سلامنقل قول:
شما بیبینید نرم افزار deep freez نصبه؟
اگه این نصبه از این باید باشه.
اگه نه با یه آتتی ویروس بروز چک بکن. شاید ویروسی باشه
Printable View
سلامنقل قول:
شما بیبینید نرم افزار deep freez نصبه؟
اگه این نصبه از این باید باشه.
اگه نه با یه آتتی ویروس بروز چک بکن. شاید ویروسی باشه
دماي cpu چند بايد باشه (همچنين دماي كارت گرافيك)
سلامنقل قول:
سوال ربطی به اینجا نداره تو انجمن سخت افزار بپرس :31:
دما دور و برای 20 ،30 ،40 نظره منه :31:
پنتیوم دماش تا 100 هم میره
که اونوقته که میسوزه:خخخ
باید بین 39 و 29 نگه داری
سلام
نه فوقش بره تا 40-42 از این بیشتر نمیشه
موفق باشید :40:
سلام
من یه مشکل جدی دارم . من دوتا سیستم عامل رو سیستمم نصب دارم xp و vista وقتی سیستم بالا میاد میخوم انتخاب اولش xp باشه چیکار کنم
با سلام
یه سوله فنی داشتم ا زاساتید:
وقتی که توی RUN دستور cmd رو تایپ می کنم یا از طریق منوی استارت و قسمت Program روی Command Prompt کلیک می کنم
برنامه مربوطه باز نمیشه و به جاش تمامه صفحه کامپیوتر (به جز عکس دسکتاپ) برای مدت حدود 2 ثانیه غیب میشه و بعد دوباره ضاهر میشن
جالب اینه که وقتی که مثلا توی قسمت RUN تایپ می کنم که:
ping google.com -t
اون وقت Command Prompt باز میشه و شروع می کنه به پینگ کردن
در ضمن آنتی ویروس و فایروال با شدیدترین تنضیمات روی کامپیوترم نصبه (از جهت ویروس و تروجان و...)
می دونم که سوال سختیه ولی ممنون میشم اگه یکی از اساتید جواب بده.
سلامنقل قول:
رو مای کامپیوتر کلیک راست و Properties رو انتخاب کن و بعد در سربرگ Advanced در بخش Startup & Recovery روی Settings کلیک کن در پنجره ی جدید باز شده در بخش System Startup یک لغزنده وجود داره اگر بازش کنی میبینی که روی ویستا است اونجا ویندوز XP رو انتخاب کن تا ویندوز XP در حالت Default قرار بگیره.
احتمالا بخاطر تنظیمات شدید آنتی ویروسه.نقل قول:
تنظیمات رو در حالت Normal قرار بده و بعد امتحان کن.
موفق باشید :40:
[quote=mvmmasoud;3972162]سلام
رو مای کامپیوتر کلیک راست و Properties رو انتخاب کن و بعد در سربرگ Advanced در بخش Startup & Recovery روی Settings کلیک کن در پنجره ی جدید باز شده در بخش System Startup یک لغزنده وجود داره اگر بازش کنی میبینی که روی ویستا است اونجا ویندوز XP رو انتخاب کن تا ویندوز XP در حالت Default قرار بگیره.
سلام
ممنون از توجهت اما مشکل اینجاست که اونجا فقط 1 گزینه و اونم xp هستش البته boot.ini چک کردم همین طور msconfig را خوب دیگه راهی به ذهنتون میرسه :42:
ممنون از جوابنقل قول:
ولی به خاطر این قضیه نیست
چون قبلا با همین شرایط اجرا میشد