرا کنه ندارم
خودم میتونم کپی خور دایمش بکنم یا نه؟
فقط یه چیز دیگه لطف میکنین بگین به چه چیزایی دقت کنم موقع خرید؟plz هلپ کنین بدجور نیاز دارم چون اگه تا آخر این هفته نخرم میره سال دیگه:19:
بله فریمور های چدید تری اومده که می تونید بازی های جدید رو براحتی روش اجرا کنید آموزش نصب:نقل قول:
اول اینکه من 3000 دارم، به جز فریمور 5.03 mhu می تونم کاستم فریموری غیر از این روی دستگاهم داشته باشم؟ یا این جدیدترین است؟
پست 138کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374138&page=14
بله ولی هنوز کاستوم فریمور برای psp go منتشر نشده (کپی خور نشده)نقل قول:
با توجه به اینکه پی اس پی گو umd نمی خوره، اجرای باز ها باز هم نیاز به کپی خور شدن داره؟
در رابطه با irshell هم فکر نکنم ولی مطمئن نیستم(دوستان بهتر می دونن)
موفق باشید
پس میشه بگید این 3000 هایی که کپی خور نمی شوند به چه دردی می خورند ؟
میشه باهاش فیلم دید یا تو اینترنت گشت زد ؟ اگه بخواهیم باهاش بازی کنیم باید چی کار کرد ؟
برای بازی کردن باید UMD بخرید . که قیمت آن ها بین 20 - 50 هزار تومان است .نقل قول:
وقتی خاموش روشن بشننقل قول:
دستگاهای کپی خور موقت در چه صورت کپی خورشون میره؟
به نظر من که 3000 بگیر 260000 تومان از همه نظر بهترهنقل قول:
من قیمت کردم 1000 با کپی دایم میدن 260
2000 با موقت میدن 220
اگه احتمال پریدن کپی خورش کم باشه به نظرم از همه نظر 220 بهتره چون دوتا از دوستام که یکیش فت داره یکیش اسلیم فرقی تو اینکه اسلیمه نتونه بازییرو اجرا کنه ندارم
وقتی که اومد (هنوز نیومده)بله احتمالا میتونید اگر هم نتو نستید بیرون براتون انجام میدننقل قول:
خودم میتونم کپی خور دایمش بکنم یا نه؟
اگر می خوای کپی دائم بخری دقت کن psp نو باشه تعمیر شده یا دست دو نباشه واگر می خوای کپی موقت بگیری 2000&3000 دقت کن که فریمورش 5.03 با لا تر نباشه که کپی خور نمی شه و در کل به خش نداشتن بدنه و نداشتن پیکسل سوخته دقت کننقل قول:
به چه چیزایی دقت کنم موقع خرید؟plz هلپ کنین بدجور نیاز دارم چون اگه تا آخر این هفته نخرم میره سال دیگه
با توجه به صفحه بزرگی که داره می تونید باهاش فیلم mp4 ببینید آهنگ گوش کنید بازی کنید(با umd) در صورت نصب دوربین عکس بگیرید وفیلم برداری کنید و در اینترنت بگردیدنقل قول:
پس میشه بگید این 3000 هایی که کپی خور نمی شوند به چه دردی می خورند ؟
میشه باهاش فیلم دید یا تو اینترنت گشت زد ؟ اگه بخواهیم باهاش بازی کنیم باید چی کار کرد ؟
یعنی دستگاه 3000ای که میخرم و کپی موقت داره(کپی دایمش هست؟)همیشه باید بزارم رو standbye?اگه خاموش شد باز باید بشینم کپی خورش کنم؟
سلام .
من یک ساعت پیش پشت شهداری بودم ، تو پاساژ لباف قیمت 3000 کپی نخور 160 تومانه . کپی خورش 255 تومان .
