تو جادهى لغزنده (و نيز هنگام دريفت)، به وسط پيچ كه مىرسيم بايد فرمون رو خلاف جهت پيچ بپيچونيم، چون در غير اين صورت ماشين يهو دور خودش مىچرخه!نقل قول:
◙
Printable View
تو جادهى لغزنده (و نيز هنگام دريفت)، به وسط پيچ كه مىرسيم بايد فرمون رو خلاف جهت پيچ بپيچونيم، چون در غير اين صورت ماشين يهو دور خودش مىچرخه!نقل قول:
◙
سلام دوستان
آقا من نمیدونم چرا اینجوریه ؟ من پست های تاپیک رو از روی ایمیلی که به ادرس پست الکترونیکی من فرستاده میشه میخونم . الان چند روز بود که دیدم ایمیلی از تاپیک نیومد گفتم حتما خوابین ! اومدم دیدم نه بابا 5 تا 6 تا پسن زدین ولی به من خبر نداده جی میل . نمیدونم والا !
نقل قول:
چاکریم . خبر خاصی نبود . فقط هر چی دنبال حمید گشتم پیداش نکردم .حالا نمیدونم شاید من آدرس رو اشتباه رفتم ولی دیگه از این کروکی که از محل a.r.t 'گرفتم چیزی واضح تر نبود ! بعدش هم تنها نکته جالب این بود که تو این کمپانی 80 درصد پرسنل ایتالیایی بودند ! نمیدونم شاید اینجایی که ما بودیم یه a.r.t دیگه بود ! ببینید کروکیش رو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://tinypic.com/view.php?pic=6kqgjed&s=1
تا 600 لیتر ذخیره میشه . اگه هر چند تا بیش از 600 باشه میسوزه .نقل قول:
این کار رو که بکنی میری تو حرکت دایره ای ! یعنی تو دریفت ! بابا این کار رو نکنید با خومواده یا برای اولین بار که میرین تو باقالی های ته دره !نقل قول:
منظورم موقعى بود كه ماشين شروع به ليزيدن مىكنه...
◙
دوستان سلام شرمنده من هر چند وقت 1 بار ميام تاپيك نابود ميكنم پارازيت ول ميدم ولي من هنوز ماشين گيرم نيومده 1 ماشين تو مايه هاي 12 تا 15 تومن بديد من برم ممنون ميشم؟؟؟؟؟؟؟؟
ماشین کشیده بالانقل قول:
ولی داره ارزون میشه یه کم صبر کن
..............
چه جور ماشینی میخوای ( چند نفرین
انـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــقدر تنوع ماشین تو ایران زیاده که میدونم واقا موندی که از بین این همه ماشین کدومش رو انتخاب کنینقل قول:
ریو . 405 سمند 206 ورنا گل همین چنتاس
باید ببینی برای چی می خوای ماشین رو
من با 25 هزار تومن 24 ساعت یه هوندا sr_v فول آپشن اتوماتv6 و 3.5 رو بدون راننده در اختیار داشتم ! تازه اگه ماهیانه میخواستم اجاره کنم روزی 15 هزار تا برام آب میخورد ! خیلی جالبه ! تو تهران از زعفرانیه تا آزادی بخوای بری با آزانس 15 تا خمینی پیادت میکنند !
من پیشنهاد میکنم ماشین نخر ! چون تو واقعا حرام ترین پول رو باید داشته باشه طرف که 15 میلیون تومن برا 405 پول بده ...:2:
سهيل، نظرت در مورد هيونداى كوپه چيه؟
◙
سلام من ديدم نوشته دنياي اتومبيل اومدم من يك 405 دارم ولي دستيش اينجا كه ميگيري دوكيلومتر:41: جلو تر واي ميسه چكار كنم
كارهاي كه كردم 1 رگلاژ كردم 2لنتهارو چك كردم ولي درست نمي شه فقط ته ماشين مي خوابه:18:
البته شرمنده نمي دونستم كجا مطرح كنم
والا چه عرض کنم .
ماشین خیلی رو فرمیه . شاید مناسب ترین گزینه به نسبت پولی که میدیم در رده کوپه ها باشه .
--------------
رینگ های فابریک الومینیوم 16 و 17 سیستم e.b.d
--------------
مثل همه موتور های هیوندای 4 تا 5 نوع موتور مختلف داره که خوب در سری کوپه تاپ ترینش 2.7 و 24 سوپاپش هست این هم انواع موتور هاش :
Model 1.6 Manual 2.0 Manual 2.0 Automatic 2.7 V6 Manual 2.7 V6 Automatic
Type 4 cylinder DOHC 16 valve---- 4 cylinder DOHC 16 valve--- 4 cylinder DOHC 16 valve--- 6 cylinder DOHC -24 valve --- 6 cylinder DOHC 24 valve
در مجموع جواب میده . نسبت به قیمت در مقایسه با سری های کوپه اودی یا تویوتا یا مرسدس ... و .... خیلی مناسب تره
اینجا هم چیزای بدی نیست !
کد:http://www.hyundai.co.uk/newCars/coupeSiii/technical