با اجازه بزرگترا :31:
آره میشه ولی باید آنتن بگیری براش :20:
من با ps3 کار نکردم ولی فک کنم اکثرا XBOX رو پیشنهاد بدن (حداقل تو ایران)
با اجازه بزرگترا :31:
آره میشه ولی باید آنتن بگیری براش :20:
من با ps3 کار نکردم ولی فک کنم اکثرا XBOX رو پیشنهاد بدن (حداقل تو ایران)
بچه ها داشتم توی نت می چرخیدم به یه عکس رسیدم برام جالب بود گفتم شما هم ببینین :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که اصلا هم جالب نیست!!:31:
دوما یکم دیگه عکس رو بزرکتر میزاشتی سریعترین adsl دنیا هم نمیتونست عکس رو باز کنه!!
حیف شد نتونستی رکورد بزنی!:31:
اتفاقا خیلی باحاله. :دی دوما بزرگ گذاشتم چون تو پیر چشمی داری نری عینک بزنی :دی به هر حال پیریه و 1000 دردسر :دینقل قول:
نقل قول:
این قشنگ تره!!!!:31::27::39::16:
چه بلایی سرش آوردن؟:18:
سلام
دو تا سوال؟!
1.سه چراغه شدن فقط بدلیل داغ شدن دستگاهه؟
2.ایا 360 فقط سه چراغه میشه ؟یعنی ممکن نیست یک چراغه یا دو چراغه بشه؟
نقل قول:
سلام
1-نه دلایل بسیار زیادی می تونه داشته باشه و می تونه حدودا 42 دلیل داشته (42 کد) باشه که معمولا به خاطر گرمای بیش از حده یا شل شدن کابل و ...
بعضی از این کد ها عبارتند از E47 و E0020 که جز بدترین ارور ها هم هستن
2-چرا
Erorr ها متنوع هستند
در ارور 3 چراغ قرمز چراغهای 1 3 4 باهم روشن میشن
در ارور 2 چراغ قرمز چراخهای 1 و 4 روشن میشن
در ارور دیگر فقط چراغ 4 روشن میشه
و نوع درگری از ارور چراغ های قرمز تمام چراغها باهم روشن میشن که هر کدوم دلیل خاصی داره
دوستان کسی بازی Resonance of Fate
رو انجام داده؟ گرافیکش که عالیه!
بچه ها می شه بگین چطوری میشه با ایکس باکس و خط معمولی به اینترنت وصل شد ؟ من اینو واسه دانلود تم های ایکس بکس می خوام . اگه سایتی هست که بشه با اینترنت کامپیوتر ازش تم دانلود کرد و انداخت تو فلش و بعد به ایکس باکس وصل کرد و نصب کرد لطفا بگین تا ما هم بهره ببریم :31:
میگم کسی آموزش ساخت این دستمال کاغذی رو نداره !!؟؟ :31:
چرا نمیشه عزیزم :31:نقل قول:
شما یه کابل LAN مخصوص Xbox 360 یا همون Cross بگیر بعد وصلش کن پشت مادربوردت
بعد وقتی با Dialup وصل شدی وارد تنظیمات Connection شو و گزینه ی Internet Sharing رو تیک بزن.
همین :31:
نقل قول:
دوستان کسی این بازی رو انجام داده؟:20:
خدمت سعید خان و دیگر دوستان گل
هارد و دستگاه رو بردم لادیز اونجا امتحان کردند گفتند هارد شناسایی نمیشه (هندوانه را خورد و گفت شیرین است!:31:)شما 3 روز بزار اینجا باشه تا ما فرمت کنیم بهت بدبم
خلاصه شما هم اگر 4 روز دستگاه رو خریده باشی و عید داره تموم میشه و وقتی نداشته باشی از این حرف چه حالی پیدا میکنی؟؟؟:41:
به هر حال صدای من در اومد.دردسرتون ندم اولش که یک دعوای حسابی شد منشا اون هم نوشته های روی گارانتیشونه که هارد رو جزو تجهیزات جانبی محسوب کردن و گفتن شامل گارانتی نمیشه!!!1 بنده هم گفتم شما بطور اخص هارد رو ذکر نکردید و باید مشمول گارانتی بشه .خلاصه بعد از صحبتها نتیجه این شد که من فعلا یک هارد 120 بطور موقت ازشون گرفتم تا تکلیف اون هارد 250 مشخص بشه یا میتوننباز پارتیشن بندی بکنن و یا اینکه باید عوض کنن.
حالا منتظرم ببینم چی میشه
این هم گزارش کار
موفق باشید
سلام عزیزنقل قول:
خب خداروشکر حداقل قبول کردن که مشکل داشته :31: آخه این گارانتی های ایرانی خودش یه پا خندس !
