بله . هم بازی هست هم برنامه(البته برنامه زیاد ندیدم) ولی تنوع بازیها بیشتره .نقل قول:
سوال دیگه ؟
Printable View
بله . هم بازی هست هم برنامه(البته برنامه زیاد ندیدم) ولی تنوع بازیها بیشتره .نقل قول:
سوال دیگه ؟
کلا گوشی با حالیه یا نه زود ازش سیر میشیم؟
اگه میشه دموش بزارین
دوست عزیز این دستگاه یک گوشی عادی نیست، ویندوز موبایله ، اطلاع دارید ؟نقل قول:
بله اگر حوصله ی ور رفتن با گوشی و پیدا کردن نرم افزارها روی اینترنت رو داشته باشید، ویندوز موبایل در مقایسه با گوشیهای عادی بسیار بقول شما سیر نشدنی تر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی یوتوب چک کنید تعداد زیادی ریویو ازش پیدا میکنید.نقل قول:
دست شما درد نکنه همین دیگه داشتیم......................نقل قول:
دوست عزیز این دستگاه یک گوشی عادی نیست، ویندوز موبایله ، اطلاع دارید ؟
بستگی داره اگه بخوای اینطور بهش نگاه کنی لامبورگینی هم باشه ازش خسته میشی ولی از نظره من که خوبه .نقل قول:
خوب شما رابطت با ویندوز موبایل چطوره ؟ خیلی ها باهاش حال نمیکنن و همون سیمبین نوکیا رو ترجیح میدن .
نقل قول:
سلام.
پیداش کردی؟مشکل حل شد؟
نه! کجا باید این کار رو بکنم؟ آخه من از دوستان پرسیدم گفتند تنظیم نمی خواد! گفتند کابل رو وصل کن و TV Out Viwer رو بزن منم این کار رو می کردم می گفت کابلت وصل نیست!نقل قول:
Spak جان میشه بگی از کجا خریدی ما هم بریم اونجا بگیریم.نقل قول:
کابل TV هم امروز 9000 تومان خریدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظور بدی که نداشتم رفیق ، اخه خیلی خیلی زیاد پیش میاد که این اشتباه رو میکنند ، مخصوصا در مورد امنیا.
وقتی شما پرسیدی در مورد زود سیر شدن از گوشی....
دوست عزیز در پاکت پیسی شما به راحتی میتونید رابط کاربری رو عوض کنید ، کاری که در گوشیهای عادی امکان پذیر نیست. این خصوصیت باعث میشه که نسبت به گوشی های عادی ، مشکل دل زدگی از منو ها و رابط کاربری بسیار پایین تر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هنوز ، باید کابلم رو عوض کنم :دینقل قول:
سلام.
پیداش کردی؟مشکل حل شد؟
دموی گوشی با حجم 8 مگابایت و فرمت .flvنقل قول:
اگه میشه دموش بزارین
برای پخش از نرم افزاری هایی مانند flvplayer استفاده کنید.کد:http://swithsoft1.persiangig.com/omnia.flv