ترم تابستون حذف و اضافه نداره ؟
اگه داره کی ؟
یکی از دوستام یه کتابی برداشته که گیر نمیاد واسه همین می پرسم
Printable View
اگه داره کی ؟
یکی از دوستام یه کتابی برداشته که گیر نمیاد واسه همین می پرسم
نه نداره متاسفانه!نقل قول:
اگه داره کی ؟
فکر کنم چند روز مونده به امتحان برای حذف چیزایی وجود داشته باشه ولی برای اضافه نه!!!
حذف که مشکلی نداره :دی نری سر جلسه امتحان حلله:دینقل قول:
فکر کنم چند روز مونده به امتحان برای حذف چیزایی وجود داشته باشه ولی برای اضافه نه!!!
نقل قول:بلاخره داره یا نداره ؟نقل قول:
منظورم این که حذف کنی و پول ندی مثل اوایل ترم عادی
نه دیگه پولت میره اگه حذف اضطراری کنی یا نری سر جلسهنقل قول:
بلاخره داره یا نداره ؟
منظورم این که حذف کنی و پول ندی مثل اوایل ترم عادی
اگركسی تجربه تغییررشته یا اطلاعی دراین زمینه داره من روراهنمایی كنه ممنون میشم
اگریك نفر یك رشته مهندسی روتویك مركز كه ارایه میشه نمرشو توازمون سراسری اورده باشه ولی توهمون مركزیك رشته مهندسی یامثلا معماری روبره ثبت نام كنه ایا میتونه به راحتی بعدازموافقت دانشگاه مركز كه این دوروارایه میدند تغییر رشته بده وبه رشته مهندسی بره ونمیشه این كارروبعد یك ترم انجام داد بجای اینكه24واحد دردوترم گذروند
ایاتغییررشته ازرشته معماری كه درگروه هنر به رشته مثلا كامپیوتر كه توگروه فنی (وبالعكس درصورتی كه نمره قبولی رشته دوم روتوازمون سراسری اورده باشه )بعدازگذروندن 24 واحدومعدل12 امكان پذیر واگه كسی نمره ازمون سراسری رشته ای كه توگروه هنر یا فنی مهندسی رونیاره اون شرطمعدل توایین نامه تغییررشته بدون استفاده ازبندج15یا16
وسوال اخرازمون تغییررشته بااستفاده ازبندج همون دویاسه درس اختصاصی كه درازمون فراگیربرای ترم اول دانشپذیری ارایه میشه یادروس اختصاصی دیگه وعمومی دانشپذیری هم درازمون تغییررشته میادومحدودیت ظرفیت ازطرف دانشگاه برای پذیرش افراد چه ازطریق بندج ویا روش گذروندن 24واحدوجود داره یانه
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص ارزش مدارك فارغ التحصيلي دانشگاه پيام نور
با توجه به اينكه طي روزهاي اخير مصاحبهاي منتسب به رئيس محترم كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در خصوص معادل بودن مدرك تحصيلي دانشگاه پيام نور در رسانهها و جرايد منتشر شده است، سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع كليه داوطلبان واجد شرايط انتخاب رشته دانشگاه پيام ميرساند مدارك فارغ التحصيلي ارائه شده توسط دانشگاه پيام نور براي كليه داوطلبان فارغ التحصيل، وروديهاي سال جاري و انتخاب رشته كنندگان آزمون سراسري سال 1390 مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بوده و هيچگونه تفاوتي از نظر مدرك تحصيلي بين كليه دانشگاهها و موسسات آموزشي عالي و دانشگاه پيام نور مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته وجود نداشته و به كليه انتخاب رشته كنندگان اين دانشگاه در صورت قبولي و فارغ التحصيلي وفق مقررات جاري مدرك رسمي مورد تاييد وزارت علوم اعطا خواهد شد.
منبع:سایت سنجش
من امسال فراگیر ارشد پیام نور شرکت کردم .درس هاش خیلی سنگینه.یعنی صبر وحوصله زیادی می خواد.ولی تا اونجایی که من می دونم مدرکش معمولیه یعنی معادل نیست.
نتایج سه آزمون فراگیر دانشگاه پیام نور که در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، بعداز ظهر شنبه 29 مردادماه اعلام می شود.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایج نهایی سه آزمون کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی و کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور که در اردیبهشت ماه ۹۰ برگزار شد، بعد از ظهر شنبه 29 مرداد ۹۰ از طریق پایگاه الکترونیک سازمان سنجش و آموزش کشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام می شود. ثبتنام داوطلبان پذيرفته شده از روز 27 شهريور ماه آغاز میشود و تا 31 شهريور ماه ادامه دارد. در این آزمون ها در مجموع بیش از ۹۰ هزار دواطلب در دوره های کارشناسی ناپیوسته ،کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور پذیرفته شده اند.