ایشالا مشکلتون حل میشه.
ميدونم اينجا جاش نيست ولي مجبورم....
دوستاني كه آنلاين بازي ميكنند ميتونند شركتي رو كه ازش سرويس گرفتند رو معرفي كنند/10 gig در ماه جواب ميده....؟؟؟؟
با تشكر:20:
راستش این داستان یک قابلیت خیلی مهم داره که مایکروسافت نفهمیده ! و اون هم ادیت کردن سیو بازی هاست .نقل قول:
قبلا برای این کار میبایستی با هزار قمه کشی سیو رو از توی مموری کارد میکشیدی بیرون با هگز ادیتور باز میکردی و دستکاری میکردی ! درست کاری که من میکردم مخصوصا با اویل 5 :27:
یکی از خاصیت های این استان اینه که میشه از توی سیو بازی ها Expilot کشید بیرون و در نتیجه هزار تا بلا میشه سر دشبورد آورد و خودتون باقیش رو حساب کنید :21:
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
پس اینو چی میگی ؟نقل قول:
کد:http://blog.makezine.com/archive/ps3grill_2006-11-21.jpg
هاها ps3 نقش oven را اجرا می کنه انقدر که کنسولش خوبه :دی :31: منظور ندارم. یه xbox هیچوق اینطوری نمیشه:31:
سلام یه سوال فرق بین این دو چیه؟
من دومی رو دارم یعنی همونی که نوشته Episodes rom liberty city میخواستم بدونم با بالایی فرقی دارخ بخرمش؟
ممنون
آره با هم فرق داره ! دو تا داستان جداست . توی دو تا شهر جدا .نقل قول:
سلام به دوستان ! 3تا سوال !
1.این برد Elite چی هست؟
2. Elite بهتره یا Arcade (از لحاظ قیمت نه،از لحاظ کارایی و سالم موندش)
3. من از یکی شنیدم که تا 2012 برای XboX بازی تولید نمی شه،راسته ؟!
یا علی!
جاسپرنقل قول:
1.این برد Elite چی هست؟
هیچ فرقی با هم ندارند فقط الیت یه هارد بیشتر داره و سیاه ، و البته الیت به صرف تره .نقل قول:
2. Elite بهتره یا Arcade (از لحاظ قیمت نه،از لحاظ کارایی و سالم موندش)
چرندیات و اراجیف شایع در میان برخی از ایرانیان که سرچشمش هم معلومه از کجا هست رو بدون تحقیق باور نکنید .نقل قول:
3. من از یکی شنیدم که تا 2012 برای XboX بازی تولید نمی شه،راسته ؟!
کنسول 360 تا سال 2014 یه گفته خود مایکروسافت جایگزینی نداره ، بعد از اون هم باز براش بازی تولید میشه مثل الان Ps2 .
1 - بردش با بقیه مدلا فرقی نداره !!! از این جدیدا Jasper هستننقل قول:
2 - الیت هارد داره و شما میتونید با ریختن بازی تو هارد به عمر دستگاه تون کمک کنید ... ولی همین جوری فرقی
نداره !!!
3 - به من بگو کی گفته ؟؟؟
خوب باز هم یک شایعه : یه سری عکس جدید از X360 slim در سایت gamekings منتشر شده :
ما هم نصف شبی معرکه گیر شدیما!!!:31:
این بابا از کجا اسلیم رو گیر آورده ؟ :46:نقل قول:
شاید همچین خبری باشه ولی 100% کنسول دست کسی نیست که بخواد عکس بگیره !
شما خون خودت رو کثیف نکن :31::40: خیالم خیلی راحت شد:27:نقل قول:
مگه خیالت ناراحت بود ؟نقل قول:
احتمالاً جعبش هم اون جعبه پشتیس... ؟! :دینقل قول:
این بابا از کجا اسلیم رو گیر آورده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز اینی که شما داری یه جور اکسپنژن برای GTA IV به حساب میاد که دو ماجرای متفاوت با دو کاراکتر متفاوت در شهر لیبرتی سیتی(همون شهر GTA IV ) هستش. شما اگر GTA IV رو بازی نکردید حتما بگیریدش، این بازی چون بازی اصلیه داستان طولانی تری داره.نقل قول:
+
دوست عزیز وقتی از چیزی اطلاع ندارید بندگان خدارو گمراه نکنید;)نقل قول:
آره با هم فرق داره ! دو تا داستان جداست . توی دو تا شهر جدا .
