خب برادر من مرحله رو replay کن!
وقتی یکبار تمومش کردی مشکل از کرک و پچ نیست!
شاد باشی.
Printable View
خب برادر من مرحله رو replay کن!
وقتی یکبار تمومش کردی مشکل از کرک و پچ نیست!
شاد باشی.
سلام من بازي رو تا شهر چهارم ميرم وقتي وارد شهر ميشم از بازي مياد بيرون مشكل چيه ؟
مخلصیم... خوبید؟
آقا من تو شهر اولی فکر کنم... یه جایی می ایستم دو نفر حرف می زنن و من باید دنبال یکی شون برم. دنبالش اون یارو می رم ولی اون هی تو مسیر می چرخه و دور و برش رو نگاه می کنه که کسی دنبالش نباشه و هیچی به هیچی.
می شه راهنمایی کنید؟ :blush:
خوب شما نباید زیاد به کسی که دنبالش میکنید نزدیک بشید!نقل قول:
مخلصیم... خوبید؟
آقا من تو شهر اولی فکر کنم... یه جایی می ایستم دو نفر حرف می زنن و من باید دنبال یکی شون برم. دنبالش اون یارو می رم ولی اون هی تو مسیر می چرخه و دور و برش رو نگاه می کنه که کسی دنبالش نباشه و هیچی به هیچی.
می شه راهنمایی کنید؟
وقتی زیادی نزدیک بشین ماموریت لو میره!
با يد جيب يارو رو بزني نه دنبالش برينقل قول:
بعد از تموم شدن حرفهاي اون دو نفر دنبال يارو برو و با دكمه اي كه ميگه جيبشو بزن
نقل قول:
مخلصیم... خوبید؟
می شه راهنمایی کنید؟
چرا اتفاقا باید به اون نزدیک بشید!نقل قول:
خوب شما نباید زیاد به کسی که دنبالش میکنید نزدیک بشید!
وقتی زیادی نزدیک بشین ماموریت لو میره!
باید برید نزدیک جیبش، شیفت رو نگه دارید تا نامه رو بدزدید.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دست تون درد نکنه بچه ها، لطف کردید
آقا ما رفتیم تو مخفیگاه و با مرده که کوزه رو رنگ می کرد حرف زدیم بعد از تموم شدن حرف دیدم که دیگه لازم نیست اون دو تا مرحله رو رد کنم
الانم بوک سومم
بازم ممنون :blush:
ببخشید که اینو تکرار میکنم ولی یکی جواب منو بدهنقل قول:
منم مشکل این دوست مون رو دارم... چند بارم امتحان کردم ولی نمی شه. اگه باگ باشه چه کار کنم. باید یه بازی سالم بخرم؟نقل قول:
مخلصیمنقل قول:
آقا من نمی تونم تو شهر چهارمی برم. هر وقت می خوام وارد بشم می یاد بیرون. رو همین حساب کرکی که گذاشتی رو دانلود کردم ولی وقتی وارد بازی می شم پروفایلم نیستش. وقتی فایلهای قبلی رو می گذارم دوباره پروفایلم رو نشون می ده. چه کار کنم که پروفایلم رو تو بازی با کرک های جدید نشون بده؟ آدرس ذخیره ی بازی رو می گی. من ویندوز هفت دارم
خسته نباشی :46:
من این پچ امتحان کردم بازم نشدنقل قول:
باید یه سی دی دیگه از یه شرکت دیگه بگیری