روی فایل زیپ راست کلیک کن گزینه extract files رو بزن و اون کنار جاشو انتخاب کن و ok بزننقل قول:
Printable View
روی فایل زیپ راست کلیک کن گزینه extract files رو بزن و اون کنار جاشو انتخاب کن و ok بزننقل قول:
نقل قول:مرسی دوست عزیزنقل قول:
بله مطمئنم. اینکارا رو قبلا هم کردم نشد!
راه دیگه ای نداره ؟
ویندوزم 7 32 بیتی پروفشنال هست . میگم التیمیت نصب کنم ممکنه درست بشه ؟:10:
سلامنقل قول:
ممنونم دوست عزیز ویندوزم XP SP3 هست بازم همون طوری که گفتی عمل کنم؟
نه دوست من هر دوی اونها در اصل یکی هستند...مطمئنی درست نصب شده؟چون این بازی ذاتا با seven مشکل خاصی نداره!!نقل قول:
بله فقط برای enable کردن local area باید از گزینه my network place کنار صفحه my computer وارد بشین...نقل قول:
سلام و خسته نباشید
ببخشید من بازی MAFIA II رو خریدم و نصب کردم الآن مرحله ی بعد از آزاد شدن از زندانش هستم میاد ماشین سوار شه فقط ماشین سوار شدنس میپره از بازی بیرون :((
کسی از دوستان میدونن مشکل چیه ؟؟
دوست عزیز مشکل ازکرکه!نقل قول:
توی تاپیک خودش بچه ها بهتر می تونند کرک سالم این بازی رو بهتون معرفی کنند..که خوشبختانه مثل اینکه توی تاپیک بحثش داغه:31:
سلام دوستان
بازي jimmy white's cueball world رو دوباره بعد از سالها نصب كردم بازي كنم، ولي بازي با سرعت نور اجرا ميشه! نمي دونم مشكل از چيه. دايركتيكس رو هم چك كردم مشكلي نداشت. قبلا راحت بازي مي كرديم ولي الان با سرعت نور اجرا ميشه. كلا همه چيه بازي سرعتش رفته بالا. به نظرتون چي كار كنم؟
سلام مشكل من با بازي lockon:flaming cliffs 2 هست من بازي رو نصب كردم وارد منوي اصلي بازي هم ميشم اما وقتي ميخوام وارد كاراكترهاي منو بشم درخواست سريال نامبر ميكنه! آيا بايد سريالي وارد كنم يا مشكل از جاي ديكه ايه?
نقل قول:با این برنامه سعی کن بازی رو آروم کنی:
کد:http://www.cpukiller.com/download.html
بیا کرک و سریال این سایت رو دانلود کن ببین کارت راه می افته:نقل قول:
کد:http://timeddl.com/tag/lock-on-flaming-cliffs-2.html
سلام
من بازی Worms Reloaded رو دانلود کردم 300 مگ ولی صدا نداره ، او راه قدیمی ( device maneger ) رو هم امتحان کردم درست نشد ، کسی راهی بلده ؟
بهترین راه حل پیشنهاد شده برای این مشکل آپدیت DX:نقل قول:
و اگه جواب نداد آپدیت درایور کارت صداست...کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3
دوستان لطفا عکس بزرگ و حجم بالا توی تاپیک قرار ندید ، اگر عکس میزارید با لینک بزارید لطفا!
دوستانی هم که از این پست ها نقل قول میگیرن هم لطفا عکس رو توی لینک قرار بدن یا کلا عکس رو حذف کنن
در غیر این صورت پستتون پاک میشه ;)
سلام.اقا من بازی رو گرفتم .نصب رو کامل انجام میده.اون برنامه های مکملشم نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه اصلا. سیتمم: گرافیک 1 گیگ 9400gt رم:2گیگ سی پی یو:3 چه مرگشه؟؟ترو خدا کمک کنید.دارم دیوونه میشم
چه اروری میده ؟؟؟ یا اصلا اروری نمیده ؟؟؟نقل قول:
اساتید جدیدا سیستم من مشکل پیدا کرده !
بازی مافیا 2 رو نصب کردم وارد بازی که میشه میپره بیرون ! مینیمایز میشه !
