دوستان ایشون شق القمر نکرده خیلی هم کار راحتی هست ولی شانسیه رو اینترنت کی جواب بده مشکل از باگ مخابرات هست. این نامردای مخابراتی جدیدا دوتا سرور برای اتصال مودم ها گذاشتن اولی که همون سابق بوده سرعتش میره تا 220 دومی هم که محدوده 70 تا بیشتر نمیره اینا دومی رو رو حالت Default گذاشتن ولی به این معنا نیست که اولی هم از کار افتاده تنها راهش که منم جواب گرفتم این هست که از مودم اینقدر قطع و وصل کنید کانکشن رو تا آخر به سرور اولی وصل بشه. خب از کجا میشه فهمید به کدوم سرور وصل شدیم سروری که سرعتش تو دانلود تا 250 میره آی پیش با 2.185 شروع میشه اگه اشتباه نکنم ولی دومی 172.30 هست که سرعتش از 70 تجاوز نمیکنه.
حالا البته امروز خودمم غافلگیر شدم یه لحظه دیدم اینترنت قطع شد سابقه نداشت اصلا بعد دیدم به سرور دومی اتوماتیک وصل شدم بعدش طبق روال همیشگی اومدم امتحان کنم روال Reconnect شدن رو ولی هرکاری کردم دیگه سرور اولی وصل نشد حتی یه ساعت امتحان کردم و خیلی ضد حال بدی بود.
مطمئن باشید کم کم خود مخابرات این باگ رو فهمیده و داره سرور 2.185 رو از شبکه میاره بیرون یا کاری میکنه که یوزرهای معمولی به هیچ وجه نتونن بهش وصل بشن.