توله سگ از مدرسه برگشت، مادرش گفت: امروز درس چي داشتين؟ توله سگ گفت: زبان خارجي. مادرش گفت: چي ياد گرفتي؟
توله سگ گفت: ميو، ميو
Printable View
توله سگ از مدرسه برگشت، مادرش گفت: امروز درس چي داشتين؟ توله سگ گفت: زبان خارجي. مادرش گفت: چي ياد گرفتي؟
توله سگ گفت: ميو، ميو
يه روز يه مردي يه مارمولکي له مي کنه مارمولک بلند ميشه و مي گه :پهلوانان نمي ميرند
تركه تو صف نونوائي بوده، بعد يهو دور از جون شما يه صداي گوزی ازش مياد! همه برميگردن بهش نگاه ميكنن. بعد با قيافه اي حق به جانب ميگه: والا با اين نوناشون
یه ترکه یه شب خواب میبینه چند نفر کتکش میزنن.از شب بعد با رفقاش می خوابه
يه نفر تو اتوبوس كنار تركه نشسته بود، ميبينه تركه داره ميلرزه! ميپرسه چرا ميلرزي تركه ميگه: دارم مي گوزم! مي پرسه پس چرا صدا نداره ميگه: گذاشتم رو ويبره!!!!!!!!!!!!!
به ترکه مي گن : با( ميس کال) جمله بساز: ترکه مي گه : بي زحمت يه ميس کال زعفرون بدين!!!
۴ـبه ترکه ميگن : با (تاليا ) جمله بساز> ترکه ميگه: تا لياقت نداشته باشي بهت زن نميدن!!!
۵ـيه روز به تركه ميگن 3تااسم بگو كه توش الله داشته باشه ميگه روح الله عين الله سيندرالله
۶ـبه ترکه مي گن با (انجير و زنجير) جمله بساز. ترکه مي گه : اگه شانس بياري زن جيرت مي اد.اگه شانس نياري ان جيرت مي آد!!!
تركه ميره چلو کبابي گارسون مياد ميگه: چي ميل دارين ترکه ميگه: يه پرس چلو کباب گارسونه ميگه با کمال ميل تركه ميگه : نه با سماغ و دوغ!!!
به تركه ميگن: با «لجن» جمله بساز. ميگه: نميدونم چرا همه بچهمحلها با من لجن؟
به تركه ميگن: با «لوستر» جمله بساز، ميگه: من 3 تا دختر دارم يكي از يكي لوستر
به تركه ميگن: با «مايلي كهن» جمله بساز، ميگه: مايلي كهنتو عوض كنم؟!
به تركه ميگن: با «ممه» جمله بساز. ميگه: گرممه
به تركه ميگن: با «نخ سوزن» جمله بساز، ميگه: اين بچههاي تيم ملي واقعا زحمت ميكشند، نخسوزن علي دايي!
به ترکه ميگن با ريلکس جمله بساز.ميگه:رفتيم باغ وحش با گوريل عکس گرفتيم
زمان جنگ یه خلبان عراقی داشت رشت رو بمباران می کرد. دید مردم بخار ندارن: اومد پایین با کمربندش شروع کرد به زدن مردم!!
از یه ترکه میپرسن شما چرا اینهمه کونتون گندس؟میگه والا زمان ما که امکانات نبود.واسه همین ننمون بجای پودر بچه به ما بکینگ پودر زده!!!!!!!!!