سلام ... تقریبا 1سالی بود بازی نمیکردم (شایدم کمتر نمیدونم) ولی دوباره ایام عیدی معتاد شدم!! آیدیم Deadmare2 هست...... :دی
Printable View
سلام ... تقریبا 1سالی بود بازی نمیکردم (شایدم کمتر نمیدونم) ولی دوباره ایام عیدی معتاد شدم!! آیدیم Deadmare2 هست...... :دی
Sivir هم میخواد Visual update بشه. :n12:
همین جوری فاز اپدیت بشه چه شود.......نقل قول:
Sivir هم میخواد Visual update بشه.
یه 4 هفته رانک نرفتیم آرامش گرفتیم ........
zac واقعا چمپ خطری امار بنش نیومده بالا بود تعجب کردم چندتا رانک دیدم واقعا تو تیم فیگ پدر در بیار............ جونگل بهتر جواب میده.........
میخواستم sej بگیرم ولی فکر کنم این بهتر
دوستان این مدالهای سبز و قرمز که روی اواتار بعضی ها می یاد رو چجوری می شه به دست اورد مثلا قرمزه نوشته این پلیر تیم رو به یه پیروزی هدایت کرده و یا اون یکی وقتی میری روش می نویسه این پلیری است که شما از بازی باهاش لذت میبرین
باید همه بهتون تیم ورک یا چیزه دیگه بدن بگیریدشون؟
به اون هونور آخر بازی ربط داره عدد خاصی هم ندارهنقل قول:
بیشتر به پلیرای که میدن مربوطه مثلا یه کسی که فرت به همه هونور می ده خیلی تاثیر کمتر داره تا کسی که خیلی تو هونور دادن سخت گیره
امروز بخاطر نتم 2 تا لیو کردم و نمیتونستم بازی کنم حالا رفتم دیدم کل Honor هام صفر شده و اون روبان قرمزه هم رفته اعصابم خورد شده ! تقصیر این مبین نت هست هر چه زودتر بره من برم مخابرات بگیرم !
مطمئن باش با مخابرات وضعت بدتر نشه بهتر نمیشه.نقل قول:
من الآن دارم ماهی 40 تومن پای مخابرات میدم(1 مگ) قدیما که پردیس داشتم با 26 تومن راضی تر بودم.
گند ترین هیرو های بازی به نظر من ، این Orianna و Skarner و Zilean هستن ! خیلی آشغالن ارزش 450 تا پول دادن هم ندارن !
داداش من آخه پسر خالم داره با 512 سرعت دانلودش 350 هست پینگش هم عالیه واسه همین میخوام بگیرم ! 512 نامحدود 1 ماهه میگیرم 24 تومن !
وای دوستان باگ خورده لول ! الان رفتم تو بازی honor هام باز برگشته ولی اون روبان قرمزم دیگه نیست چرا ؟