اگه یه برنامه از پورت UDP استفاده کنه, بابت فرستادن Packet از شما هم حجم کسر میشه؟
بدون اینکه باهاش ارسال یا دریافت داشته باشید؟
Printable View
اگه یه برنامه از پورت UDP استفاده کنه, بابت فرستادن Packet از شما هم حجم کسر میشه؟
بدون اینکه باهاش ارسال یا دریافت داشته باشید؟
من ۸ مگ شاتل دارم با ۴ مگ پارس .... فعلا فقط از پارس می تونم دانلود می کنم٬ از شاتل تو ماه فقط یک شب میشه دانلود کرد .... زیاد این پارس آنلاین رو اذیت نکنید که راه حل دیگه ای نیست
بچه ها یک فیلم رو دانلود کنم میزان حجم بیشتری نسبت به زمانی که انلاین میبینم کم میشه ؟
مظورم اینه که یه چیزی رو دانلود کنم با انلاین دیدنش از لحاظ کم کردن حجم تفاوتی هست ؟
نه فرقی نداره همون مقدار حجم کم میشهنقل قول:
سرعت شبانتون درست نشد؟
درودنقل قول:
بستگى به سايتى داره كه دارين آنلاين ميبينيد.
مثلاً اگه از Netflix ببينيد وقتى سرعت اينترنت شما بالا يا پايين ميشه كيفيت فيلم هم تغيير ميكنه و اين باعث ميشه مقدارش كمتر بشه .
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه هر شب بدتر از دیشب :n22: یه شکایت زدم اگه درست نشه تخلبه میکنم میرم وایرلسنقل قول:
256 های وب هم عالیه 250کیلوبایت شبا سرعت میده ماهی 13تومن!نقل قول:
منم خواستم برم وایرلس ولی وقتی دیدم گرونه پشیمون شدم 39تومن ماهی باید بدی تا تازه سرعت شبانت 250کیلوبایت باشه نمیدونم شایدم مجبور شدم برم وایرلس!
بابا! دمت گرم! چه توپه! ولی واقعاً هنوزم واسه من جای سؤاله. اگه پروفایل سرویس رو حداکثر روی 9مگابیت ببندن، چطوری میشه این سرعتا رو گرفت؟ جالب که تو اوج ساعت شلوغی شبانه رایگان یعنی بین 2 تا 4 وضعیتت از بقیه ساعتا بهتره.نقل قول:
امیدوارم که بیتش واست بچرخه همیشه.
به طور کلی هر بسته اطلاعاتی روی هر پورت و هر تکنولوژیی ارسال یا دریافت بشه، جزو ترافیک شما محسوب میشه. حالا به تناظر بسته ارسالی جزو ترافیک ارسالی و بسته دریافتی جزو ترافیک دریافتی. گر چه بستههای اطلاعاتی که جزو اطلاعات مستقیم مورد درخواست نباشن، و برای هماهنگی و برقراری ارتباط با سرورهای مقصد رد و بدل بشن، معمولاً تعداد زیادی ندارن و ترافیک چندانی ایجاد نمیکنن.نقل قول: