HI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
HI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بن در اومدی چرا اینقدر بنت میکنن.!!!!:21:
تبريك بابت حل مشكل هرچند نصفه نيمهنقل قول:
يه جورايي اين حالت نصفه نيمه رو درك ميكنم
اسپمر خوش اومدينقل قول:
اسپمر خوش اومدي
اسپمر خوش اومدي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تبریکات اینجانب را پذیرا باشید:31:نقل قول:
به به به سلامنقل قول:
يه كلمه گفتي و اينهمه جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیاسیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فدای شمانقل قول:
اسپمر چه ؟ همین شماهایید که اسم منو بد در مکنید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده کاربر فعال کلوپ گوشی ها هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما ساحر جوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام . این کلمه دریایی از حرف توش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه
کلاس عکاسی خوب کجا سراغ دارین؟
به به
مجید آزادیت رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم انفرادی بودی یا همگانی
ما با بچه ها یه روز اومدیم ملاقاتت ولی راهمون ندادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خیلی سخت بود این مدت ها
توی شیخ صدوق بازار ارمغان یه مغازه هست که خوراکس دوربین دیجیتال هست و کلاسهای آموزسی هم دارهنقل قول:
نقل قول:
به به
سلام مرسی سارینای عزیز
من نه انفرادی نبودم بودن یه 2-3 تا بچه ها دیگه :31:
خوب میگفتی ما میومدیم بیرون :31:
نه زیادم سخت نبود یکی از بچه ها رو فرستاده بودم جای خودم هوای کارها رو داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]