من می خواهم یه کپی نخور بگیرم اما چندتا سوال دارم :
1. رو این کپی نخور ها برنامه میشه نصب کرد ؟ اگه میشه برنامه ای که فرمت avi رو باز کنه براش هست ؟
2. چقدر احتمال داره این مدل هم کرک بشه ؟ اصلا احتمالش وجود داره ؟ اگه داره تقریبا چقدر طول می کشه ؟
3. umd راحت گیر میاد ؟ قیمتش کاذبه یا نزدیک قیمت جهانیشه ؟
راستی چون قیمت کردم بگم که x360 arcade 295t
x360 elite 120Gb 400t :18:
هنوز نه ولی ممکنه بیادنقل قول:
دستگاه 3000ای که میخرم و کپی موقت داره(کپی دایمش هست؟)
نه میتونید در طول روز رو standby بزارید وشب خاموشش کنیدنقل قول:
همیشه باید بزارم رو standbye
ایستاده هم میتونید هکش کنید 15-20 ثانیه بیشتر طول نمی کشهنقل قول:
اگه خاموش شد باز باید بشینم کپی خورش کنم؟
نه تا وقتی کپی خور نشه نمی شهنقل قول:
رو این کپی نخور ها برنامه میشه نصب کرد ؟ اگه میشه برنامه ای که فرمت avi رو باز کنه براش هست ؟
احتمالش زیاده چند تا تیم دارن روش کار می کنند ولی نمبشه گفت چقدر طول می کشهنقل قول:
چقدر احتمال داره این مدل هم کرک بشه ؟ اصلا احتمالش وجود داره ؟ اگه داره تقریبا چقدر طول می کشه ؟
نه خیر فقت از بعضی جا ها می تونید تهیه کنید قیمتش بسته به نوع بازی 20_50 تومانهنقل قول:
umd راحت گیر میاد ؟ قیمتش کاذبه یا نزدیک قیمت جهانیشه ؟
موفق باشید
من از وقتی psp خریدم (حدود 2.5 سال) همیشه روی استندبای بوده و مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد.نقل قول:
نه میتونید در طول روز رو standby بزارید وشب خاموشش کنید
پس نیازی به خاموش کردن دستگاه نیست.با خیال راحت همیشه روی استندبای بزارید.
دوست عزیز اگه 3000 کپی خور رو میده 255 شک نکن دست دو هستنقل قول:
راه های پی بردن به دست دوم بودن دستگاه
1- با دقت زیر و رو دستگاه رو نگاه کنید حتی یه خط کوچیک هم نداشته باشه
2- lcd محافظ نداشته باشه
3- باتری داخل دستگاه نباشه
4-و...
فکر نکنم دست دو باشه چراکه هیچکس 100 تا دستگاه دسته دو آماده فروش نداره :27:نقل قول:
با این حال ممنون . اگه میشه یکم راجع به چطور فهمیدن دسته دو ها توضیح بدید . توضیهاتی که شما گفتید برای تشخیص نو از دست دوم خیلی سخیف اند !
بچه ها یک خبر خوب :
فريمور 6.20 هك شد حتي روي PSP GO!
سلام به همه ي دوستان اميدوارم تاپيك قبلن ايجاد نشده باشه:biggrin1:اگه اره كه همين الان پاكش كنيد بره;)
خبر اينكه فريمور 6.20 هم هك شد و فردي بنام joke در يك بازي كه به تازگي umd و نسخه ي psn اون هم اومده يه باگ و exploit پيدا كرده كه روي تمامي مدل هاي psp از جمله psp 1000 .psp 2000 .psp 3000 و حتي psp go كار كرده و در حال حاضر توانسته emoulator ها و Hombrew ها رو هم اجرا كنه و در كل بايد گفت كه كار psp go هم تمام شده است!
فرد هكر و تمامي سايت ها اعلام كردند كه اين به هيچ وجه fake نيست و تاكيد همه ي اونا رو همين قضيه هست.در این سایت اعلام شده است که ممکن است سونی در صورت پیدا کردن این بازی و پی بردن به این جریان این بازی رو از روی شبکه ی PSN بردارد پس در این صورت این save game exploit کاملا واقعی و مهم به حساب میاد چون که از واکنش جدی سونی در این مورد کاملا معلوم است!
و موضوع ديگه اين است كه فرد هكر گفته كه قراره با استفاده از همون روش hen يا با استفاده از Eloader به اجراي برنامه ها و ..... psp رو هك كنه!
و اين هكر هيچ نامي از بازي اي كه درش exploit رو پيدا كرده نبرده!
و در آخر هم اعلام كرده در حال حاضر حقيقت ها اينهاست!
: known facts
- Its a working [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Works on all PSP’s FW 6.20
- Its not a fake, proven by respected PSP scene dev’s
- The game is on PSN and UMD
- User-mode level exploit (Emulators, homebrew etc)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هم از اینجا خوندم :
کد:http://forum.b a z i c e n t e r.com/showthread.php?t=28071
کسی از این سر در میاره :
PRXDecrypter 2.6 Released
greg | June 29, 2010
With a little modification to jas0nuk’s code, merging in the recently discovered decryption keys by coyotebean, we now have PRXDecrypter v2.6, courtesy of FreePlay. Now you can pretty much dump/decrypt anything and everything up to PSP firmware 6.20 with this one app. 6.30? Perhaps another day.
خب این خبر که یک مفدار قدیمی هست.واگر اون تاپیک را هم که معرفی کردی سر بزنی میبینی تا 21 صفحه پیش رفته اما هنوز خبری نشده.نقل قول:
-------------------------------------------------------
امروز هم سونی فریمور 6.30 را منتشر کرد.