بازی Battlefield: Bad Company 2 رو نصب کردم وارد بازی میشه ولی وسط صفحه همش یه چیزای سیاهی میاد ! (همین بازی هم مینیمایز میشه )
کارت گرافیکم 8500GT هست ...
به نظر شما مشکل از کارت گرافیک هست یا چیز دیگه ؟
احتمالا در حین بازی برنامه ای به طور ناخودآگاه اجرا میشه...نقل قول:
اول برنامه آنتی ویروست رو خاموش و بعد توی منوی run بازی تایپ کن msconfig و تموم startup ها رو خاموش و کامپیوتر رو ریست کن ببین مشکلت برطرف شده یا نه....
البته شما بهتره توی قسمت control panel در قسمت Ease of Access Center\Make the keyboard easier to use تموم تیکهای ایجاد کننده میانبر در کیبورد رو بردارید چون گاهی اوقت اونها باعث اختلال در اجرای بازی میشند...مخصوصا StickyKeys که با 5 بار فشار دادن shift فعال میشه.
سلام.من تو اجرای بازی assassins creed 2 مشکل دارم.وقتی بازیو نصب میکتنم سه تا آیکون رو دسکتاپ میاد.رو هر کدوم کلیک میکنم میگه "can not find ubisoft game lancher" یا یه همچین چیزی.بازی دو تا دی وی دی هستش.ممنون میشم کمک کنید.
مرسی
آقا دستت درد نکنه مشکل همون LOCAL AREA بود که از تو دی وی دی مین LAN مادربرد رو نصب نکرده بودم ....:10:نقل قول:
فقط برای enable کردن local area باید از گزینه my network place کنار صفحه my computer وارد بشین...
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
شما GAME LAUNCHER رو از دی وی دی بازی نصب کردی؟نقل قول:
سلام.من تو اجرای بازی assassins creed 2 مشکل دارم.وقتی بازیو نصب میکتنم سه تا آیکون رو دسکتاپ میاد.رو هر کدوم کلیک میکنم میگه "can not find ubisoft game lancher" یا یه همچین چیزی.بازی دو تا دی وی دی هستش.ممنون میشم کمک کنید.
مرسی
خوب فایلشو نصب نکردی که این ارور رو میده :13:
نه فکر نمیکنم از این چیزا باشه ... اگه اینجوری باشه باید از تمام برنامه ها بپره بیرون نه فقط بازی ...نقل قول:
من فکر میکنم یه مشکلی برای کارت گرافیکم پیش اومده :41:
یکی این مشکل ما رو حل کنه:41:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5342327&postcount=73
دوست من شما این کارهایی رو که من گفتم بکن اگه جواب نداد در مرحله بعد میشه احتمال داد که از ویروس هم باشه بهت پیشنهاد میکنم با یک آنتی ویروس کاملا به روز شده سیستمت رو چک کنی و اگه ویندوزت XP هست حتما به seven ارتقاش بده چون توی محیط seven ویروسها به این راحتیها اجزه فعالیت ندارند...نقل قول:
کلا هم بگم این ایراد شما خیلی بعیده که از کارت گرافیکتون باشه....چون اگه از گزافیک باشه بازی minimiza نمیشه یا کرش میکنه یا اینکه مثلا در طول بازی کلا رنگ و یا محیط بازی دچار مشکل گرافیکی میشه!!!
دوست من این سوال بیشتر به بازی بر میگرده و دوستامی که این بازی رو انجام دادن بهتر می تونند کمکتون کنند... احتمالا توی همون تاپیکی که مطرح کردید باید جوابتون رو بگیرید.نقل قول:
kane & lynch این ارور میده
The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.
رو ویندوز سون 64 بیت نصب نمیشه؟
سلام
دوستان نمیدونم این پستی که میزارم تکراری یا نه اگه هستش که شرمنده بگین کجا باید برم اگه هم نیست راهنماییم کنید...
راستش من بازی Stalker: shadow of chernobyl رو نصب کردم جدید ترین پچ های آپدیتش رو هم گرفتم ولی نمی دونم چطوری باید پچ هاشو نصب کنم...
