احسنت! :دی کاملا درسته :n09:نقل قول:
Printable View
احسنت! :دی کاملا درسته :n09:نقل قول:
کسی میتونه بگه که سرعت ۱ یا ۲ مگ حجمی با نامحدود طلایی فن اوا در چه حدیه ؟ مثلا ۱ مگ حجمی تا ۴ مگ یا بالاتر سرعت میده یا نه ؟
من 1مگ نامحدود دارم خیلی راضیم
پینگ تو بازی 50
دانلود خوب
قطعی 1بار
فقط پشتیبانیش تعطیله یعنی دختراش هیچی نمیدونن کرکر خندس:n09:
سلام
سرویسهای حجمی روی چه سرعتی بسته میشه؟
سلام آقا من مغزم پکید!؟ همه تایپکا رو خوندم یک درمیون نظر خوب و بد میدن فن آوا هم اینجوریه . الان از رومخبرات گرفتم 1 مگ سرعتش رو 30 هست 46 چوق. پینگم با اروپا بین 250-300 و با 8.8.8.8 300 تا هست. با سرورای بتلم بجز یکی دوتا بقیه بین 400 تا 500 میگردن. با این وضع فن آوا نامحدود 1 بگیرم چه جوری میشه ؟ ماهانه 20 گیگ حداکثر dl م هست ولی معمولا به 10 نمیرسه. پینگ تایم خوب میخوام واسه گیم. بگیرم ؟ (هم وضعش تو تهران و هم شهرستانو بگید plz )
پینگش جالب نیست، من که با پینگش تو CS مشکل دارم.نقل قول:
معمولا قطعی داره!
اما اگه مخوای فقط دانلود کنی نسبتا خوبه!
یک سوال ، الان من سرویس های نامحدود رو نگاه کردم ، جندتا سرویس نامحدود مختلف وجود داره.
مثلا برای 1 مگ 3 تا تعرفه هست :
DP-1024-BU سرويس 1024Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 459,000 ریال
DP-1024-UN سرويس 1024Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 600,000 ریال
DP-1024-GU سرويس 1024Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 1,654,800 ریال
برای سرعت های دیگه هم وجود داره ، می خواستم بدونم فرق اینها چیه ؟ سرعت دانلودشون چقدر فرق داره ؟
با سلام من از شیرازهستم زنگ زدم گفتن سرویس های برنزی دیگه ارایه نمی شه
سرویس های نقره ای هم بهم گفتند امکان ارائه وجود نداره و فقط سرویس طلایی وجود داره که 1 مگ 85 تومنه اینم از شانس ما هست
من دارم به این دوستانی که از فناوا تعریف میکنن شک میکنم!
از ظهری سرعت 1/5 شده من هرچی زنگ میزنم میگن کمبود پهنای باند پیدا کردیم و سراسری و به مرکز شما ربطی به زودی رفع میشه! نمیدونم زود یعنی کی! و شرکتی که یهو پهنای باند کم بیاره رو نمیدونم چی باید بهش گفت! یعنیی هیچ برنامه ای و نظمی تو کارش نیست....
من حدود 6ماه دارم فناوا تا قبل عید خیلی خوب بود اما بعد عید خیلییییییییییی بد شده...
این پینگ ها از سرور های داخلی و خارجی رو نگاه کنید و لذت ببرید
خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]