من 512 محدود دارم یک ماهه سرعت دانلود از 300-400 شده طرفای 50-60
اوضا کلا خرابه؟
Printable View
من 512 محدود دارم یک ماهه سرعت دانلود از 300-400 شده طرفای 50-60
اوضا کلا خرابه؟
ببینید خط رو چند بستن شاید پهنا کم شده باشهنقل قول:
شاید نویز گرفته خطتون
منم الان 10 روز نوسان snr دارم ،
نه اونا fixanنقل قول:
snr بالای 20
آپلود روی 509
دانلود روی 4096 بسته شدن
سلام دوستان
من از پارس آنلاین سرویس دارم تو مرکز دانشگاه که الان داریم میریم سمت مرکز حافظ و به مشکل انتقال خوردم
حالا یه سوال داشتم، اینکه یه مرکز مخابراتی، کلا به هیچ شرکتی اجازه ی دادن سرویس نده تو اون مرکز ( مرکز مورد بحث من : مرکز حافظ تهران) آیا قانونیه؟؟ میشه شکایت کرد و اگه میشه به کجا؟ چون الان مرکز حافظ به هیچ شرکتی اجازه نمیده اونجا سرویس جدید بده و با رئیس شعبه هم صحبت کردیم دلیل های مسخره ای گفت، میگه چون ما خودمون تا ۱۶ مگ اینجا ارائه میدیم اجازه ورود شرکت دیگه رو نمیدیم!! مگه میشه مگه داریم؟!!
در ضمن خط بنده هم مسی هست و هیچ دلیلی نداره اینکارشون!!
تا ۲ سال پیش شرکت هایی مثل پارس آنلاین یا آسیاتک اینجا سرویس میدادن ولی از ۲ سال پیش دیگه اجازه سرویس جدید نداده بهشون و تقریبا یه تعداد بسیار کم در حد چند نفر از اون شرکت ها هنوز باقیماندن که اگه تخلیه کنن دیگه نمیتونن همونا هم از شرکت های دیگه به جز مخابرات اینترنت بگیرن
ممنون میشم اگه میدونید چیکار میشه کرد راهنمایی کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. ما خونمون تو همین منطقه اس. از قدیم هم تعداد خیلی کمی از شرکتا اینجا سرویس میدادن. شاتل و پارس و فن آوا بودن فقط. خودم یه مدتی شاتل و الانم پارس آنلاین دارم. نمیدونم چرا این مرکز مخابراتی اینجوریه ولی تا بوده همین بوده. ولی این مسئله ای که میگید 2 ساله اینجوزی شده رو نشنیده بودم. شما از خود شرکت ها مثل شاتل و پارس هم پرسیدید که اینجا سرویس میدن یا نه؟نقل قول:
بله از شرکت های دیگه پرسیدم همشون ( اصلیا مثل : پارس آنلاین، آسیاتک، صبانت...) گفتن اون مرکز نمیتونیم بدیمنقل قول:
این پارس آنلاین تجهیزاتشو از کدوم آشغالدونی خریده که این همه نوسان snr داریم
تو همین انجمن فقط 3،4 نفر از دوستان تو ساعات خاصی نوسان snr دارند،جالبه تو سامانه هم شکایت کردم بعد از چند روز هرچی کد پیگیری رو میزنم وارد سیستم نمیشم،دیگه ببین چه خبره تو این مملکت
به قول سعدی
از دشمنان برند شکایت به دوستان
چون دوست دشمنست شکایت کجا بریم
یا به قول ضرب المثل محلی
شکایت پیامبر رو پیش خدا برند،شکایت خدا رو پیش کی برند
سلام دوستان.
من تازه اومدم تهران وسمت غرب تهران حوالی بولوار گلها و امیر کبیر (شهرک گلستان) هستم.
میخاستم برم از شرکت پارس انلاین سرویس بگیرم .
به نظرتون پارس انلاین اینجا خوب جواب میده؟
نکته دیگه الان فقط کارت ملی خودم و شماره تلفن خونه رو دارم مدرک دیگه ای (مثلا کارت دانشجویی یا قبض تلفن و...) ندارم بهم سرویس میدن ؟
سوال اخر نمایندگی پارس انلاین حوالی منطقه ای که هستم سراغ دارین؟
ممنون
نهنقل قول:
خیر
نه
سؤال دیگه ای بود در خدمتم :D