این عکسایی که شما گذاشتین، مربوط به SII هایی هست که توی هند عرضه شده و توی هیچ کشور دیگه ای موجود نیست.نقل قول:
این عکسایی که شما گذاشتین، مربوط به SII هایی هست که توی هند عرضه شده و توی هیچ کشور دیگه ای موجود نیست.نقل قول:
اما من 2.3.3عربی مربوط به اخرین اپدیتش ریختم و روت کردم نه مشکل داغی دارم و نه مشکل باطری.مشکل فارسی هم باش ندارمنقل قول:
شاید شما از 2.3.3اروپا و همون ورژن های قدیمی استفاده میکنید؟نگا کنید بینید JPKH1 هست یا نه؟
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
خدا اجرت بده رفیق کاره خوبی کردی اما یادت رفته بود که کمک به بچه های فروم از سومالی واجب تره؟؟؟:5:نقل قول:
قیمت که خیلی خوب گرفتینقل قول:
اخرین ورژن فارسی که اومده2.3.3هست اما مشکل گرما وباطری نداره.من خودم نصبیدم وبخوبی3روز بدون گرما باش کار میکنم
زردی و حاله ی صورتی هم که خودش ثواب داره پس بیخیال
واسه مارکت هم برو به حالت فلایت مود و بعد با چی فی ان به نت وصل شو وکارتو انجام بده راحت
مشکل فارسی نویسی هم با نصب رام جدید عربی/فارسی که در ماه آگوست ارائه شده مشکلش حل میشه و جای نگرانی نیس
در موردHDMIهم فعلا دنبالش نگرد اما کابل OTG رو خودت برو یه کابل N8بخر و پایینشو سوهان بزن و به اسونی ازش استفاده کن
همین و بس
کابل hdmiبسختی گیر میاد اما کابلی که بش فلش و موس و این لوازم جانبی وصل میشه رو میشه با خرید یه کابل n8 و کمی سوهان کاریه لبه هاش بدست آوردنقل قول:
سلام.
آقا این سایت گوشی بازار قضیش چیه همه قیمتاش من فکر کنم یه صفر بیشتر داره!
Micro sd مدل16گیگ رو زده700000یعنی هفتاد هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدش آدرشو زده اصفهان تو تهران ازاینجور فروشگاهای اینترنتی گیر میاد؟
نقل قول:
چه کلاسی؟ چه مارکی؟
الان دیدم سامسونگه و کلاس 10 ... نظری در مورد مموری سامسونگ ندارم ولی مدل :
Patriot
MicroSDHC 16GB LX Series
Class 10
41,000 تومان
دوستان درایور مودم usb رو ندارین درایور گالکسی اس 1 که روش نخورد
اصلاًهمه چیش فکر کنم بدون تعارف داره روی همه چی میخوره جز گوشی.نقل قول:
چه کلاسی؟ چه مارکی؟
یعنی تمامی لوازم جانبیش همشون20تومن سودو واسشون داره.
خوب باید بخوره تا پول رانت بازی تو فروم ها رو بتونه بده دیگه :31::31: تو بعضی از فروم ها هم خوب نفوذ کرده :31: