دوستان كسي جواب من رو نداد.نقل قول:
Printable View
دوستان كسي جواب من رو نداد.نقل قول:
نقل قول:
من دوست داشتم جو توسط یکی کشته بشه ... چون رفیق فاب ویتو بود خیلی باحال میشد اگه اینجوری میشد بعدش ویتو میرفت خیلی وحشتناک انتقام میگرفت ولی خب خیالم راحت شد که جو آخرش مرد ... ای کاش نشون میداد چه جوری میکشنش منم اون لحظه حسابی غافلگیر شدم و کلی حال کردم چون حدس میزدم که جو آخرش بهش خیانت کنه و فکر کردم حدسم درست از آب اومد ولی نشد که بشه
خود ویتو هم اگه میمرد قشنگ میشد
من تو بازیا دوست دارم شخصیت اصلی بازی بمیره ولی تا حالا هیچ بازی نکردم که اینجوری باشه
مخصوصا پایان بازی رو این طوری درست کردن که جا برای Mafia III هم باشه!
اگه کشتن جو رو نشون میداد دستشون بسته بود...
یعنی تو مافیا 3 دوباره باید جو و ویتو رو ببینیم ... از کجا معلوم شاید شخصیتش عوض بشه :20:نقل قول:
مخصوصا پایان بازی رو این طوری درست کردن که جا برای Mafia III هم باشه!
اگه کشتن جو رو نشون میداد دستشون بسته بود...
ولی اینکه دو ورژن رو یه جورایی بهم ربط دادن جالب بود ... تو ورژن سه هم با یه شخصیت دیگه بریم ویتو و جو رو بکشیم خیلی حال میده :31:
من بازی رو تموم کردم ... خب بقیه چیزا رو چه جوری میشه آزاد کرد ؟
یکی جواب بده!نقل قول:
من الان 30 تا از پوسترهای پلی بوی رو پیدا کردم.ولی وانتد پوسترها رو 3 تا بیتر پیدا نکردم.انگار اینارو پیدا کنی میشه 100% فکر کن.نامردی جو رو بکشن.ویتو احتمالاً نزاره یا یه اتفاقی بیفته که جو نمیره.خیلی دوست خوبی بود تو بازی.نقل قول:
منم الان تا اینجاش رسیدم ... خیلی بازیش باحال بود.
فکر کنم جو رو بردن بکشن نه ؟
من از اول بازی به این فکر میکردم که اگه جو بمیره چقدر باحال میشه.
ولی راست میگه آخرش معلوم نشد چی شد ...
بقیه چیزا رو چه جوری باید آزاد کرد ؟
نامرد جو به اون خوبی یادت نیست خونه آتیش گرفته بود بهمون لباس داد.پناه داد.:31:د.نقل قول:
آخ جون ... جو رو کشتن
اون آخرش که جو اسلحه گرفت به مغز ویتو خیلی حال کردم گفتم آخ جون الان بهش خیانت میکنه ولی نشد لامعصب
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان(در مورد جو)
تا pc رو که حتما پیدا میکنی ولی dlcs رو خودت بساز.نقل قول:
سلام دوستان ...نقل قول:
شما در هر بازیی که ای ارور رو دیدید یه کار کنید وارد شاخه ی system 32 شوید و d3dx9-4 رو سرچ کنید تا فایل d3dx9-43 رو پیدا کنه و بعد همونو یه جا دیگه کپی کنید و تغییر نام بدید به d3dx9-42 بعد دو مرتبه به شاخه ی system 32 که دورن شاخه Windows درایوی که ویندوز روش نصبه می باشد بروید و پیست کنید ..........
موفق و موید... .
سلام
لطفا یکی لینک update 3 رو بگذاره همه پاک شدن
ممنون