تو کنترل پنل تو لیست برنامه های نصب شده این دوتاست:نقل قول:
adobe flash player 10 plugin
adobe flash player 10 activeX
نیازی به این کار نیست ولی خب خودت پیشنهاد دادی به نظرم بهتره واسه احتیاط هم که شده اول پاک کنی و بعد جدیدش رو نصب کنی.
Printable View
تو کنترل پنل تو لیست برنامه های نصب شده این دوتاست:نقل قول:
adobe flash player 10 plugin
adobe flash player 10 activeX
نیازی به این کار نیست ولی خب خودت پیشنهاد دادی به نظرم بهتره واسه احتیاط هم که شده اول پاک کنی و بعد جدیدش رو نصب کنی.
متشکرم:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1:نقل قول:
سلام بچه ها لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید مرسی.
.
.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458024&page=2[/HTML]
سلام
riqelme عزیز تو یه پست چیزیو گفت که من دیده بودم و یادم رفت بپرسم.
و اون اینکه لپ تاپ های ASUS همه چیپست مادربوردشون Intel هست، می خواستم بدونم چیپ ست مادربورد کدوم قسمتشه مگه! چون ایسوس خودش مادربور میزنه می پرسم.
آخرین اخطار
دوستان و کاربران عزیز که در این تاپیک فعالیت میکنن:
به دلیل شلوغی بیش از حد تاپیک و خارج از حوصله بودن مطالعه بحث های متفرقه توسط کاربران و میهمانانی که با موضوع تاپیک ارتباط دارند،لطفا از سوالاتی که به هر عنوان به بحث و موضوع این تاپیک مربوط نمیشه اجتناب کنید.این سوالات را به وسیله پیغامهای خصوصی پرسیده یا به انجمن مربوطه مراجعه کنید.با تشکر
کسی نبودیه جوابی به ما بده؟نقل قول:
شما از چه سریال نامبری استفاده کردی؟؟؟این سریال نامبر رو از کجا آوردی؟؟؟نقل قول:
قضیه مال 5 شیش ماه پیشه یه بنده خدایی داده بهم که اینکارس...نقل قول:
نظر خودم اینکه اورجیناله چون توسط خود سایت انجام شده وبا همون لایسنس هوم اکتیو موند ...
فقط این زمان بوت شدن که یه 2 دقیقه ای طول یکشه برام سوال شده؟
اگه لایسنس ویندوز قبلی عوض نشده ، ویندوز جدید هم اورجینال است.اینکه خیلی طول میکشه بوت بشه،اولآ 2 دقیقه خیلی هم زیاد نیست بعد هم شما باید هم ویندوز و هم تمام نرم افزارهای نصب شده رو ویندوز قدیم رو دوباره آپدیت کنی تا با ویندوز جدید کاملآ سازگار بشه.:46:نقل قول:
چیپست به پردازنده مادربورد گفته میشه که وظیفه هماهنگی اعمال مادربورد از جمله هماهنگی سخت افزارها رو داره.Asus بزرگترین تولید کننده مادربورد در جهانه اما دلیل نمیشه که خودش چیپ هم بسازه،معمولآ شرکتهای تولید کننده پردازنده مثل Intel ,AMD, VIA و ... این کار رو انجام میدن:46:نقل قول: