نقل قول:
12 ظهر تا 2 صبح تو این ساعات چک کنید صبح محدودیت نداره
Printable View
نقل قول:
12 ظهر تا 2 صبح تو این ساعات چک کنید صبح محدودیت نداره
یه سوال...واسه ورزن 4 و عوض کنم..یا 6 و....یه سوال دیگه...هر IP که دلم بخاد میتونم بزارم؟؟؟نقل قول:
اینترنت مخابرات داخلی نیست که اخه من می خوام 512 مخابرات بگیرم ؟
در ضمن با کارت نظام مهندسی کشاورزی سرعت بالاتر مثل 1 هم میدن ؟
واسه ورژن 4. ورژن 6 هنوز تو ایران کاربرد نداره. فکر نکنم کار درستی باشه اینکه دستی ست کنید. مشکل بیشتر میشه و بیشتر conflict میشه. شما repair زدی کانکشن رو ؟ اگه باز مشکل داشتی کانکشن رو حذف کن و دوباره بساز. اگه همچنان مشکل برقرار بود تنظیمات مودم رو چک کن. مرحله آخر IP ست کن.نقل قول:
با کارت نظام مهندسی میتونی 512 بگیری برای سرعت 1 مگ به شخص اصلا نمیدن و باید شرکتی چیزی باشه(قبلا من مرکزمون پرسیده بودم گفته بود اگه خط به نام همون کسی باشه که مدرک داره میدن ولی هفته پیش تلفنی پرسیدم گفت فقط به شرکت و سازمان ها اداره جات 1 مگ میدیم)نقل قول:
حالا انگار یه مگشون چه پخیه که اینقدرم منت میذارن. این دولت ما هنوز نفهمیده خدمت رسانی وظیفشه نه لطف. اینا فکر میکنن دارن لطف میکنن. گور پدرشون با این اینترنت آشغال.. سرعت 128 تا 1 مگ برای ما پرسرعت محسوب میشه، در حالی که توی کشورهای دیگه سرعتشون روی گیگ میچرخه...:grrr:نقل قول:
ipv 4 رو دستی ست کنیدنقل قول:
ip: 192.168.1.10
subnet mask : 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1
dns:192.168.1.1
dns: 4.2.2.4
این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم اوت:31::9:نقل قول:
بدبختیم به خدا من که تا همین نیم ساعت پیش هر کار میکردم نمیتونستم پیج بزنم
سرعتمم همچنان نصف سرعت واقعی:9:
زنگ ردم گفتم بهشون گوش نمیدادن یه ذره تند حرف زدم گفتش سرعتت تقسیم بر 10 بکن هر وقت از اون مقدار کمتر شد میتونید اعتراض کنید
گویا باز دشمن فرضی برای سرویس مخابرات حادثه ساز شده چون وضعیتی پینگ و پکت لاست با سایتهای خارجی افتضاح ولی با سایتهای داخلی مناسب هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرویس پارس آنلاین مشکلی نداره.