+
لطفا دوستان کمتر اسپم بدن! بار بعد بیام ببینم صحبتهای عامیانه و چت گونه کردید پستهارو پاک میکنم...
من وقتی که میرم لایو تو یکی از قسمتهای ویدئوها، فیلم ها و سریال های مختلف و جدید میاد ولی وقتی روشون کلیک می کنم error میده و باز نمیشن . در حالی که راحت بازی لایو انجام میدم و سرعتم 256 هست و فکر کنم سرعت بدی نباشه. چرا چنین مشکلی دارم
تو محیط لایو ایکس باکس چه کارایی به جز بازی میشه انجام داد؟ مثلا این face book چه کاربردی تو لایو داره؟ یا بخش مسنجر و سایر بخش ها ؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدید . ممنون
یه سوال دیگه
قیمت هدست و وب کم xbox360 چنده؟؟ هدست که می دونم واقعا نیازه اما به نظرتون برای لایو بهتر نیست یه وبکم هم بخرم؟ آیا اصلا وب کم هیجان خاصی رو در لایو داره و ارزش داره بخرم؟
نقل قول:
بعد از صد سال از خواب زمستوتی بیدار شدی اومدی یه راست به تاپیک ما گیر دادی!!:27:
این دوستمون sonixax هم درست توضیح دادند!!! کجا بندگان خدا رو گمراه کردند؟؟!!
این هم جمله دوستمون:
آره با هم فرق داره ! دو تا داستان جداست . توی دو تا شهر جدا .
به نظر شما نکته انجرافی داره؟
سلام
این فتحی سایت نداره؟!
قابل اعتماده!؟
قیمتاش چطوره؟!
تو پرشين تولز يه سايت داره...نقل قول:کد:http://forum.persiantools.com/t130505.html
به نظر من خیلی کارش درستهنقل قول:
سلام
این فتحی سایت نداره؟!
قابل اعتماده!؟
قیمتاش چطوره؟!
قیمتاش هم از هر جای دیگری مناسب تره .
جون من وقت کردی این please delete های شهاب پاک کن !!!:31:نقل قول:
بار بعد بیام ببینم صحبتهای عامیانه و چت گونه کردید پستهارو پاک میکنم...
کسی نبود جواب سوالات ما رو بده :10:
نقل قول:
سایت رو که دوستان گفتن.نقل قول:
بله تا الان قابل اعتماد بوده.
خوبه 6000 تومن تی باکس میاد درب منزل.
چه بی اطلاعی ؟ اگر منظورتون شهر هست دقیقا همونی که توی IV هست نیست و کلی عوض شده ! Liberty City توی شماره 3 هم بود ولی با IV فرق میکنه :46:نقل قول:
من یه سوالی در مورد Senstional Headset XBOX360 داشتم.می شه باهاش صدای بازی رو شنید چون باهدست خود xbox 360 نمی شه.عکسش هم توآدرس زیر هست.
کد:http://image.dhgate.com/upload/20097/87/ff8080811f932a5e011fa3ad3ca86415/productimg1248494456228.jpg
نه عزيزم.....اين هدست فقط براي چت و صحبت كردن تو محيط بازي هاي آنلاينه......و به زير دسته وصل ميشه:20:نقل قول:
شما ميتوني به خروجي صداي مانيتور و يا تلوزيونت هدست وصل كني{ميتوني از هدست هاي بلوتوث هم استفاده كني} :10:
نقل قول:روح ا... و علی جان, شما ها به نام کاربری ایشون توجه کنید نوشته مدیریت انجمن !! یعنی باید روی تاپیک ها و گفت و گو ها نظارت داشته باشه و هرگونه کمی و کاستی و بی نظمی رو کنترل کنه !!!نقل قول:
وقتی همکار انجمن نتونه از پس 4 تا تاپیک بر بیاد ایشون بنده خدا مجبوره خودش دست به کار بشه !! در صورتی که اصلا وظیفه ی ایشون پاک کردن پست و تذکر دادن به کاربرا نیست !!
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله با این هدفون میتونید هم تو LIVE صحبت کنید و هم صدای بازی رو داشته باشید چون هدست خوده 360 Mono هست و به خاطر
همین صدای بازی ها قابل پخش نیست.
این مشکلات میتونه به خاطر تحریم های IP و منطقه ای باشه که MS روی اونها حساس هست.نقل قول:
سلام
چند وقتی هست که وقتی اچیومنت به دست میارم یا ساین این میشم اون پیامی که باید پایین صفحه بیاد نمیاد نمیدونم چرا دقیقا هم نمیدونم از کی
حالا اگه میدونید مشکل از کجاست ممنون می شم راهنمایی کنید