ممنون میشم اگه یکی که این کارو بلده من رو هم راهنمایی کنه !
با تشکر از اعضای این انجمن و این تاپیک .
بله ... طوری که ارور نوشته گقته روی ویندوز 64 بیت نصب نمیشهنقل قول:
سلام دوستان
من یه دسته بازی درام وقتی یو اس بی رو وصل می کنم که با دسته pes 10 رو بازی کنم این error رو میده راه چاره چیه ؟
کمکم کنید ....
کد:http://s2.kimag.es/share/51300035.jpg
هیچ راهی نیست نصبش کنم؟نقل قول:
نمی دونم ... ولی فکر نکنم بشه !
مشکل عدم اجرای بازی در ویندوز 7 وقتی بازی ها رو می خواهم اجرا کنم با این پیام مواجه میشم لطفا راهنمایی کنیدthe program cant start because d3dx9-42.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem
DirectX داخل سی دی رو نصب کنیدنقل قول:
باسلام خدمت همه شما دوستان عزيز!
اينو چي جوري رفعش كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STAR CRAFT 2
من نسخه ریپک بازی kane and lynch 2 با حجم 3.27 دانلود کردم از این لینک :
کد:
http://fs44.Kane_Lynch_2.RUS.Repack.isoکد:www.ex.ua/load/3626944/
ولی انگار مشکل داره ، آخه موقع نصب کامل نصب نمیشه
از دوستان کسی اینو دانلود کرده ؟!
میدونه چجوری درستش کنم؟!
ممنون
آقا من Kane and lynch2
من مرحله 2 بازی که میخوام برم توش ارور Close the Program میده !
چیکارش کنم؟
[
دوست من به احتمال 90% از کرک بازیه عوصضش کن...مطمئن نیستم ولی ممکنه این کارت رو راه بندازه:نقل قول:
کد:http://isohunt.com/torrent_details/205894557/Kane+Lynch+2+Dog?tab=summary
اگه cd نصب داره حتما نصبش کن ولی اگه کلا کار نکرد یعنی سیستم ویندوز نشناخته_تش ممکنه خراب باشه حتما به فروشنده نشونش بده...در ضمن مادربوردت که قدیمی نیست یعنی usb2 داره؟نقل قول:
نه سی دی اینا نداره و مادربرد هم قدیمی هم نیست و usb2 هم داره آره ....نقل قول:
اول ها کار می کرد مشکل از یه جای دیگه باید باشه !!! :41:
؟!! کسی می دونه مشکل از کجاس؟:13:
سلام.مشکل در اجرای بازی که در هنگام اجرای بازی با پیام Assassin's Creed II >.unable to find the ubisoft game launcher,please re-install assassin creed2 ubisoft game lancher:error code2 لطفا راهنمایی کنیدممنون
Ubisoft Game Luncher رو نصب کنید ( احتمال زیاد داخل سی دی هست )نقل قول:
میتونی برام غیر تورنت بزاری آخه من با تورنت مشکل دارم ممنوننقل قول:
من نفهمیدم!!نقل قول:
طبق عکسی که شما گذاشتی ویندوز usb رو نشناخته یعنی سخت افزار usb با مادربورد مچ نشده یا به نوعی اصلا سیستم تشخیص نداد شما چی به درگاه usb زدی!!
اصلا توی هیچ بازی کار میکنه؟
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/?95dko86j8z2zeve
بعضی مواقع که سیستم دسته رو نمیشناسه مشکل اینه که یا دسته قدیمیه یا به پورت اشتباهی زدینش یا اینکه یو اس بی دسته مشکل داره. شما این سه تا رو چک کن ببین درست میشه یا نه. البته این احتمالات زمانی درستن که دسته هم سالم باشه.
با سلام من می خوام ویندوزم رو عوض کنم می خوام سیو دو تا از بازیامو نگه دارم ولی نمی دونم مسیر سیوش کجاست اگه می شه بهم بگید از کجا باید بردارم؟
Call of Duty - Modern Warfare 2
و
splinter cell conviction
ممنون می شم زودتر بگید چون می خوام زودتر ویندوزم رو عوض کنم.