تفاوت 18X و 20X اونقدر کمه که اگه دو تا عکس کنار هم بذارن به سختی میشه تشخیص داد کدوم با زوم بیشتری گرفته شده.نقل قول:
تفاوت 18X و 20X اونقدر کمه که اگه دو تا عکس کنار هم بذارن به سختی میشه تشخیص داد کدوم با زوم بیشتری گرفته شده.نقل قول:
من که تا حالا دوربین جنیوس ندیدم. برندهای معتبر هم بعضی وقتها آدم رو ناامید میکنن چه برسه به برندی که معتبر نیست.نقل قول:
منظورتون رو از زوم دستی متوجه نشدم ولی تا این قیمت با توجه به استفاده ی شما فوجی F100fd پیشنهاد میشه.نقل قول:
سلام
دوستان اگر ميشه من رو راهنمايي كنيد...
من يه دوربين با حداكثر بودجه 150 تومن ميخوام؟؟
1-استفادم كمه واسه مسافرت رفتن وعكس يادگاري گرفتن و...
2-نظرتون در مورد canon a480 چيه؟؟؟ و توي اين رنج قيمت شما چي بيشنهاد ميكنين؟؟
ممنون
A480 اصلا توصیه نمیشه چون لرزشگیر نداره و لنزش واید نیست و ال سی دیش هم کیفیتش خیلی پایینه.نقل قول:
LZ8 و LZ10 پاناسونیک دوربین های کاملی هستند و کیفیت عکسشون هم از مدل های هم قیمت کنان بالاتره.
یکی جواب ما رو بده:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3937914&postcount=3218
سلام.
من بیش از یکساله که canon a650 داشته ام؛ امکاناتش برای من خیلی خوب و قابل قبول بوده با توجه به اینکه من استفاده مداوم هم نمیکردم، هر چند که طی پنج شش ماه اخیر استفادم بیشتر شده.
بزرگترین عیبش برای من باتری بسیار ضعیفش بوده که با قویترین باتریهای قلمی هم دوام خوبی نداره.
در واقع اونچه که مد نظرمه اینه که ممکنه مجبور بشم اونو با یه مدل بهتر و جدیدتر که:
--> باتری از نوع لیتیومی و با دوام بالا داشته باشه (مثلا بشه با هر بار شارژ 400، 500 تا عکس گرفت)،
-->امکان عکاسی Wide رو هم داشته باشه،
-->فلاشش هم قویتر از a650 باشه،
-->سنسورش هم از 12MP کمتر نباشه،
-->کیفیت تصاویر و قابلیتهای فیلمبرداریش هم اگه از a650 بیشتر نیست، کمتر هم نباشه،
جایگزین کنم.
در ضمن دوربین فعلیم رو اگه بخوام بفروشم چقدر می ارزه؟
Canon و Sony در اولویت قرار دارن.
>>> این سوال رو هم مدتیه که تو ذهنم هست، دوست دارم اینجا هم مطرحش کنم:
دوربین Canon Powershot G9 که بهش میگن SLR-Like، آیا از محدوده نیازهای کاربر معمولی خیلی فراتره؟ و آیا اصولا اونو برای مصارف شخصی و خانوادگی توصیه میکنید یا نه؟
چون از وقتی این دوربین عرضه شد، عاشقش شدم.:40:
در ضمن الآن قیمتش چقدره؟
پیشاپیش از همه کسانی که به این پست توجه خواهند کرد، تشکر میکنم.:11:
نظر تون راجع به این مدل چیه از هر نظر
sony Cybershot DSC-H20
سلام دوست عزيز . بنده خودم يه canon G9 دارم و ازش خيلي راضي ام ولي به هر حال اين دوربين هم مزايا و معايب خودشو داره . و الان هم تو بازار موجود نيست . حتي مدل G10 كه بعد از اون اومده بود فعلا تو بازار كم شده . براي كاراي معمولي دوربين چندان مناسبي نيست اول اينكه به خاطر بدنه فلزي اون وزنش به نسبت دوربينهاي هم اندازه اش بالاست . لنزش وايد نيست و در مقايسه با بعضي از دوربينها به نظرم زوم 6X اون پاينه و بورد فلاشش مي تونست بيشتر باشه هر چند قابليت اينو داره كه فلاش و لنز بهش اضافه كنيد. فيلمبرداريش خوبه ولي باز دوربينهايي هستن كه از اون بهتر فيلم ميگيرن . در كل به خاطر كيفيت بالاي سنسور و لنزش عكساي خيلي خوبي ميشه باهاش گرفت و اگه شما دنبال دوربيني هستي كه تنضيمات دستي زيادي داشته باشه و خودت بخواي دوربين رو روي حالت خاصي تنظيم كني و عكس بگيري به نظر من عاليه .نقل قول:
دوربين خوبيه . اكثر سايتهاي معتبر امتياز بالايي به اين دوربين دادن . مي توني روي اين مدل از سوني حساب كني . ولي چند تا رقيب مثل Canon-SX200 يا Panasonic TZ7 از اون بالاترن .نقل قول: