سلام
در صورت امکان بفرمایید که کیفیت صدای سینمای خانگی ال جی مدل LH-890XBH چطور است؟
این مدل قابلیت پخش سه بعدی را دارد و داری دو ورودی و یک خروجی HDMI می باشد و همچنین سیستم wireless می باشد
ممنون
Printable View
سلام
در صورت امکان بفرمایید که کیفیت صدای سینمای خانگی ال جی مدل LH-890XBH چطور است؟
این مدل قابلیت پخش سه بعدی را دارد و داری دو ورودی و یک خروجی HDMI می باشد و همچنین سیستم wireless می باشد
ممنون
رایان جان منم کاملا با شما و همچنین داوود جان هم عقیده هستم.نقل قول:
به نظر من ارزش نداره برای بلوری کپی 15 20 تومن پول داد .اینجوری مثلا 10 تا فیلم بلوری میشه 150 هزار تومن . در صورتی که با این پول میشه یک هارد 2 ترا خرید و کلی روش فیلم ریخت .همونطور که شما گفتی بهترین راه گرفتن HD پلیر و یک هارد هستش.
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا با بودجه 450 تومانی میشه یک سینمای خانگی که بلوری پلیر باشه و ترجیحا سامسونگ تهیه کرد ؟
بلوری های سامسونگ از 795 تومن شروع میشه.نقل قول:
برای اکثر برندها همون 750 تومن شروع بلوریهاشونه.
مثلا اناسونیک 205 حدود 760 هست.
ممنون از راهنمائی تون فقط میخاستم بدونم من Rs33 بگیرم آمپش پلیر بلوری رو ساپرت میکنه ممنون میشم راهنمائی کنید اگه مدلی که پلیر بلوری رو ساپرت کنه بگین ممنون میشم قیمت تا تومان 700
من میخواستم تو هم یه سرچی بکنی و نظر بدینقل قول:
ضمن اینکه الان RS30 و RS50 تفاوت چندانی با 707 از نظر قیمت ندارن پس میرزه آدم بلوری بخره برای یه موقعی که ممکنه لازم شه.
اگه بی زحمت یه سرچی بکنی و نظرتو بگی یا اگه تو این هفته گذرت افتاد یه تستی هم بکنی.
چند نفر دیگه هم منتظر نظرت راجع به 707 بودن اگه صفحات قبلو نگاه بکنی.
ممنون.
نقل قول:
بلوری رو میشه هروقت که لازم شد خرید .
به نظر من شما الان که بلوری لازم نداری الکی اینهمه پول براش نده . این پول بلوری رو بذار روی پول سیستمی که الان میخوای بگیری یک سیستم با آمپ بهتر و امکانات بیشتر بخر . آمپ چیزی نیست که شما هر سال بتونی عوض کنی . پس بهتره یک آمپی بخری یا سیستمی بخری که آمپش تقریبا کامل باشه و تا چندین سال نیاز هاتو برآورده کنه . بعدا هروقت بلوری کمی بیشتر جا افتاد میتونی یک بلوری هم به سیستمت اضافه کنی . اینجوری هم بلوری افت قیمتشو پیدا کرده هم مطمئن باش بلوری پلیری که مثلا سال دیگه بخری خیلی کامل تر و بهتر از بلوری پلیری هست که الان میخری و تا سال دیگه هم شاید اصلا باهاشیک دونه بلوری هم نبینی.
من اگه بودم اینکار رو میکردم.
بالاخره با کلی تحقیق وبرسی وراهنمائی شما دوستان فروم و جور کردن هزینه به سختی یه RHTP-RS77 از فروشگاه چاره خریدم امیدوارم که انتخاب خوبی باشه بازم از همتون ممنونم
نقل قول:
مبارک باشه :11:. ایشالا لذتشو ببری .سیستم خوبی خریدی. حتما بعدا یک ریویو ازش بنویس و تجربتو بگو تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.
راستی من امروز در manual پاناسونیک PT-980 خوندم که HDMI Output به عنوان ورودی صدا هم عمل میکنه؟ (ARC)
اینجوری باشه که برخی از مشکلات حل میشه؟ میشه صدای لپ تاپ را فرستاد؟ (البته اونوقت دیگه تصویریدر کار نیست، درسته؟)