Just Cause 2 هم به نظر من گرافیک بالایی داره می تونی امتحانش کنی!
Printable View
Just Cause 2 هم به نظر من گرافیک بالایی داره می تونی امتحانش کنی!
سلام
اگه می شه چند تا گیم جالب معرفی کنین برای بازی با لپ تاپ می خوام . البته گرافیکم shader3 رو ساپورت نمی کنه !:13:
مرسی.
خیلی وقت بود دنبال کامیون گردی بودم
امروز این بازی رو دیدم
لینکی ازش تو سایت هست truck_simulator 2010
سلام به همه دوستان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال در مورد بازی persona 3 fes (که سایت ign اون رو توی 25 بازی برتر ps2 گذاشته) داشتم,می خواستم برم سراغ بازی که دیدم یه بازی دیگه بنام persona 3 یه سال قبل از این اومده بوده, حالا fes ادامه اینه یا هر دو یه داستان دارن با کمی تغییرات؟ قبل از بازی کردن fes باید persona 3 رو بازی کنم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا بدون اسپویل و لو دادن داستان بازی جواب بدید.فقط با بله و خیر!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من گیمی میخوام در سبک ارباب حلقه ها کانکویستCONQUEST با گرفیک خیلی خوب
گیم پلی: 7
صدا گذاری: 6.7
گرافیک:5
اشخاص و کلاس ها:7
اماکن:8
تسلیحات:4.6
امتیازات سایت IGN :
7 ps3
7 xbox 360
7 pc
6.7 DS
رده ی سنی:13 سال به بالا
ژانر: R P G
در حدود این میخوام توجه داشته باشید که Assassin´s Creed اکثر نسخه هاش رو هم دیدم
اگه در پیرامون ارباب حلقه ها باشه خیلی بهتر میشه ولی توجه کنید که Battle for Middle earth رو هم همش رو دیدم
توجه داشته باشید که گیمی رو که میخوام مخصوص پی سی باشه
سیستم مورد نیازش هم بیشتر از 2 گیگ کارت گرافیک و 8 گیگ رم و 2.9 سی پی یو نباشه
منتظرم یا برام ایمیل کنید و یا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهم بگید
توی ژانر rpg میتونی بازی dragon age , the witcher , diablo , titan quest رو بازی کنی.نقل قول:
سلام
برای بازی Borderlands من گشتم تاپیکی انگار نبود یا من خوب نگشتم!
این چطور بازی ایه؟
با چه بازی مقایسه میشه کلا تو چه سبکیه
ارزش نصب داره
game play و گرافیک در چه حدیه.
++++++++++
همچنین just cause 2
ممنون.
Borderlands سبکش اکشن نقش آفرینی هستش. از اون بازی ها هست که اصلش آنلاین هست. بخش تک نفره اون فکر نکنم خیلی خوب باشه.من خودم اونو بازی نکردم. ولی بخش آنلاین اون صد در صد خیلی خوب هست.تاپیک این بازی هم موجوده:نقل قول:
just cause 2 هم یه بازی اکشن بسیار زیبا هستش و تقریبا جزو بازی های Open world هست. بازی از لحاظ گرافیک هم در سطح خیلی عالی قرار داره. نکته جالب این بازی اینه که روی ویندوز xp به هیچ وجه اجرا نمیشه. تاپیک این بازی هم این آدرسش هست:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=337593&highlight=Borderlands
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=290797
مرسی
پس کلن borderland رو بیخیال میشم چون از بازی های role playing بدم میام
الان در حال حاظر بازی با سبک Modern First Person Shooter که عالی هم باشه چی هست؟
من کل از بازی های استراتژی یا بازی های آنلاین و نقش و آفرینی و از این دست بازی ها که مثل dragon age origin هستن بدم میاد
یا از این بازی ها که کلا مکالمه دارن مثل math effect!!
یه چیزی باشه بریم جلو تیر بزنیم بکشیم
من این بازی هارو خوشم میاد
اویل
کرایسیس
فار کرای
dead space
COD
xmen
و....
یچیزی تو همین سبک ها باشه خوبه
گه الان شدیدا محتاحم فعلا وقتم آزاده.
از سری های gta هم زیاد خوشم نمیاد کلا بازی هایی که یه مقدار open world هستن زیاد با مزاج ما ساژگار نیست :دی
مرسی
خوب من یه سری بازی به این صورت میگم که برای سالهای مختلف هستش:نقل قول:
یه چیزی باشه بریم جلو تیر بزنیم بکشیم
من این بازی هارو خوشم میاد
اویل
کرایسیس
فار کرای
dead space
COD
xmen
و....
یچیزی تو همین سبک ها باشه خوبه
گه الان شدیدا محتاحم فعلا وقتم آزاده.
2010- Battlefield Bad Company 2
Left 4 Dead 2 -2009
Call of Duty: MW 2 -2009
Call of Juarez: Bound in Blood -2009
Left 4 Dead -2008
Call of Duty: World at War -2008
Far Cry 2 -2008
همه اینا در سبک FPS هستن. اگه بخواید بازم بازی های دیگه در این سبک یا اینکه در سبکهای دیگه میگم.