عیدنوروز و اغاز سال 1391 برهمه دوستان مبارک باد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عیدنوروز و اغاز سال 1391 برهمه دوستان مبارک باد
عید شما هم مبارک ،نقل قول:
دوسلار و هموطن نر بایرامیز مبارک اولسون
اشالله خوشلوغونان:40::40:
آف تاپیک خیلی دادیم ولی ...!
منم عید رو به همه تبریک میگم.
---------
اینم برای اینکه آف تاپیک نباشه:
و اما داستان هدیه نوروزی پارس آنلاین به من!:2:
همون طور که می دونین دیشب ساعت تغییر کرده و صبح که پا شدم دیدم بله واسه اون یه ساعت 1.5 گیگم پریده و اینترنت به جز سایت پارس آنلاین به هیج جایی راه نداره ترافیک تموم کردم تلفن هاشونو که برنداشتن (احتمالا رفتن عید دیدنی) منم که اینترنت لازم بودم و از ترافیک خریدن خسته شده بودم با اینکه 20 روزی تا تمدید مونده بود گفتم تمدید کنم از ترافیک ماه های دیگه استفاده کنم چشم ات روز بد نبینه تمدید کردیم و برگشتیم دیدم ای دل غافل 20 روز امون پریده و از امروز داره حساب می کنه!:18: پس با این حساب 1 گیگ هدیه ای که پارس داده بود واسه عید 1.5 گیگ ازم پس گرفت به علاوه 20 روز از اکانتم! خواستم بگم پارس آنلاین خاک تو سرت با این عیدی دادنت! :2::2:روزمون رو خراب کردی ای شالله مخابرات رو سرت خراب بشه!
سلام علی جان عیدت مبارکنقل قول:
این مساله امروز برای من هم که 128 مخابرات دارم پیش اومد . تاریخ انقضای قراردادم 91.1.5 بود و 5 گیگ از شارژم مونده بود گفتم برم پنل و 3 ماهه 3 گیگ دوباره شارژ کنم که با احتساب شارژ قبلی بشه 9 گیگ . اما پیام داد که برای 3 ماه باید حداقل 6 گیگ شارژ کنی من هم 6 گیگ انتخاب کردم دیدم نوشته 1 گیگ تشویقی داری (از خجالت اب شدم رفتم زیر زمین :43: بابا به خدا ماراضی به زحمت نیستیم :31: ) که با اون باید کل شارژم میشد 12 گیگ . پولش هم شد 28100 تومان که 6720 تومان ازش کم کردند و 21380 تومان از کارتم کم کردند دوباره رفتم پنل با کمال تعجب دیدم نوشته شارژ مانده 7126 !!!!!!!! پس 5 گیگ اولیه من چی شد ؟ هیچی موش خورد
شما هم یه بررسی کنید ببینید چرا اینطوری شده؟ مرصی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون عید شما هم مبارک ... عید همگی مبارک :40:نقل قول:
سلام علی جان عیدت مبارک
این مساله امروز برای من هم که 128 مخابرات دارم پیش اومد . تاریخ انقضای قراردادم 91.1.5 بود و 5 گیگ از شارژم مونده بود گفتم برم پنل و 3 ماهه 3 گیگ دوباره شارژ کنم که با احتساب شارژ قبلی بشه 9 گیگ . اما پیام داد که برای 3 ماه باید حداقل 6 گیگ شارژ کنی من هم 6 گیگ انتخاب کردم دیدم نوشته 1 گیگ تشویقی داری (از خجالت اب شدم رفتم زیر زمین بابا به خدا ماراضی به زحمت نیستیم ) که با اون باید کل شارژم میشد 12 گیگ . پولش هم شد 28100 تومان که 6720 تومان ازش کم کردند و 21380 تومان از کارتم کم کردند دوباره رفتم پنل با کمال تعجب دیدم نوشته شارژ مانده 7126 !!!!!!!! پس 5 گیگ اولیه من چی شد ؟ هیچی موش خورد
شما هم یه بررسی کنید ببینید چرا اینطوری شده؟ مرصی
من 256 بیست گیگ شارژ کردم یک ماهه 42 تومن چون از ترافیک خریدن خسته شدم این روزا هم مصرف رفته بالا حساب کردم اینجوری ترافیک ارزونتر در می یاد! ولی این اصلا منطقی نیست که روزهای باقیمانده از اکانت قبلی بعد تمدید بپره! تا جایی که من یادم می یاد قرارداد رزو می موند هر وقت اکانت تموم شد می افتاد رو اکانت رزرو! ولی این دفعه .... نمی دونم والله چی بگم ... شاید قانون جدیده! اگه جوابگو بودن حتما پیگیری می کنم ...
فک کنم به خاطر اینکه حجمتون صفر بوده همچین شده و از الان واست تمدید کردننقل قول:
صفر نبود منفی بود! تا حالا این مورد پیش نیومده بود که ترافیک ام تموم بشه ولی همیشه قرارداد رزرو داشتم و تا این اکانتم تموم نمی شد نمی افتاد رو قرارداد رزرو! اصلا منطقی نیست ! درست اش اینه که از ترافیک قرارداد رزرو استفاده کنی تا اینکه روز قرارداد تموم بشه و بیافته رو قرارداد جدید! اصلا من واسه همین یه ماهه 20 گیگ ترافیک تمدید کردم که از ترافیکش استفاده کنم برای این ماه و ماه آینده! چی بگم والله اصلا حال نکردم با این مورد! مخصوصا این 1.5 گیگی که مفت رفت !نقل قول:
فک کنم به خاطر اینکه حجمتون صفر بوده همچین شده و از الان واست تمدید کردن
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
یه سوال دیگه اون شبی که ترافیک منفی شد به گمانم می شد دیس نشد و تا هر چه قدر که می شد دانلود کرد! نظرتون چیه؟ چون تو قرار داد جدید مقدار منفی قرارداد پیشین رو از جدید کم نکرد یعنی تو شب آخر می شه همچین حالی بهشون داد ؟ :5:
اونروز منم تمدید کردم از مخابرات حجم خورد