سلام ...
مدت زیادی میشه که بحث ها رو دقیق دنبال می کنم و در انتخاب x1 به جمع بندی نهایی رسیدم .
بد نیست در اختیار دوستان هم قرار بدم ...
مسلما x1 در حال حاضر از بهترین های دنیای موبایل هست ، صفحه نمایش عالی ( از نظر سایز و کیفیت نمایش) ، پردازنده و میزان رم مناسب ، پنل ها ( که برای ویندوز موبایل یک الزامه! ) ، (به نظر من ) طراحی بسیار شیک و مناسب ، کیبورد سخت افزاری عالی نه ولی خیلی خوب ، باتری بی نظیر ! در کنار امکانات جانبی ( مثل جک 3.5) ...
این گوشی اگه شتاب سنج و خروجی تلویزیون داشت دیگه چیزی کم نداشت !
عکس های گرفته شده با دوربینش کیفیتی در حد p1 داره به نظر من . این وسط ممکن بعضی عکس ها عالی از آب در بیان ( یا برعکس!) ولی در حالت کلی به نظر من در حد p1 هست . در نتیجه دوربینش قابل قبول هست ولی کیفیت دلچسبی نداره !
دوستان می دونند که من تعصبی صحبت نمی کنم ...
برای من این گوشی کاملا قابل قبول و مناسب هست چرا که سایز مناسب داری . این موضوع برای من خیلی حائز اهمیت هست چون قرار یک وسیله قابل حمل باشه !! منم نمی تونم یه پاره آجر رو همیشه همرام حمل کنم مثل hd ! ( فراموش نشه نظر شخصیه!)
بد نیست در مورد مقایسه با امنیا نیز صحبت کنیم ...
برای من که انتخاب چندان سختی نیست به چند دلیل ...
مهمترینش کیبورد هست چون به هیچ وجه نمی تونم با نداشتن کیبورد کنار بیام ... پس خیلی راحت x1 !
اگه از کیبورد فاکتور بگیریم سایز صفحه امنیا بهتر هست ولی ... ! ولی رزیلوشن چی ؟! نه ! من حاضر نیستم سایز رو فدای رزیلوشن کنم ! باز هم x1 !
پردازنده قویتر ولی رم کمتر ... شاید امنیا !
دوربین ... خب امنیا !
ظاهر ... هر دوتا خوب هستن ...
در نهایت اینکه انتخاب بین این دو گوشی به خودتون بر می گرده ...
موارد کلیدی برای انتخابتون می تونه کیبورد ، صفحه نمایش ، دوربین باشه ...