برنامه ی دیگه ای واسه ساین اینه : Free Signerنقل قول:
Printable View
برنامه ی دیگه ای واسه ساین اینه : Free Signerنقل قول:
برنامه که زیادهنقل قول:
فکر کنم با این ساین کردم zSigner
راستی چه مشکلی با ادوبی ریدر داری؟
تاریخش تموم شده.البته برای ویواز.نقل قول:
با سلام به تمامvivazدارا.من تا حالا ميخواستم x6 بگيرم ولي از وقتي كه اينو ديدم به دلم نشست. ولي هنوزم دودلم. نميدونم برم ويوازو بادوربين8 و فيلم برداريhdو تاچ مقاومتي رو بگيرم ياx6با دوربين5 وفيلم برداريvga با تاچ خازني و در عوض صداي خوب ونوكيا بودنش؟ لطفا اونايي كه هردوتا گوشي رو ميشناسن كمكم كنن تا پولم تو جوب نريزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب برو اون کرکش را نصب کن
چون کم حجمه همیجا میذارم
این کرک زمان تریالشو تقریبا بینهایت میکنه
دوستان نظری ندارین؟ لطفا یه جوابی هم به ما بدید.نقل قول:
حواست به این باشه که ویواز صدای خیلی کمی داره و -- نمیشه!نقل قول:
من ویواز دارم،از نظر صوتی ازش راضی نیستم ولی گوشی خوش فرم و پر سرعتیه،تاچش چون مقاومتیه خوب نیست.
x 6 به نظرم بهتر میاد.
موفق باشی...
دو هفته میشه ویواز گرفتم. مشکلات زیادی داره من هم x6 توصیه میکنم البته من x6 نداشتم نمیدونم مشکلات اون چیه
نقل قول:نقل قول:
حتی اگه از اشکالات ویواز صرف نظر نکنیم من x6 رو پینهاد نمیکنم
چون دوستی دارم که تو نمایندگی نوکیا هست و گفت x6 گوشیه خنگی هست یعنی هنگ زیاد داره و زیاد با نرم افزارها سازگاری نداره و گفت خرابی تو این مدل تا حدی هست که نمایندگی گارانتیش رو از این گوشی برداشته!:13:
داداش گل محمدی لینک دانلود ovi map
حذف شده،بیزحمت ovi map خودتون رو اپ لود اکنید چون من اخرین ورژن رو دانلود کردم گویا سازگار نیست.
تشکر.