پارس انلاین هم اینطور که از فرومش معلومه زیاد افراد ازش راضی نیستن و سرعت دانلود شبانش افتضاحه
نظر بقیه دوستان در مورد پست قبلی من چیه ؟
Printable View
پارس انلاین هم اینطور که از فرومش معلومه زیاد افراد ازش راضی نیستن و سرعت دانلود شبانش افتضاحه
نظر بقیه دوستان در مورد پست قبلی من چیه ؟
ای بابا.من اینترنت رایگان شبانه ای چیزی میخوام.وگرنه میرفتم وایمکسی چیزی میگرفتم.:21:نقل قول:
آقا زیاد در مورد پایین بودن سرعت شبانه و قطع بودنش چیزی نگین که دوباره دوست تبریزیمون میاد و با افتخار سرعتشو به رخمون میکشه! :laughing:
باز دارن سرمون مشهدی بازی در میارن !
منکه فکر میکنم از عمد اینکارو کردن ، آخه میخوان یه چند وقتی دانلود خراسانی ها رو قطع کنن، هر چی باشه کلی ترابایت دانلود تو این چند روزه به نفعشون شده، می خوان تلافیه این چندوقته که از ساعت 2، یک ساعت برامون اضافه کردنو، سرمون در بیارن.:41:
ای بابا:13:
منکه شخصا اگه سرعت شبانه بیاد پایین یا بخوان ساعتشو کم کنن از صبا میرم.
بله..اینجوریهنقل قول:
قبلا دوستان هم گفتن صبا مثل تخم مرغ شانسیه...
واقعا افتضاحه...
همین الان زنگ زدم پشتیبانی . حروم زاده ها هیچ جوابی ندارن که بدن. میگه داریم پیگیری می کنیم . گفتم پیگیری کنین.
به خدا اگه مثل مرد بگن آقا پول نداریم قطعش کردیم یا هر کوفت دیگه ، آدم اینقدر نمیسوزه که شرکت به این عریض و طویلی و با اینهمه دبدبه و ادعای بهترین بودن ، هیچ جوابی نداره که به مشتریش بده. خاک تو سرت صبانت. خاک تو سر همه احمقهایی که ازت طرفداری می کنن.
نقل قول:نه بابا چجوری دلت میاد این حرفو بزنی
فکر میکنی من کیف میکنم میبینم دارن از همه دزدی میکنن و به قولهای خودشون عمل نمیکنن
این که باعث سرافکندگیه:41::41::41:
من از خدامه که سرعت همه بیشترین تو دنیا باشه
نه اینکه خوار ترین تو دنیا باشه:41::41:
گل بود و به سبزه نیز اراسته شد....
شبانه قطع بود حالا روزانه هم قطعه.
پشتیبانی هم دائماً مشغول.
خدا لعنت کنه این صبانت رو.
من الان با وایمکس وصلم.
اینمه هزینه کردیم ADSL گرفتیم حالا باید یه آلتراناتیو مثلاً وایمکس هم تهیه کنیم. چرا چون صبانت زده به سیم اخر.:13:
واقعا باعث سرافکندگیه
من نمیدونم این مسئولا حجالت نمیکشن این اینترنت رو دارن به خورد ملت میدن
بعد خودشون میان از اینترنت های چند صد مگی استفاده میکنن؟؟؟؟؟
اگه راست میگن خودشون هم بیان از پهنای باند داخلی ایران استفاده کنن:2:
قطع بودن شبانه صبانت برای سومین شب متوالی