خبر دارید کلا حد اعتبار سیم دایمی خودش چقدره؟ ( غیر ترابردی؟)
رایتل هم ۶۰ تومن هست
Printable View
خبر دارید کلا حد اعتبار سیم دایمی خودش چقدره؟ ( غیر ترابردی؟)
رایتل هم ۶۰ تومن هست
ایرانسل که 100 تومنهنقل قول:
همراه اول از سال 92 به اینطرف 76 تومنه ک وقتی 80درصدش استفاده بشه اگر اشتباه نکنم خط یک طرفه میشه یا پیامک قطعی میاد
یعنی حتی اون سیمکارت های قدیمی به اصطلاح کد هم همین حد اعتبار رو دارن؟نقل قول:
قب از سال 92 هر سیم کارت همراه اول یک ودیعه جداگانه دارهنقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی بهتون میگن از چه سال چه ودیعه ای هست
ولی خط های قدیمی فکر کنم ودیعه هاشون 280باشه
همراه اول سیستم جدیدی راه اندازی کرده و خودکار برای مشترکین خوش حساب حداعتبار رو بالا میبره من ۹۱۲ دارم و قبلا ۱۲۰ تومن میشد یکطرفه میشد الان حد اعتبارم رو ۲۳۰ تومان کردهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ظاهرا باید کد *10*117# رو شماره گیری کرد که مشخص شهنقل قول:
دوستان الان به صرفه ترين بسته اينترنت ايرانسل ( اينترنت همراه ) كدومه به نظرتون؟ قبلا يه ٢ ماه ٣٠ گيگ ٦٠ تومن بود خوب بود حذف كرده يه مدتيه [emoji17][emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان۱۸ و ۲۴ گیگ ای چی بگم نمیدونم بگم خوب یا قیمت به روز
حماسه دیگر از ایرانسل:
در راستای احترام به حقوق مشتری، هدیه شتاب در پرداخت یک روز نامحدود رایگان، که از پارسال ذره ذره آب میرفت، به سفره های آب زیر زمینی پیوست و به هیچ تبدیل شد!
به ایرانول ( ایرانسل) ترابرد کنید...!!! لدفا :n33::n11:
ایرانسل روی سیمکارتهای دائمیش این همه تبلیغات کرد خیلی ها مثل من به خاطر تعرفه پایین به دائمی تبدیل کردن حالا یهو قیمت ها رو برده بالا، این عین کلاه برداری هستش، اگه قرار بود این تعرفه ها موقتی باشه نباید اجازه مانور و تبلیغات میدادن بهش، ولی خب مملکت قانون نداره.
یکی از سیمکارتها رو به رایتل ترابرد کردم ، اون یکی که شماره اش واسم مهم نبست هم عین ۱۰۰ هزار تومن حد اعتبارش بسته اینترنتی گرفتم و دانلودش کردم انداختمش دور