لینک دانلود:
دوستان این فریمور هنوز کپی خور نشده و در صورتی که نصب کنید کپی خور دستگاه میپره.پس بهتره که نصب نکنید.کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1955
سلام کسی برد psp 3000 قیمت داره؟ از مدلی که کرک میشن
آیا برد psp 2000 به psp 3000 می خوره؟
دوست عزیز منظورم از دست دوم psp های دست دومی هست که از کشور های توسعه یافته وارد میشوند و قبل از این که به فروش برسند یکم به سر و روشون میرسند مثل عوض کردن قاب و شارژر نو گذاشتن و .. نه psp ایی که از دست خریده باشندنقل قول:
خب دوست عزیز این خبر یک ونیم ماهی میشه که پخش شده و منم میخواستم اموزشش رو بذارم ولی به چند دلیل منصرف شدمنقل قول:
فقط homebrew ها روی این اجرا میشوند
تو ایران فعلا psp با ورژن 6.20 نیومده
دوستان به هوای این یهو به 6.20 اپدیت کنند اونوقت تا ابد cfw 6.20 نیاد و psp شون رو دستشون باد کنه
نقل قول:اِ ، من به تاریخش دقت نکرده بودم :41:نقل قول:
کسی تم های جدید برا 3.80 داره؟
با تشکر از pouria 2x2
یه سوال دیگه هم داشتم
برنامه ای برای مشاهده تلویزیون یا ماهواره برای psp هست؟
این برنامه نیست بلکه گیرنده ی تلویزیون هست که باید مبلغ ناچیزی در حدود 50 هزار تومن (چقدر ناچیز؟ ) بدی و بخری و روی psp وصل کنی و با اون می تونی هر جا خواستی تلویزیون رو بگیرینقل قول:
اینم عکس 1seg tv tuner :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما امتحان کردی ؟نقل قول:
این گیرنده فقط در برزیل و ژاپن کارمی کند.
پارسال فرستنده ی امواج تلوزیون برای موبایل توسط آقای زرغامی (درست نوشتم؟) در ایران افتتاح شد این گیرنده هم از همون امواج استفاده می کنهنقل قول:
نقل قول:
منظورتون امواج دیجیتال تلویزیونی یا همون ----H ا(Digital Video Broadcasting - Handheld) هست که اقای ضرغامی افتتاح کرد؟
خیر دوست عزیز امواجی که PSP قادر به دریافت اونهاست امواجی هستند به نام DMB-T که فقط در ژاپن و برزیل این امواج قابل دریافت هستند نه ----H
ممنون pouria2x2 اما منظورم برنامه ای بود که با پی اس پی و از طریق اینترنت بشه تلویزیون دید
و حالا یه سوال دیگه
برنامه ای تقریبا مثل شبیه ساز پرواز برای این کنسول هست؟
سلام،من اشتباها به فرم ویر اوریجینال 5.50 آپدیت کردم،حالا چه خاکی بر سرم بریزم؟(میشه بدون پاندورا؟تورو خدا بشه).لطفا لینک به آموزش بدید،مرسی.
مدل psp شما چی هست؟تا قبل از آپدیت چه فریموری روی دستگاه بود؟نقل قول:
اگر 1000 و 2000 قدیمی باشه فقط میشه با پاندورا دوباره کپی خورش کرد.
اما اگر 3000 و 2000 جدید باشه (از این کپی خور موقت ها) که فعلا نمیشه کپی خورش کرد متاسفانه :31:
1000،فرم ویر 5.00 m33-6 روش بود قبل از این اشتباه خانه برانداز.
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
حالا من چی کار کنم؟بر فرض محال پی اس پی یه نفر دیگه رو ازش گرفتم بعد چی؟
باز هم شانست گفته که PSP قدیمی هست و میشه این اشتباه را جبران کرد.نقل قول:
شما فقط میتونی با روش پاندورا دستگاهت را دوباره کپی خور کنی.
تمام آموزش های مورد نیاز در تاپیک کپی خور کردن PSP هست.(پست 3 را بخوان معلومه کدام آموزش هست)
اگر هم حوصبه ساخت باطری پاندورا و مجیک مموری را نداری میتونی ببری بدی بیرون برات کپی خور کنند.هزینش هم بین 5 تا 10 تومن بستگی به انصاف فروشنده هست.
بازم سوالی باشه در خدمتم.
کسی جواب نمی ده؟
من خودم خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
بازی هواپیمایی داره ولی شبیه ساز پر واز فکر نکنم:41:نقل قول: