مقدار مشخصی نداره بستگی به میزان دانلودهاتون هم داره.نقل قول:
سرویس های اکو که محدود میکنن ارت هم نامحدود واقعی نیست در کل هیچ کدوم از سرویسهاشون بدرد نمیخوره
Printable View
مقدار مشخصی نداره بستگی به میزان دانلودهاتون هم داره.نقل قول:
سرویس های اکو که محدود میکنن ارت هم نامحدود واقعی نیست در کل هیچ کدوم از سرویسهاشون بدرد نمیخوره
برای من مشکلی نیست به راحتی دانلود میشدنقل قول:
اینجا مخابرات اشتراک 512 با سرعت دانلود 70-80 با دانلود نامحدود میده ماهی حدود 20 تومن! طرف میگه خودم الان دارم و تست کردم ولی منکه شک دارم فردا می رم تحقیق کنم اگه این طور باشه دیگه باید مغزمو داغ کرده باشن که شاتل بمونم
نقل قول:
من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده
ببخشید ولی الکی چرا از خودتون حرف در میارید؟ من کی گفتم ترافیکه تورنت تموم بشه؟؟؟؟:13::13::13:نقل قول:
بنظر من که خیلی بعیده!!!هم اینکه 512 رو به این راحتی بده هم اینکه نامحدود باشه!:13:نقل قول:
نقل قول:
هروقت اینطوری میشه مجبور میشم مودم رو دوباره کانفیگ کنم ، ولی بازم میشه!!
الان البته کمتر شده
دوستان امیدوارم ناراحت نشید از حرف من..نقل قول:
ولی یکی از بهترین سیاستهای شاتل همین محدود کردن شبانه بود.. چون من خودم شخصا اصلا شبها دانلود ندارم! با سرویس اکو 512، فقط وبگردی و فیس ..وک و تحقیق و..
طول روز که مشغول کار هستم و شب یک به بعد انلاین میشدم اصلا نمیشد از نت استفاده کرد! من نمیدونم چرا ولی این سیستمی که گذاشتن روی پینگ هم تاثیر گذاشته و سرعت لود صفحات هم بالا رفته..
من که ازشون متشکرم !
سلام من دو ساله شاتل دارم و راضی هستم.. . من تهران هستم ..میدونید که توی ایران ایده ال وجود نداره.. من توی شرکت پارس دارم ولی از شاتل راضی تر هستم.. پشتیانی خوبی داره ( هرچند گاهی اوقات یه کم ببخشید گیج بازی در میاورند)نقل قول:
سرعت روزانه اگه از مرورگر خوبی مثل کروم استفاده کنی تقربیا خوبه ...دانلود روزانه روی همون 64-70 که باید باشه هست!
دانلود شبانه و پینگ شبانه قبلا تعریفی نداشت الان بهتر شده ولی:)
بهترین نیست ولی بین بدو بدتر؛ این بده است!!..
اکو 512 تا اونجاییکه من میدونم با 3 گیگ هست، اگه در روز دانلود نکنی و بازی انلاین زیاد نداشته باشی سه گیگ بسه! در غیر اینصورت کم میاد!
با سلام و خسته نباشيد به شما دوست مهرباننقل قول:
دقيقا اين حرف شما را تاييد ميكنم.چون بنده ديروز به شركت پارس انلاين زنگ زدم و گفتم اين مودم (TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G) چند قيمتي است ؟ -> گفتن 57 تومان !!نقل قول:
-سیاست های کلی شرکت های ISP مثل شاتل و پارس این است که مودمهای خودشونو با قیمتهای دوبله سوبله قالب مردم کنند منم وقتی سرویس اینترنت را گرفتم رفتم مقایسه کردم قیمتهای مودم زایکسل را با قیمت بازار و دیدم که خیلی روش کشیدن مثلا شما اگر همین مارک با امکانات وایرلس بخواهید بخرید باید بالای 80 90 تومان هزینه مودم کنید که واقعا ازجیبیتان رفته ولی TP-LINK به نظر بنده مناسب و کارکردن با آن بسیار ساده میباشد
در صورتي كه همين مودم را تو سايت هاي معتبر فروش كالا در ايران با تحويل رايگان به قيمت 45 - 47 تومان به فروش ميرسد !
ظمنا چون بنده اولين بار است كه ميخوام ADSL را در منزل تجربه يا خريداري كنم واسه همين دارم از راهنمايي و تجربيات شما دوستان عزيز استفاده ميكنم
پس در نتيجه بنده اين مودم TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G را خريداري ميكنم ؟!
در صورت امكان شما هم مودمي را كه داريد از آن استفاده ميكنيد را هم ذكر كنيد ممنون ميشم
با تشكر فراوان از شما دوست عزيز و محترم
ّنقل قول:
اینجا مخابرات اشتراک 512 با سرعت دانلود 70-80 با دانلود نامحدود میده ماهی حدود 20 تومن! طرف میگه خودم الان دارم و تست کردم ولی منکه شک دارم فردا می رم تحقیق کنم اگه این طور باشه دیگه باید مغزمو داغ کرده باشن که شاتل بمونم
بستگی به منطقتون داره . ولی کلا راسته .
ولی 512 رو به هر کسی نمیدن . هیات علمی و بند پ
نقل قول:
من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده
این اصطلاح بستن ترافیک تورنت رو میشه توضیح بدین ؟ کلا ترافیک چطوری برای تورنت تعریف میشه که بشه اون رو بست ؟نقل قول:
ببخشید ولی الکی چرا از خودتون حرف در میارید؟ من کی گفتم ترافیکه تورنت تموم بشه؟؟؟؟