من هرکاری کردم نتونستم کارت اعتباری از سایتش بخرم با سپه و صادرات امتحان کردم میگه "امکان ارائه خدمات از بانک امکانپذیر نیست"
از سایت دیگه ای غیر از خود سنجش نمیشه کارتش را خرید؟
Printable View
من هرکاری کردم نتونستم کارت اعتباری از سایتش بخرم با سپه و صادرات امتحان کردم میگه "امکان ارائه خدمات از بانک امکانپذیر نیست"
از سایت دیگه ای غیر از خود سنجش نمیشه کارتش را خرید؟
آغاز توزيع سريال آموزشي 100 از 27 فروردين
نخستين قسمت از سريال آموزشي 100 ويژه جمع بندي کنکور از روز 27 فروردين در سراسر کشور و بصورت همزمان آغاز خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي شبکه 100 ، نخستين بسته آموزشي دي وي دي هاي سريال 100 شامل دروس عمومي و اختصاصي است.
اين گزارش حاکي است : فصل اول دروس عمومي شامل 2جلسه ادبيات و يک جلسه دين و زندگي ،يک جلسه عربي ويک جلسه زبان انگليسي است. در اين دي وي دي يک جلسه نيز به مشاوره ويژه اختصاص داده شده است.
بنا براين گزارش ، فصل اول دروس اختصاصي رشته رياضي نيز شامل 2 دي وي دي است ، که دي وي دي اول شامل يک جلسه گسسته ، يک جلسه هندسه و 3 جلسه ديفرانيسل است.در دي وي دي دوم رشته رياضي ، داوطلبان دروس فيزيک 3 جلسه و شيمي 2 جلسه را آموزش خواهند ديد.
روابط عمومي شبکه 100 اعلام کرد : داوطلبان رشته علوم تجربي نيز در فصل اول اين رشته در دي وي دي اول زيست شناسي 3 جلسه و رياضي تجربي 2 جلسه را مشاهده خواهند کرد. دي وي دي دوم اين فصل نيز شامل 3 جلسه فيزيک و 2 جلسه شيمي خواهد بود.
لازم بذکر است تغيير زمان توزيع سريال آموزشي 100 به منظور رعايت عدالت در ميان کليه داوطلبان در سراسر کشور صورت گرفته است و پس از اين تاريخ اين سريال بصورت هفتگي در دسترس علاقمندان خواهد بود.
قيمت دي وي دي هاي آموزشي سريال 100 براي خريداران در سراسر کشور يکسان و قيمت دي وي دي هاي دروس عمومي دو هزار و پانصد تومان و دروس تخصصي سه هزار و پانصد تومان خواهد بود.
سلام
من یه بار هم اینجا پرسیدم به نتیجه نرسیدم
رشته ریاضی هستم با توجه به مدت باقی مونده چه کتابی برای درسهای ادبیات عربی دین و زندگی و زبان بگیرم
ممنون
سلام دوستان
اینم کارنامه آزمون من........ چیزی که می خواستم در نیومد...
فکر میکنم با توجه به وقت باقی مونده فقط سوالای کنکور رو بخون یعنی یا کتابای آبی قلم چی یا سفید گاجنقل قول:
سلام
دوستان پیش دانشگاهی شما به مدرسه میرید؟ تا کی؟ این ویران شده ما میگن حتما باید بیاین مگر نه حذف میشین
دوست عزیز اصلا استرس نداشته باشنقل قول:
وقت باقی مونده خیلی هم زیاده ، دقیقا یه فصل وقت باقی مونده ، :10:
به نظر من وقتت رو به مطالعه همزمان تشریحی-تستی اختصاص بده ، اینطوری میرسی :27: به نظر من برای عربی برو سراغ کتاب سبز و یا گاج (سری سبز) ، برای زبان و دین زندگی هم کتابهای کتابهای جامع کنکور خیلی سبز رو بگیر
موفق باشی
مگه قرار نبود این بسته برنامه ای باشه برای 100 روز منتهی به کنکور از 27 فروردین که تا کنکور 70 روزی بیشتر باقی نمیمونهنقل قول:
( کنکوریا، نگران نباشین لطفا! این شتریه که در خونه هر کنکوری می خوابه:31: تمام رقبای شما هم همون قدر وقت دارن که شما دارین!)
ویرایش: این حرفم کاملا شخصیه و ممکنه اصلا هم درست نباشه ولی گفتم بگم که ته دلم نمونه:31:
پارسال تقریبا از همین حدودا به بعد بود که سعی کردم به نمرات و تراز و رتبه ... دور وبریام هیچ کاری نداشته باشم یعنی اصلا برام مهم نبود سهیل یا علی یا... ترازشون چند میشه
از اون طرف نمره و رتبه خودمم رو به هیچ کی نمیگفتم و دلیل این کار هم لوس بازی ( خودتون میدونید منظورم چیه) نبود بلکه می خواستم استرس کمتری داشته باشم
به نظر من این کارا مال تابستون و اون اوایل کاره که همه به دنبال اینن که بدونن با چه درصدی چه رتبه ای بدست میاد و نمی دونم بعد آزمون از رفیقت می پرسی ترازت چند شد؟ و اگه ریاضی رو 10% بیشتر می زدی ترازت چقدر میشد؟ و...
پارسال این موقع ها حس میکردم اگه بازم دنبال این بحث ها برم فقط استرسم بیشتر میشه که فلانی از من جلوتره یا هرچیز دیگه ای
نمی دونم شاید شما همچین حسی نداشته باشین ولی اگه با من هم عقیده اید شاید بهتر باشه دیگه از این به بعد کار نامه ها رو قرار ندید
البته اگه مشکلی بود حتما حتما عنوان کنید ولی خب کل کارنامه نباشه شاید بهتر باشه
با سلام من سال دوممه که میخوام کنکور بدم الان که فروردینه دارم طبق گزینه 2 سال سومو جمع میکنم وپیش 2 رو هم دارم تموم میکنم ماه دیگه میخوام کل پایه وپیش 1 و2 رو جمع کنیم میشه راهنماییم کنین.راستی از خرداد زدن تست های جامع رو شروع کنم خوبه؟مر3000000000000000000:11::11::11::11:: 11:
من مشکلم عمومیه بیشترنقل قول:
کتاب سبز منظور کانون هست عربی من شوتمنقل قول:
کتابهای جامع کنکور خیلی سبز چی هست کدوم انتشارات؟
من ادبیات سفید گاج دارم فقط سوالهای ادبات خیلی برام سخت هست یه کتاب مفهومی معرفی کنید من وقت میزارم میخونم